Ноемврийско слънчице пече, радва МАЙското дете (16)

• 12 357
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета

Не съм влизала тези дни,с Ивето се разправяме с луди лекари  #2gunfire

На 6 месеца ,нали има задължителни изсл на кръв и урина.
Педи каза урината да я взема,като сложа найлонче в памперса и отгоре с памук,когато се е изпишкала да изтискам памука с хубаво измити пръстиии.

Алелееееееееееее,да не ви казвам какъв беше резултата.Само КРОКОДИЛИ където нямаше
30-40 левкоцита,белтък,масово бактериии  ooooh! свят ми се изви.

И тъпата педиатърка ми казва детето е с пиелонефрит.
а кръвната картина е ок
Ама как така бе жена?
Жизнено дете,даже палаво,без температура!!!
Леко още й е червено гърлото и зачервени мембрани на ушенцата,но капеме капки още.
И тя ми казва да купувам ЗИНАТ и да я почвам

Седя,като ударена от.............незнам какво.
Мъжа ми веднага......се притесни,притесни ме и мен,купи антибиотика и казва: ще го даваш!!!
Ама как да го дам на здраво дете  #Cussing out

Поисках 2 изследване на урината,като реших че хубаво измивам дупето и мъжо ще държи детето за крачетата,като да я изхожда и аз ще чакам отдолу със стерилно контейнерче

Не можело 2 бележка за изсл за 1 месец.Ако искам да си я изследвам 2 път да си платя.
А как да не може,ами да пусне бележки за стерилна урина,след като в обикновената има масово крокодили,как ще се установи какви са.Или блъскай там детето с антибиотик и той ще отрепе  всичко

ИИИИИИИИИи купих 2 контейнерчета,купих някакви найлончета който има за момчета и момичета и се лепят,стерилни са.От тях взех 4 броя и от снощи с 2 тренирах как се лепят.

Тази сутрин измих детето,сложих пликчето-найлоновото,обух я до някъде с чорапогащник отгоре с дрешки на тялото и зачакахме.

След около 20 мин и наливане с много вода след като се беше нахранила напълни пликчето,пресипах в контейнерчето и право в лабораторията

ПЛАТИХ СИ  #Cussing out за спешно изсл и няма и помен от онези резултати всичко е ок.

Друг абсурт от здравна каса

Ивет ще направи този месец 7 месеца и все още на окото й излиза зелен секрет,като гурелчета.
Постоянно навън майки ме питат дали е нещо заразно и едва ли не странят от нас.
Иди се обяснявай че е така от раждането,че няма наличие на бактерии от взет секрет,но си има зелени гурели

Даде ни педи талон за очен лекар.Отиваме на лекар.
Казва че трябва да изследваме пак секрет,защото така какво да я прави?
ДА Й ГЛЕДА ЦВЕТА НА ОЧИТЕ ЛИ?

Взе секрет на детето и изведнъж казва че трябва да си го платиме в лабораторията,защото касата не го покрива
 #2gunfire
Връщам се при педи и се Embarassed Crazy Cry   така се разплаках
Тя ме успокой,влезна в програмата на компа и видя че наистина

здравната каса не покрива ОЧЕН СЕКРЕТ
Може да ми писне бележки че въпросния секрет е гърлен ,носен,гной от рана и един уп деруги който вървят с антибиограма.
Даде ми бележки с друга диагноза и дадохме взетия очен секретт.
В събота ще имам резултат.

това са наще преживелици

когато заспи мъника ще изчета писаното и да наваксам   Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 ное 2008, 20:01 от oncheto

# 271
  • панагюрище
Честит юбилей ,meggle  !
Много здраве, щастие и любов!  Безброй детски усмивки да те радват всеки ден!
Весел празник!  bigdance2    newsm51  smile3525

Забравих да ви питам как беше хемоглобина от изследванията ви?

Нашият е 133  .

# 272
  • Перник
meggle, честит юбилей! Бъди здрава! Нека всичко, всичко, за което мечтаеш се сбъдне и весел детски смях да изпълва дните ти!

# 273
  • ул. "Мечтание"
Леле, Онче, нямат край вашите неприятности! ooooh! Дано всичко да се нареди всичко!  action032

# 274
  • у нас
Мeggle, честит юбилей! Да си жива и здрава и още най-малко три пъти по толкова!   bouquet

Онче, големи перипетии сте минали  ooooh!

Нашият хемоглобин е 117 преди да беше захранена.

Да питам - има ли още мамчета, които не са захранили бебчетата?

# 275
...

Не знам какво точно те интерисува но ние сме мнооооого дълече от истината(захранването)Яде но не го кефи, иска си цицата и както бях казала е ял 5 зеленчука и тва е

# 276
meggle Честит юбилей!  bouquetБъди здрава,обичана и много щастлива жена!
Нямам много време да пиша но със закъснение и Честит имен ден на мушмороче пожеланията са и за теб!

