Ноемврийско слънчице пече, радва МАЙското дете (16)

• 12 344
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Aleksi ,като чели е по-добре,тем й е все 37,5.Сополите ги вадиме с прахусмукачката,давам Проспан за подкашлянето,Вит Ц.
Днес пак я водих на лекар защото се притесних заради ваксината.
И педи на поне 2 денща си противоречи с казаното от миналото лечение.Идваше ми да я убия.
Изписа ни антибиотик.Аз реших да не го давам и утре ни иска пак на преглед.
Абсолютно съм сигурна,че ще каже ,че има подобрение.
Ако не ми кипне,да й накажа каквото си мисля за нея пък ей на.Само да ми е добре детенцето и да не се наложи посред нощ да давам лекарства.
Ще я питам,как е по-добре като не съм давала Антибиотика?

Алабала,радвам се 4е си писала дори и малко

Лале,бебоците са супер,бързо да се устройте и по-честичко да си сред нас  Heart Eyes

# 46
  • София
Алекс се люлее Simple Smile

Тук вече и двата крака са горе Simple Smile

# 47
  • Някъде по Дунава
Малеееееееееееее то имало нова тема  Embarassed пък аз все в старата влизам.Благодаря на тези които са се погрижи за това.Както и да е,по добре късно отколкото никога.Относно документите за доход за детски е както го е написала Lady frost,но все пак питайте соц.работник.

# 48
БОЦ!
Прекрасна тема и великолепен колаж. Благодаря ви момичета, страхотни сте!  smile3525

А, какво да видя! Люта Чушка newsm44 . Е ха добре дошла. Надявам се тревогите ти с рожбата бързо да отминат.

мария, а как е Гого, пиши оправя ли се момченцето, нали сте си в къщи вече?

greta.kr
, много красиво семейство сте  smile3521

elada, ти си първата мама, която може да се похвали с щастливо паднало детенце newsm62

Момичета, не се притеснявайте, че децата малко наддават. Нормално е, вече не растат с такива бързи темпове. Докторите ще ви кажат, ако сметнат, че е нещо тревожно.

За стерилна урина и аз съм чувала, че в аптеките се продават някакви приспособления, които се слагат в памперсите. Нещо като торбички. Ама и Бояна пиша от два месеца на гърне та нашата поне в това отношение е лесна.

AIvanova, относно това, което ти е казала педиатърката, аз постъпвам по следния начин: казвам "Да, добре" и правя, каквото прецена newsm10

mu6muro4e, благодаря за хубавото изкарване на басейна. Бояна явно, за да се хареса ли, що ли, се държа кротко. За сведение предния път огласи съблекалнята от рев, докато я обличах, защото беше гладна, а аз мокра бързам, бързам да се позабърша и хвърля нещо сухо отгоре си, за да не я намокря като я взема...

Колкото до мъжете... Хм... Те са все пак най-добрите ни приятели, любовта на живота ни и целият ни живот. Те са ни другари във всичко. Както и ние на тях. Не са нещо, което да се култивира, възпитава или етикира и набеждава. Както и ние не сме. Ако в тях не виждаме някои наши черти, не е ли по-добре? Те пък притежават други, които за нас са немислими. И слава Богу. За това сме двама, да се допълваме, да се разбираме, да поделяме, а не да делим...

Отнесох се и гледам моето дяволненце върлува пак из кошарката си ХИХИХИ. Вече не й стига да стои като кученце на четири крака и да клати дупето и кошарката съответно, а се опитва да се хване и за ръба на леглото, за да ме вижда по-добре, като си играем на дзяк.
Вече не съм й интересна, Сега се бори с музикалните си играчки, които висят отстрани и се опитва да си пропимни, какво се дърпаше, мачкаше, захапваше по тях, за да почне музиката smile3506 newsm62. Аман, не става, я да си подъвча пак чаршафа, тъй, тъй го издърпах изпод матрака. Мога да си кусам, докато мама дойде да ми развали творчески създадения хаос в леглото newsm03.

Ама че ми е едно такова ... многословно тази вечер.

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 21:59 от DiyanaChar

# 49
  • ул. "Мечтание"
Колкото до мъжете... Хм... Те са все пак най-добрите ни приятели, любовта на живота ни и целият ни живот. Те са ни другари във всичко. Както и ние на тях. Не са нещо, което да се култивира, възпитава или етикира и набеждава. Както и ние не сме. Ако в тях не виждаме някои наши черти, не е ли по-добре? Те пък притежават други, които за нас са немислими. И слава Богу. За това сме двама, да се допълваме, да се разбираме, да поделяме, а не да делим...

Мдааам... Тъй си е!

