Бебчета сладки и игриви правят ЮЛСКИТЕ мами щастливи (тема 30)

• 10 608
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Майра, спиралата + поставянето ми излезна на мен  65лв  Naughty

# 46
Добро утро!

Белинда, точно Мирена ми препоръчаха и на мен в болницата.
Направих си обаче справка в София и се оказа, че не е много подходяща за  Thinking "по-млади" хора. Има сребърни (около 40лв) и златни (около 100лв), които са подходящи и за кърмещи мамис. Тотално ме объркаха.
Фанимира, няма значение, че спиралата е годна към 5 години. Може да се свали когато пожелаеш. И по-скоро да се решите за дечица няма да е проблем. Аз мисля да ми свърши работа за 2 години, за да се стабилизирам и пак се хващам на хорото.

..... Аз сега съм на хапчета ама ми е вече доста досадно - проверявам по 100 пъти дали съм го изпила или не Embarassed Преди децата бях около 6г на хапчета, после между двете - пак ..и ми писна. Та и аз на следващия преглед ще говоря за спирала.

И аз преди Ан бях на хапчета, но ми е дошло до гуша от тях. Искам нещо 'необременяващо'.  

# 47
Привет! Искам да попитам има ли друго такова като моето да спи по има-няма полвин час. Понякога, ако и хвана момента на разбуждането и и тикна биба или цица и легна до нея да я притисна може да откара и два часа. Но рядко се случва.
В неделя спа пет часа, изписаха и Фенистил, ако евентуално обрива е алергичен и той успивал.
Тази нощ пък се събуди и си игра, упражняваше си въртенето, от вчера вече го прави много бързо и само дава зор да седи по корем и да се кокори.
Така и не разбрахме какво и е. Две педиатърки казаха, че сигурно е алергична реакция към нещо, може шоколад, може яйца, сок някакъв бях пила от тия червените уж натурален. Още си седи с пъпките.

Гнидка ще стимулирала кърмацията  Joy
Свешно прозвуча. Успех иначе.

# 48
Бях на Ясмин и бях много доволна. Обаче сега доки ми препоръча спирала - от най-обикновените (макар да не знам кои са). Имам 100% доверие в Деската. НО, още не ми е дошъл цикълът, за да я тествам тази спиралка.

Гнидка, много кофти  Hug Днес няма да ходим на гимнастика, заради настинката.

От пестеливост сега ме е яд. Снощи прах отделно бяло и цветно. Обаче сложих заедно в сушилнята от двата цвята и сега белите тениски са със сиви петна. Пуснах ги с Вениш и не се махнаха. Сега съм бутнала в пералнята един обезцветител на д-р Бекман. Стискайте палци да има успех.

# 49
Ей,добро утро и от мен.Не съм влизала скоро,но нямам време изобщо.По цял ден сме навън(използваме хубавото време) после прибирайки се се захващам за домакинската работа,къпя Калин и лягам изтощена да погледам малко ТВ и неусетно заспива.
Калин иска все повече внимание,да му се говори и да си играя с него.Резултата ни от последната консултация е 7,400кг. и 63см.Започнах да го поизправям леко да поседява за около 5-10минутки на ден.Започнах и захранването със зеленчуково пюренце и постепенно да му заменя обедното хранене(кърма) с обедно хранене пюренце).
А ето и една снимка от едно от захранванията ни.

# 50
Гласувах - не се храни нощем.  Тити, не се оплаквам, даже се хваля. Да не чува дявол, де!
Джоли, старата шега за хремата гласи: без лечение 1 седмица, с лечение - за 7 дни Laughing
За контрацепцията - иска сериозно мислене, поне за мен. Принципно хормони не се препоръчват на жени след 30 (пушачки) и 35г.(непушачки). След тази възраст рисковете са повече от ползите. сега карам на принципа тотална абстиненция, ама не е решение. Теоретично лактацията е добро предпазно средство, ама нещо нямам доверие, чисто в емоционален план не ме успокоява. Ще ми се смеете, ама е истина- нямам нито един личен опит с това чудо - презервативът. Баткото е правен почти 4 години, с ходене по мъките, който е минал по този път, знае за какво говоря. Бебето е направено случайно, след 5г, кога пазили с прекъсване, кога непазили въобще...То аз и не вярвах, че може да стане нещо изобщо, та шокът беше пълен преди 1 година Heart Eyes. сега съм стресната, че принципно става не знам какво да измисля по въпроса. не съм за хормони, старичка съм, имах диагноза преждевременен климакс, с хормоните съвсем ще се омоткат нещата, спирала не смея да си сложа, имам конизирана шийка и една извънматочна бременност в анамнезата...по календар не мога да се водя при тоя нередовен цикъл....Май ще е пак на прекъсване и пази се-е-е-е....

# 51
Само аз ли съм супер недоверчива къв поставянето на всякакви чужди тела в моето тяло - било то спирала или химиите в хапчетата. Постоянно ще ми е терсене, особено за хапчетата, тях пък и сигурно ще пропускам да ги пия, каквато съм последователна.
Какво им е на добрите стари презервативи.

