Ноемврийско слънчице пече, радва МАЙското дете (16)

• 12 348
  • 294
  •   1
Отговори
# 285
nikolaeva  много неприятно с 'брадавичката', дано не ви създава повече проблеми!
Ленка иленка, най-вероятно не е сериозно, или поне казвам дано не е. Аз съм била с крачета като О, шишкаво бебе, и като съм проходила рано, съвсем са изкривили, майка ми се е била шашнала, каква такава мома ще съм с криви крака. Сега съм с нормално прави и дълги крака (ха ха, и скромна, ама какво да направя като нашите са ме направили дълга).
meggle  подписа ти е много як. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, добре дошла сред нас, в прекрасните 30 и нагоре, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ОБИЧ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ И ДЕТСКИ УСМИВКИ!!!
Онче, добре че не сте послушали лекраката в този случай! Дано да не й възпалено очето!
Синара, ние сега започваме със захранването, с по няколко трошички от нашето ядене, когато е варено или печено (а то заради баткото почти е само такова) Тя е с нас винаги на масата, и с такова любопитство гледа, и за да не и притъпим любопитството започнахме.  Млячка много сладко, и зее за още. Не мисля още да започвам с каши, ще изчакам 6 месеца, и ако има нужда ще  започнем с оризова каша, ако не, продължаваме така, с увеличаване на трохичките. Но ние сме с 20 дена по-малки.

Хубав и спокоен ден

# 286
добро утро и от нас относно проблемните пюрета от някъде бях чула че са на ганчев ама не съм сигурна как ги качвате тия кафета та една сутрин и аз да ви почерпя с кафе  Embarassed незная нали съм новак да не се изложа

# 287
алекси мерси за куража педито каза че не е сериозно и дано както казваш ти

# 288
Оня ден бяхме на преглед, Тере3ка тежи почти 7 кг,а милият и брат почти 8 (много хубаво си яде детето)...

Бубче, прочетох с удоволствие ра3ка3а ти  Grinning. По повод кошарата искам да кажа, че препоръките тук са винаги да се купува такава с пречки 3а да може дечицата да се хвастат и да се упражняват да стават... А всякакви проходилки и бънджита при нормално ра3вити деца се отричат от местните лекари. Нашият доктор ка3а, че наскоро имал в практиката си дете със счупен череп благодарение на някаква проходилка  Rolling Eyes. Някои се събудиха, а а3 осте не съм си дръпнала един душ...

# 289
  • ул. "Мечтание"
Синара, готина идея! Ще добавя нещата!
Само да си кажат тия които са с най-ранно излезли зъбчета (и кога са излезли) и най-рано захранените (и кога точно като възраст). За останалото ще чакаме!  Mr. Green

# 290
Ха здравейте и от нас Grinning
Селин мерси за кафенцето и десертчетоо Hug
гледам мнооого теми обсъждате
Първо да честитя на всички ,които са имали повод да празнуват  bouquet
Онче мила много сте преживели,ама тея доктори ми идва понякога да ги удоша #Cussing out
Ленка Иленка и аз мисля че не е сериозно Rolling Eyes..не се притеснявай
Стойче и аз като теб не пия кафе и много ми липсва ..ама при мен проблема е че кафе без цигара не ми върви Embarassed..а сега нали все още кърмя и са табу за мен Crossing Arms
Бубче много интересна случка сте имали с малката
Меggle честит юбилей!!!
Муцунка  добре  дошла отново Hug
Ние все още не сме пускали изследванията...
Папкаме заленчукови пюрета,плодови..кашите много не ги харесваме Shocked,което ме учудва
на 7 навършени ще почна месните...ама с тая работа дето я даваха по новините,наистина всяват психоза...и аз незнам за кои пюрета става дума

# 291
Ами аз съм една от рано захранилите.на 2ми 1-2 седмици.А първото зъбче ни излезе на 22 октомври.
Ние днес ще се водим на мерки и теглилки.Утре ще ходим на консултация в болницата и ще използвам да й вземат кръв и урина.Така,че най-късно в понеделник ще се отчета с резултатите!!1

# 292
Новата тема

ivanakostova, напиши на каквавъзраст е излязло първото зъбче!

# 293
  • у нас
сбъркан е линка на новата тема, дава пак старата  Peace

# 294

Общи условия

Активация на акаунт