Я чакайте да ви покажа новата розова придобивка на моя синковец!  newsm62

И как иска да се прави на парашутист, откакто откри гравитацията...

Другата седмица някой ще ходи ли на Йога? Тая седмица няма да стане да ходим, че няма да ме има в Сф, но другата седмица мнооого искам да ида. И на плуване искам... Уф...

# 50
За темата   bouquet
Диана, много ми хареса изказването ти за мъжете, наистина е така - и с тях понякога е лошо, но без тях...още по-лошо  Wink
На Андреа в петък ще бият хепатитната ваксина, досега и ние не сме имали проблеми с ваксините, но за тази последната /засега последна,де/ вече от доста майки чух че създавала проблеми...
Иначе вече се люлее в седяща /бебешка/ люлка и успешно скача в бънджи, с тези нововъведения-забавления ми минава по-леко деня, макар че в нас е заприличало на лунапарк  Laughing
Хапваме плодови пюрета /ябълка,круша,банан,слива/ и зеленчукови / тиква,морков, картоф/ и това е + главно кърма, естествено. Каши скоро не мисля да давам, а и между другото не храня под час - тя сама си показва кога е гладна и  тогава давам,никога не е по едно и също време /освен последното хранене/... сигурно не е правилно че не съм въвела режим с часове, но пък си наддава нормално ,не знам... Thinking

# 51
  • ул. "Мечтание"
Суити, хич не се тревожи, че не си й създала режим в храненето! Все пак тия деца не са роботи!  Peace

# 52
  • София
Lady Frost , много сте готини Hug, това някаква специална възглавница ли дето си лежи бебчо newsm78

Офф, а пък вечер с храненето нещо все се притеснявам, че млякото не е  достатъчно, моя бозанчо  нали е упорит и дърпа дърпа, иска ту едната ту другата, храним се половин час, и повече,  дали се наяжда или от умора заспива нещо не мога да го разбера, как е при вас последното хранене Thinking

# 53
  • ул. "Мечтание"
Това е възглавницата ми за кърмене! Върши ми сега чудна работа да го подпираме докато се учи да стои седнал.

Иначе относно притесненията ти - ако спи поне поне 4 часа през ноща, след това последно хранене, значи се наяжда достатъчно!  Peace

# 54
  • София
Иначе относно притесненията ти - ако спи поне поне 4 часа през ноща, след това последно хранене, значи се наяжда достатъчно!  Peace
  Оо ние спим по цяла нощ  от лятото Peace, имаме мноого малко нощни кърмения да не кажа никакви, но понякога като го гледам как дърпа ли дърпа все едно няма нищо направо се втрисам Rolling Eyes, и то това е само вечер, все едно ми е изял всичкото мляко hahaha

# 55
Честито на малките бебоци, които са пораснали с още един месец   bouquet !
Lady Frost, страхотна възглавница!
И Ивето не е вдигала температура от ваксините. Къпала съм я след всяка и не е имало проблем.

# 56
я да ви питам аз ми то мойто дете не може да си държи така главата още  имам предвид като е по корем не може ама как се обръща та чак и падна вече Cry не рева много ама как ме стресна но аз съм си виновна нали съм блейка та за главата трябва ли да се притеснявам или е що годе в рамките на нормалното

# 57
oncheto кажи им мъже и ги оставяй, ние сме много по смели и издържливи от тях, дано синовете ни бъдат по-добри мъже от съпрузите ни!

Тц,не става Tired.Тях като че ли една майка ги е раждала-всичките са еднакви  ritnik

Алекси,ДиянаЧар,благодаря ви Hug

За детските-12м назад-т.е. ако подаваш ноември искат доходите на родителите от 01.11.2007г до 31.10.2008г.Акта за раждане на бебето(оригинал и копие) и личните ви карти

Онче,лоша работа с тази температура.Дано се оправи Ивет без намесата на антибиотик.

Мадлен днес кашля повечко и утре ще я водя да я чуят,а и на консултация.Все още не можем да бием третата ваксина-не може да се излекува добре.
АнМари,промених снимката на Мадлен за колажа-ще видиш Wink
Lady Frost,той само я ползва на заем-на бъдещето ви момиченце е кошарката Laughing

# 58
  • ул. "Мечтание"
Lady Frost,той само я ползва на заем-на бъдещето ви момиченце е кошарката Laughing

Ех, ха дано! От товите уста там в чиито трябва уши!
То и това беше основния коз на моя мъж, щото аз се дърпахи не исках тая бонбонена гадост вкъщи!  hahaha

# 59
  • София
Видях, ама случайно Simple Smile Тъкмо щях да пиша Simple Smile Обикновено гледам след последната, която съм си копнала. По-добре допълвайте, аз си знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт