Не съм влизала тези дни,с Ивето се разправяме с луди лекари

На 6 месеца ,нали има задължителни изсл на кръв и урина.
Педи каза урината да я взема,като сложа найлонче в памперса и отгоре с памук,когато се е изпишкала да изтискам памука с хубаво измити пръстиии.
Алелееееееееееее,да не ви казвам какъв беше резултата.Само КРОКОДИЛИ където нямаше
30-40 левкоцита,белтък,масово бактериии
свят ми се изви.И тъпата педиатърка ми казва детето е с пиелонефрит.
а кръвната картина е ок
Ама как така бе жена?
Жизнено дете,даже палаво,без температура!!!
Леко още й е червено гърлото и зачервени мембрани на ушенцата,но капеме капки още.
И тя ми казва да купувам ЗИНАТ и да я почвам
Седя,като ударена от.............незнам какво.
Мъжа ми веднага......се притесни,притесни ме и мен,купи антибиотика и казва: ще го даваш!!!
Ама как да го дам на здраво дете

Поисках 2 изследване на урината,като реших че хубаво измивам дупето и мъжо ще държи детето за крачетата,като да я изхожда и аз ще чакам отдолу със стерилно контейнерче
Не можело 2 бележка за изсл за 1 месец.Ако искам да си я изследвам 2 път да си платя.
А как да не може,ами да пусне бележки за стерилна урина,след като в обикновената има масово крокодили,как ще се установи какви са.Или блъскай там детето с антибиотик и той ще отрепе всичко
ИИИИИИИИИи купих 2 контейнерчета,купих някакви найлончета който има за момчета и момичета и се лепят,стерилни са.От тях взех 4 броя и от снощи с 2 тренирах как се лепят.
Тази сутрин измих детето,сложих пликчето-найлоновото,обух я до някъде с чорапогащник отгоре с дрешки на тялото и зачакахме.
След около 20 мин и наливане с много вода след като се беше нахранила напълни пликчето,пресипах в контейнерчето и право в лабораторията
ПЛАТИХ СИ
за спешно изсл и няма и помен от онези резултати всичко е ок.Друг абсурт от здравна каса
Ивет ще направи този месец 7 месеца и все още на окото й излиза зелен секрет,като гурелчета.
Постоянно навън майки ме питат дали е нещо заразно и едва ли не странят от нас.
Иди се обяснявай че е така от раждането,че няма наличие на бактерии от взет секрет,но си има зелени гурели
Даде ни педи талон за очен лекар.Отиваме на лекар.
Казва че трябва да изследваме пак секрет,защото така какво да я прави?
ДА Й ГЛЕДА ЦВЕТА НА ОЧИТЕ ЛИ?
Взе секрет на детето и изведнъж казва че трябва да си го платиме в лабораторията,защото касата не го покрива

Връщам се при педи и се
така се разплакахТя ме успокой,влезна в програмата на компа и видя че наистина
здравната каса не покрива ОЧЕН СЕКРЕТ
Може да ми писне бележки че въпросния секрет е гърлен ,носен,гной от рана и един уп деруги който вървят с антибиограма.
Даде ми бележки с друга диагноза и дадохме взетия очен секретт.
В събота ще имам резултат.
това са наще преживелици
когато заспи мъника ще изчета писаното и да наваксам

Да са само и единствено на кърма. Има ли такива бебчета все още?