# 52
  • София
Ооо, я се успокой. Всички бебета минават през някакъв такъв период на изкукване къмто 3-4 месеца, когато открият света и колко е хубаво да нервираш мама Laughing Моето чаве вече суче нормално само на заспиване. Иначе луда ме прави. Вчера в парка на едно заведение какво гледка бяхме ooooh! Той засуче, кърмата шурне/ казвала съм ви, че имам силен рефлекс на потичане и кърмата ми излиза под налягане/, той пусне и ооооооооп, всичко наоколо в кърма. Пръснах чак през масата в на мъжа ми картофките Twisted Evil Той вика - попарка ли ще ми правиш hahaha Сраааам ooooh! Не посмях да погледна наоколо хората дали гледат, щото просто нямах смелост Blush После пък се насра до врата и се наложи да го събличам чисто гол, добре че беше 30 градуса...
Та тъй...Не само твоето прави номера Wink

Иии, Джоли, не знаех, че и в сушилнята се оцветяват Shocked Ще внимавам!

Деси, нищо им няма на презервативите, но ние не се справяме с тях и туй то. Късат се яко. Не мога още да реша дали мъжа ми е много надарен или много некадърен Thinking

# 53
Джоли, старата шега за хремата гласи: без лечение 1 седмица, с лечение - за 7 дни Laughing
Mr. Green Паника съм аз, че ми е първо дете и първа хрема Wink

Относно презервативите - нямам против тях, но при постоянен партъор не ги предпочитам. По принцип обаче получавам сърбеж при по-честата им употреба. Много е неприятно, а пък и честно казано и усещането не е същото Wink

# 54
Май ще е пак на прекъсване и пази се-е-е-е....
Joy Joy Joy

Деси, нищо им няма на презервативите, но ние не се справяме с тях и туй то. Късат се яко. Не мога още да реша дали мъжа ми е много надарен или много некадърен Thinking
Аз ти казах да пробваш със Спортекс, имат си размери.
Вие хубаво ли ги обезвъздушавате отгоре Mr. Green

Какво им е на добрите стари презервативи.
Супер са си, няма да си тромозя тялото с хормони и чужди тела. Чиста работа си е презервативът.

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 11:31 от Дуци

# 55
Майра, хормоналната в Австрия излиза около 200Е само да я купиш. За слагането зависи кой ще ти я сложи. В България са си направо подарък, а тук за една година само си е направи безсмислено.

Забравих да се похваля.... имаме самолетен билет с Ан за 8 декември посока моята мила родина.   Hands Clap Толкова се радвам...цяла сутрин си пея как "отиваме на екскурзия на Ви-то-ша, която не е далеч от София"  Party

Честита месечинка номер 4 на Магдалина на Katche и номер 3 на Самуил на denica70!

Ир, много сладка снимка на Калин!

# 56
Дещо, не си чела всичко, ние с Дуци сме като теб Hug

Белинда ме разсмя, едва ли е некадърен Mr. GreenЯвно сте страстни! Ние никога не сме късали, по нежно карайте Wink
Експа, ползвах елоком с баткото като бебе, излизаха му пъпчици по ръчичките ,когато се разхождахме в градската ни градина. но го изписа добър кожен лекар. А за спиралата съм чувала, че е добре да се ползва, когато си приключил с ражданията.
Айчуха, много сте хубави, автората снимка е за аватар. Сестра ми беше в Инсбрук по работа, биолог е, и снима онези малко същества, които завиват шоколада "Милка" по рекламите - мармоти!

Да викажа виц за пазенето: Един циганин моли доктора да го научи как да пази жената, че много деца имат. ТОй му предлага хапчета, презервативи и пр., но циганинът не е доволен, че много пари трябвали, а няма за хляб за децата. Тогава докторът го пита: - Жена ти има ли косми под мишницата? , отговорът е - Да!
Добре, точно като ти стане хубаво, отскубваш един косъм , тя се дръпва и няма проблем! Връща се циганинът след един месец и казва: - Докторе, лекарството свърши!

# 57
Джоли, Белинда  Hug И Катето го прави този номер. Аз принципно изобщо не съм такава ревла, ма тия хормони, ми разказват играта  ooooh! А и като знам, че наддава по малко и съвсем се напрягам. И ето го резултата  Confused

Божеееее, успяхте да ме развеселите с тези приказки  Mr. Green

# 58
И още един за циганина и контрацепцията - казали му да си купи презерватив. Връща се вкъщи, показва го на циганката и тя - възмутена: "Децата няма какво да ядат, а той шлифер за оная работа си купил!!!!"

# 59
 Joy
Забравих да попитам: живее ли някой от вас в дом със северозападно изложение. Харесахме  подобно заради мястото, но обичам слънце. Имате ли оплаквания?

Общи условия

Активация на акаунт