Ноемврийско слънчице пече, радва МАЙското дете (16)

• 12 354
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Здравейте,харесва ми темата,дано и се сбъдва заглавието по дълго,че както сме свикнали навън и ние,не знам какво ще правим иначе. Praynig
Моят Фил не обича да спи общо взето,много ме тормози в къщи,сега пак не спи и е крив,а аз гледам да свърша нещата и да изляза.Иначе да споделя и нашия режим:
6.00 - 160 АМ
9.30 - плодово пюре 80-90 или малко суров банан + 100 мл АМ на шейк - ммм,вкусно!
13 - месно или зеленчуково пюре през ден / жълтък не съм въвела още, но се каня тия дни/
16-16.30 - каша 170 или млечен десерт от бурканче или кисел с царевично нишесте.
19-19.30 - 210 мл АМ
Това е графика,мисля че едобър и засега си яде детенцето,пу пу.Само със спането сме скарани,че не знам,голяма мъка ми е.Най дългият му сън през деня е около час,и то ако сме навън #Crazy
Хубави разходки на всички от нас!

# 31
за яденето като сме вкъщи на кърма зависи и от моето настроение  все пак  аз съм каша и давам пюренца банана обаче не го смесвам с нищо мачкам с вилица и давам за грамажи не ме питайте че хабер нямам колкото изяде толкова и супичка съм и давала да си вкуси ама месо още не има време Simple Smile

# 32
ето ни и нас
мерси за темата

Момичета,   в4ера водихме Ивет на ДК и сложиха хепатитната ваксина която е  при навършени 6 месеца.Нощес беше с 39 ,сега има сополки и подкашля.

Как бяхте вие след тази ваксина?

А мъжа ми следобеда като се наакала я измил на чешмата и то точно ваксината на крачето.Дали е от това темп?
Оставих ги за час за да свърша работа в центъра,тичах да се прибера,той ве4е свършил един куп глупости.

посред нощ го събуждам да ми помогне,детето с 39 а той ми казва:
-Аз да не съм магьосник,как да сваля темп?
казах му да си ляга щом съм го притеснила
и се скарахме
седя с мен докато не заспа детето,а той заспа почти прав ,още не беше легнал и захърка

НЯМАТ УПРАВДАНИЕ ТИЯ МЪЖЕ

детето да не съм го взела от улицата,не носи ли неговата кръв.не му ли е жал?

смотаняк.

в едната ми ръка е детето а с др ви пиша

бясна съм

хайде до после

# 33
  • София
Онче ние след първата хепатитна нямахме никакви реакции, даже док ни каза, че можем да се къпем без проблем Peace

# 34
  • Перник
Oncheto, по повод мъжете няма какво да говорим! ooooh! Една моя приятелка казваше само: "Мъжееееееееееее!" с гримаса на отвращение! Sick Ама ти не се ядосвай, те просто го нямат този майчински инстинкт, колкото и да се стараят да са добри! Wink

# 35
за ваксината не мога да дам мнение защото ние май сме назад със нашите и болна беше и после температура имаше педито ми каза да не се притеснявам ама нали все пак е ваксина трябва според мен навреме да се бият иначе досега не ми е вдигала t' от ваксина незная

# 36
  • ВАРНА
 oncheto кажи им мъже и ги оставяй, ние сме много по смели и издържливи от тях, дано синовете ни бъдат по-добри мъже от съпрузите ни!
Аз минавам да споделя набързо че морков с тиквичка е страхотно на вкус, даже искаше още!

# 37
Онче ние след първата хепатитна нямахме никакви реакции, даже док ни каза, че можем да се къпем без проблем Peace

Ние също.  Peace След всяка ваксина го къпем и до сега не сме имали никакъв проблем.  baby_neutral

# 38
  • панагюрище
Добър ден на всички! Минаваме да почерпим за половин годишнинката!  cook bdbaloni

Днес ядохме пюре от тиква за 2 път - много й харесва. Досега сме опитали морков и оризова каша.

За ваксината не знам, защото още не са ни я слагали в петък сме на ДК и ще видим тогава.
Лек ден на всички! Grinning

# 39
  • София
Да, хубаво е ваксините да се бият навреме, но и аз отложих 3тия Пентаксим на Алекс. Ще му го слагат на 14ти.

# 40
Здравейте!
Честито на всички бебоци и техните майчета ......абе на всички които имат повод! Simple Smile
....аз малко ейй тайй да кривна от дискусията около храненията и ваксините...
Понеже още не съм подавала док. за детските  Blush някой би ли ми казал служ.бележка за дохода ,който е 12 месеца назад от този момент назад или от раждането на детето назад се издава newsm78
Предварително благодаря на всички !
Приятен ден  Wink

# 41

Исках да ра3ка3вам 3атова как човек се пренася в ново жилисте с две бебета ама Георг се събуди и няма да стане сега...  Hug  Laughing

Силванка, честито   bouquet Моите състо с удоволствие похапват тиква. Виж, моркови и ра3ните му там овесени каси, не се радват на особена почит  Confused

# 42
  • Варна
Запис сега, после ще пиша   bouquet

# 43
привет,
Селин, мерси, дано си права, че й стига. Че яко съм се притеснила.Но след седмица ще питам сестрата (тук идват сестри по домовете, за консултация, на всеки 2 месеца), ако не се е оправила до тогава.
А ти верно на другата крайност - но не мисля че е притеснително, бебчетата си имат моменти на закръгляне и на издължаване (т.е. растеж на кг, и растеж на см.) Дано ти се изпарят притесненията скоро.

за мъжете, бих казала, както си ги научите. НАшия татко беше на ражданията, гледа децата, толкова, колкото и аз, когато си е вкъщи. Става когато не е върпос за кърмене, сменя, къпе, дундурка посреднощ, храни. Именно , защото не съм била сама в правенето на бебето. Аз не мога да си представя да не сме заедно в гледането на детето. Освен ако не живея заедно с бащата.

Lale32 ваш'та не е лесна. Дано скоро се настаните и наместите. Но по-добре сега, отколкото като започнат да прохождат.  Hug

Онче, Борис също вдигна температура след първата Хеп.Б, беше на 3 месеца. Няма общо с къпането. Смъкна я за една нощ, с мокри чорапки с оцет. Как е Ивет днес?

# 44
  • ул. "Мечтание"
Слънчо, бележката трябва да е от тозимомент 12 месеца назад!

Алекси, и надявам се да е само моментно и да не наддава толкова драстично за в бъдеще!

Относно мъжете - ами не знам дали е както си ги научим, от възпитание ли е от к`во ли... Но пък от моя понякога направо ревнувам как се оправя с нашия синковец! Справят се великолепно двамата! Сега четвъртък ще пътувам малко на гости при моя тати и ще ги оставя двамата да се гледат три-четири дни. Предполагам че екстра ще се справят.

Общи условия

Активация на акаунт