Ноемврийско слънчице пече, радва МАЙското дете (16)

• 12 337
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • ул. "Мечтание"
Аз се отказах от кашите на Фризокрем именно заради съдържанието на захар и още едно нещо, дето забравих как се казва, но не би трябвало да го има в бебешка каша! Но все пак решението си е изцяло твое!  Peace

А и да си кажа честно, тая на Милупа дето я ползвам е доста по-хубава. Разтваря се много по-добре от тази на Фризокрем (а май и от тези на Нестле) и на Божката му е по-вкусна.

# 256
Аз също ще купя каша на Милупа-давала съм я на каките и бях много доволна от нея.Като за начало ще взема оризова,безмлечна и ще я правя с кърма

# 257
  • Някъде по Дунава
Здравейте пак.Относно обръщането бебека отскоро е цял пумпал Simple Smile Откакто се научи да се обръща от гръб по корем очите ми са на 4  #Crazy Върти се из цялата спялня(т.е. легло) и кога ли ще тупне незнам.Скоро може и зъбче да има,защото от устата и не слиза една чесалка.Ние ви казваме спокойна вечер и отиваме на  newsm59 че чичо и става на 30г.

# 258
  • Перник
Мона бонбона, ленка иленка, честити ви зъбчета, бяло и здраво да ръсте и много след него да поведе!
Даааааааа, благодаря за пожеланията! Вчера ни се появи и втророто зъбче! Laughing Ако продължаваме с такава скорост... Wink
Днес се опитах да дам пюре от броколи, амаааааааа Sick...такава погнуса се изписа на личицето на Вануш, че директно го изсипах в мивката. От зеленчуците на HIPP също не е очарован, нежни зеленчуци с ориз - и тях не хареса. Не зная какво ще правим, но от зеленчуците яде само тиква, морков и тиква с картоф. newsm78 Дайте идея за някакъв дуг зеленчук! Мислех си за пащърнак, при вас как се приема от бебковците?
mutzunkata, добре дошла! Липсваше ми кафенцето, което често поднасяш! Simple Smile
nikolaeva, не се притеснявай! И брат ми и мъжа ми са имали този проблем и с течен азот са се махнали брадавиците! Wink
Ние днес почти целия следобед изкарахме на вън - чудно време! И Ванко такива трели лееше от количката, такива възторжени писъци че минувачите се смееха заедно с мен и татко му! Joy Утре пак ни чака слънчев ден! Grinning
Приятна вечер и спокойна нощ от нас с Ванко! Hug

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 17:47 от mona-bonbona

# 259
ооооооххххххх,

днес ми се обадиха от работата и ме поканиха за утре на една конференция. Много искам да отида, защото ще засяга работата на моя отдел догодина, обаче как да си оставя детето!!! Кумата ми се съгласи да го гледа няколко часа, а на мен сърцето ми е на 2 разделено - да ходя ли или да си остана!?! (мале, то стана като Шекспировия въпрос  Wink)

А и както се кърмим все още на 2 часа, не знам кумата ми как ще се справи с храненето с биберон, че Калоян хич не го тачи. Междувременно кумата ми е бременна в 9 месец и я чакаме всеки момент да ражда, та дано не й ускоря раждането с моето шавливо дете.  Laughing Хайде, лека вечер от нас и утре ще ви разказвам, ако е имало емоции.  Wink

# 260
  • ул. "Мечтание"
Мона-бонбона, моя синковец е луд фен на пъщарнака! Така лакомо го яде, че не е истина!

# 261
Забравих да ви питам как беше хемоглобина от изследванията ви?

# 262
здравейтее, мерси много за пожеланията дано на всички бебоци да им растът здрави и бели зъбки.ние днес ходихме на доктор ,че ни казаха ,че малко са ни криви крачетата (на мен не ми изглеждат такива),но ни пратиха във варна за някакви изследвания, че във добрич нямало лекар дето да ни ги направи и сега по лекари .аууу за малко да забравя, честито на всички дето имат и са имали повод   bouquet ,аз нали съм нова незная името на му6муроче но все пак да си жива и здрава много щастлива .

# 263
Забравих да ви питам как беше хемоглобина от изследванията ви?

На Рая е 109, но аз още не съм го показала на педито.

# 264
  • София
Здравейте и от мен, относно обръщането и Нели още не се обръща, а почти сяда, много ми е странно...
Да ви питам нещо за прословутото захранване - от 5 дена се мъчим с картоф, но не се получава, пробвах тиква днес, същата работа. Дали мога да дам каша, да пробвам или трябва да заместя едно цяло ядене със зеленчуково пюре и тогава да пробвам кашите?
Да Ви почерпя, че днес ставам на 30  Blush party023 и бързам, че ме чака   bigdance2

# 265
Да Ви почерпя, че днес ставам на 30  Blush party023 и бързам, че ме чака   bigdance2

Честит юбилей newsm51 newsm51.Да си жива и здрава и много щастлива newsm67 и каквото си пожелаеш  party041,да се сбъдне.Весело Drunk Wine Glass

# 266
  • ул. "Мечтание"
meggle, честит юбилей!

Относно захранването - добре е първото нещо, което се дава да се дава минимум 7 дни. Нужни са им около 10 дни за да свикнат да ядат с лъжичка. Въпреки че се мърщят, ако не плюят и не отказват да ядат пюрето продължавайте да го давате. Не е хубаво безразборно да се сменят храните. Естествено е да се мръщят и да правят физиономии при всяка нова храна. Аз като се сетя Божидар кви мутри правеше на тоя картоф, но все пак го ядеше. А първо му дадохме пюре от моркови и тогава правеше физиономии и все потръпва такъв един като яде морков, но все пак го харесва. Това е някаква такава инстинктивна физиономия, като да ти се сбръчка лицето, когато ядеш лимон, защото е кисел.

# 267
Честит празник, meggle  bouquet
Много здраве и любов!

# 268
  • София
meggle честито помъдряване   bouquet

# 269
Честит празник, meggle
Много здраве и любов!  bouquet  bouquet  bouquet

И пак аз: не се стърпях отново да споделя  Joy Joy Joy hahaha

http://izkustvoto.com/content/view/1480/202/

А за хемоглобина на Иван утре ще са готови резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт