Ленка иленка, най-вероятно не е сериозно, или поне казвам дано не е. Аз съм била с крачета като О, шишкаво бебе, и като съм проходила рано, съвсем са изкривили, майка ми се е била шашнала, каква такава мома ще съм с криви крака. Сега съм с нормално прави и дълги крака (ха ха, и скромна, ама какво да направя като нашите са ме направили дълга).
meggle подписа ти е много як. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, добре дошла сред нас, в прекрасните 30 и нагоре, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ОБИЧ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ И ДЕТСКИ УСМИВКИ!!!
Онче, добре че не сте послушали лекраката в този случай! Дано да не й възпалено очето!
Синара, ние сега започваме със захранването, с по няколко трошички от нашето ядене, когато е варено или печено (а то заради баткото почти е само такова) Тя е с нас винаги на масата, и с такова любопитство гледа, и за да не и притъпим любопитството започнахме. Млячка много сладко, и зее за още. Не мисля още да започвам с каши, ще изчакам 6 месеца, и ако има нужда ще започнем с оризова каша, ако не, продължаваме така, с увеличаване на трохичките. Но ние сме с 20 дена по-малки.
Хубав и спокоен ден
. По повод кошарата искам да кажа, че препоръките тук са винаги да се купува такава с пречки 3а да може дечицата да се хвастат и да се упражняват да стават... А всякакви проходилки и бънджита при нормално ра3вити деца се отричат от местните лекари. Нашият доктор ка3а, че наскоро имал в практиката си дете със счупен череп благодарение на някаква проходилка