# 277
meggle, Честит Празник. Здраве, Любов и Щастие  bouquet

Благодаря за съветите за кашите, аз бях питала, а сайта е чудесен Peace

Онче, не знам, как се чувстваш с толкова тревоги покрай детенцето. Дано скоро всичко отмине и остане само далечен спомен.

Елада, не се терзай. И аз съм попадала в подобна ситуация, а предполагам, че още много ни чакат. Това не ни праив лоши майки. Случват се такива неща.

mmagy ( Маги), това е супер смешно. Стиснала съм уста и цвиля в момента в опити да не събудя Георги и малката Mr. Green

Муцунке, добре дошла. Липсват твоите пъстри закуски и сладки кафенца Hug

# 278
  • София
Алекс с топка Simple Smile

Снимахме го и пред лаптопа, ама Джони вика "снимала си ми бирата, тази снимка не става" Simple Smile

# 279
  • ул. "Мечтание"
Добро утрооо!  Two Hearts

Тази сутрин кафето и закуската са от мен!  ppp

# 280
Добро утро и от нас Lady Frost благодарско за кафенцето и закуската.Днес времето май не се очертава да е много слънчево а вчера какво циганско лято беше ... кога ли ще дойде пак това лято.Алеск вече тежи 7500 и 67 см.Този път педиатърката я похвали че е надала само 250гр. и аз се учудих тя както качваше имах чуството че на 5 годинки ще тежи колкото баща си  LaughingВзехме и кръвта и урината доста премеждия имахме с тази урина бях купила контейнерче от аптеката сложих и го и зачакахме мина се час ама бебка неще и неще да се изчишка и реших да излезнем за по едно бързо кафе докато детето си свърши работата.Обадих се на таткото и викам айде давай да отиваме бяха минали два часа и половина и бях сигурна че вече е пишкала и така отидохме ние пред поликлиниката отварям памперса за да взема контейнерчето и какво да видя принцесата се изакала бяхме голяма комика.Айде пак в колата до аптеката за нов контейнер вкъщи да се измием и зачакахме на ново е този път имахме късмет.Най смешното беше че Алекс се изхожда през ден и същия този ден вече беше акала но за мое нещастие пак я свърши тази работа и то точно когато нетрябва.Но нека има и такива дни все пак е нещо по разнообразно от еднотипното ежедневие особено сега в по студените дни.
За месните пюрета се притеснявам за това което са казали по новините аз лично не съм го гледала но свекърва ми ми каза много се притесних и сега се чудя какво да я правим малката то и домашно приготвено е пак същата работа проблема не е в пюретата а в самото месо.Някой ако има повече инфо за случая моля да пише.
За играчките ние се заиграваме с всичко има си две три по любими неща но каквото и да и дам започва да си играе.Най обича да и пея за ръчичките и да ги мием и като стигнем до лицето се залива от смях и чака пак да почна взимам да се зачудвам дали да не взема да се запиша на един касетофон че по цял ден да пея  Rolling Eyesтрудна работа.
Момичета исках да ви питам някой има ли кошара за игра но само за игра не за игра и спане много искам да купя на малката такава но незнам към коя да се насоча ще се радвам ако някой ми помогне в избора за сега съм се спряла на тази http://www.kasidabg.com/cam-america-green-cpath-289_291_294.html
Исках да пиша още доста неща но като гледам до сега достатъчно съм се оляла в писането та нека спра до тук.
Но преди това честито на всички празнуващи на патерици на всички навършили 6 месечни бебчета и на тези който имат прекрасни бели зъбчета.
Пожелавам ви спокоен и усмихнат ден от нас. Hug

# 281
Добро утро!
Lady Frost мерсиии за кафето добре ми те отрази!  bouquet

# 282
Добро утро и от нас. Lady Frost мерси за кафето, поне виртуално мога да го пия и как ми липсва не е истина.
Честито на празнувалите  bouquet
При нас времето е слънчево така, че ще скиторим
За пюретата казаха, че от месото било, ама не казаха за марката нищо. Можеше поне да кажат да не купуваме тази марка. Ние сме още далеч от месото, ама все някога ще трябва да я захраня и още от сега се чудя на коя марка да избера месните newsm78

# 283
  • ул. "Мечтание"
Брях, тоя път доста бързо изписахме темата! Crazy

Пообед/следобед ще пусна нова (ако някой не ме превари де ), че сега няма да имам време!

stoj4e, що така не можеш да пиеш кафенце? (пропуснала съм май Embarassed)

# 284
  • у нас
...

Не знам какво точно те интерисува но ние сме мнооооого дълече от истината(захранването)Яде но не го кефи, иска си цицата и както бях казала е ял 5 зеленчука и тва е

E,Маги, нали знаеш изобщо да не са захранени  Wink Да са само и единствено на кърма. Има ли такива бебчета все още?

Селин, може да сложим като опции в началото  на темата - Най-рано захранено бебе и НАй-късно захранено бебе  Peace, както и Бебето, което първо изкара зъбче  Peace и др. класации от този род.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт