Чакаме първи ритничета от нашите АПРИЛски мъничета!!!

• 15 654
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Sapfira 1, welcome в отбора!
Леко и приятно бременеене и на теб  bouquet

qnika,писах ти на лични,обаче кутията ти е пълна Rolling Eyes

# 136
Добре дошла на новата мама newsm51 леко бременеене и на теб newsm10
sashimama, изчистих я ! newsm53
аничка ти в Русе ли си или във Варна?
Лека вечер мамчета и спокойни сънища smile3524

# 137
# 138
  Здравейте мамита Simple Smile

Бая сте изписали за почивните дни, през който ме нямаше, и сега докато ви изчета #Crazy

Захванали сте и бая темички, който са ми познати / обсъждали сме много от тях с Февруарските майки / .За проблемите със зърната, и с хавлиена кърпа / ако няма проблеми /, а си има и силиконови зърна, така че няма повод за притеснение.За течението и аз имам, по обилно "бяло" .И първия път го имах, но сега мисля, че е повече.
  За БХС ходих в първото тримесечие, но резултатите показаха - граничен риск, насочиха ме и за втори триместър - пак да правя изследване. Лекаря ,който ми следи бременността ми обясни какъв точно е граничния риск и ми каза  да не се притеснявам, че ако се съмнявала докторката щяла да ме насочи за някакво друго изследване, което се правело чрез биопсия и т.н..Резултатите вече са излезнали, но понеже съм с час при нея в четвъртък тогава ще видим сега как ще са.Стискам палци и се моля всичко да е ок. newsm17
   За сега стига толкова, че се поувлякох, лека и спокойна вечер на всички
newsm51

# 139
  • Overijse, Belgie
За подготовката на гърдите през първата бременност лекарят ми препоръча Линолафет за мазане през 9-ти месец. След това не съм имала проблеми с разранени зърна. Иначе обтриването с хавлиена кърпа не ми го препоръча, а и аз не можех да си представя да го правя, защото зърната ми бяха толкова чувствителни, че чак не можех да понасям допира им до сутиена (не беше дантелен, а памучен).

# 140
  • Под Сините камъни
very nice  благодаря за съвета  Hug ,тая  уж ми се видя  лека  ,но има  още  време  ще се  поогледам и за нещо  друго така или иначе.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/4307  ето това са   каучуковите  зърна.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 08:41 от galina1231977

# 141
Здравейте момичета?

Както и Вас и мен нещо ме мъчи съня. И от горе на това започнах и да вдигам кръвно /140-90/ на границата съм но главата ме боли и ходя, като замаяна пия Допегит 2х1 и пада до /125-85/. ако има някой със същия проблем нека да сподели.

desi054224  - при коя докторка си ходила за този по обстоен преглед и къде се намира кабинета и.

Лека вечер на всички

# 142
Добро утро момичета в този мрачен ден!
Аз през първата бременност нищо не направих за моите гърди Embarassed, но и нямах проблеми след това , сега пак така мисля да постъпя.
Sapfira 1, добре дошла в отбора!
Аtlantica Hug, нетрябва да забравяме, че живеем в страната на чудесата и тук невъзможни неща няма.
desi054224 бързо оздравяване на детенце и моята мацка е с хрема -задна и само се дави през нощта.
Момичета наближава Коледа- един прекрасен и изпълнен с любов празник, подходящ за лично запознанство по между ни  bouquet. Предлагам да си организираме една срещичка "Бъдещи мами- април 2009".
Желая на всички ви много здраве в къщите и красива седмица  bouquet

# 143
Добро утро!
vivita1 Ходих при доктор Мърмърова,много съм доволна!Само ,че нямаше часове в частния си кабинет и ходих в мц Лотос,там видеозона не е много добър и няма гинекологична програма,но аз бързах и исках да ме прегледа още същия ден!Тя работи в един кабинет със д-р Гамишев и за него съм чувала добри отзиви!Частния кабинет е на републиканска,а мцЛотос е зад 1-а поликлиника!Ако те интересува ще потърся визитната картичка и ще ти пратя точния адрес и телефон на лични  newsm10

# 144
sashimama i qanika ако може и аз да се присъединя към вашата Русенска срещичка за опознаване. За съжаление единствено през почивните дни имам възможност - иначе знаете работа, ангажименти и др. Ако решите нещо пишете. Hug

# 145
Добро утро,момичета  bouquet
Моето момче започна да кашля,беше се оправил уж Weary Ill пак отиваме на доктор.Пак ще караме като миналата зима с кашлици и лекарства smile3518
atlantica аз още вчера исках да те поканя  Hug ще се радвам да се запознаем  newsm10
vivita1 дано не вдигаш повече кръвно,гледай да не се ядосваш Naughty Praynig
Е, ние отиваме по болниците пак .Желая ви приятен ден въпреки студеното време и да сте здрави  love001 newsm51

# 146
  • Варна
Жабче и рони, знам, че още е рано - и аз така се успокоявам, ама като го усещах много предната седмица, а сега хич - се притеснявам. Утре съм на преглед и се надявам всичко да е ОК. Praynig

Момичета наближава Коледа- един прекрасен и изпълнен с любов празник, подходящ за лично запознанство по между ни  bouquet. Предлагам да си организираме една срещичка "Бъдещи мами- април 2009".

ola, хубаво предложение, ама ще трябва да си правим срещи по градове, че не сме много за пътуване. Миналата седмица ми се наложи да ходя първо в София, после в Бургас - много се уморих, особено от пътуването до София. Сто пъти съжалих, че не тръгнах със самолет. Rolling Eyes

Добро утро!
vivita1 Ходих при доктор Мърмърова,много съм доволна!Само ,че нямаше часове в частния си кабинет и ходих в мц Лотос,там видеозона не е много добър и няма гинекологична програма,но аз бързах и исках да ме прегледа още същия ден!Тя работи в един кабинет със д-р Гамишев и за него съм чувала добри отзиви!Частния кабинет е на републиканска,а мцЛотос е зад 1-а поликлиника!Ако те интересува ще потърся визитната картичка и ще ти пратя точния адрес и телефон на лични  newsm10

Само да кажа за Гамишев - много е груб и има огромни ръце. Аз не бих повторила при него. Rolling Eyes От Мърмарова имам добри впечатления - преди години беше в "Ел Масри", сега не е ли там вече?

Sapfira 1, добре дошла в темичката!

Пожелавам на всички дечица да се оправят по-скоро! Hug

Купихте ли вече някакви дрешки и дреболийки за бебчо? Simple Smile Аз купих едно синьо боди в комплект със шапчица, в деня, в който разбрах, че ще е момченце:

# 147
  • София
ПП. Олчето, надявам се да уважаваш и нас, които ще раждаме в чужбина, поне защото пишем в тази тема, въпреки че на нас държавата ще ни гледа децата и ще ни носи на ръце и от сега нататък нямаме грижи...  Tired
Цитирам: "Аз уважавам всяка майка, решила да роди дете в тази държава, защото имам такова и знам колко е трудна тази стъпка."

Мисис Т, не съм целяла да обиждам никой, много жалко, че така си ме разбрала. Наистина жалко, когато някой извади от контекста на мисълта ти нещо такова, подходи с негативна нагласа и и се засегне...
Спорът беше в съвсем друга посока, между мами , които даваха примери за"тук и сега", затова се обърнах персонално към тях, но както споменах, не съм целяла да обидя никой, затова нямам намерение да се оправдавам, а и  не виждам да има за какво. Wink А това кой колко уважавам (в частност и теб, мисля, че го доказвам и съм го доказвала тук Peace)

Сядам да ви чета, докато нямам още много работа. Party

На всички бремелинки желая весела и успешна седмица! Hug

# 148
Здравейте и от мен мамчета. Изпихте ли вече кафенцето?  Hug Аз моето го глътнах набързо преди да дойда на работа  Simple Smile

Добре дошла в отбора Sapfira 1, ще се радваме да ти помагаме с каквото можем  Hug

Мамите с болни дечица,  Praynig дано да се оправите бързо и да няма много болни през тази зима. Аз за сега удържам фронта  Peace

Чоки, много сладко комплектче, и аз като теб не издържах преди време и си купих първата шапчица за малкото човече  Heart Eyes

Аз съм с две ръце да си направим Коледна среща по градовете, и ние мамите от Бургас не сме малко май?

А, момичета, да не забравя, качила съм бебешкия списък в сайта с коремчетата, само че в другото албумче, "Покупки", който желае, може да се възползва от него и да си го допълва   bouquet 

Пожелавам ви лек ден и да ви подритват смело вашите чочета!!!!!!

# 149
Добро утро мами  Heart Eyes

Мисис Т Hug, честито ти момченце  Heart Eyes и се радвам, че писа че отдавна се чудя къде се изгуби!
dream-wish много се радвам за вас, дано от сега нататък нещата тръгнат по вода  Hug

Благодаря на Дея за списъците Heart Eyes и се чудих дали има и други неща които ви се наложило да ползвате в началото, а не са включени в популярните списъци и такива, които пък изобщо са ненужни...
За гърдите и моя лекар ми препоръча триенето с кърпа ама мен нещо ме е страх да го правя и май ще разчитам на кремчета, а и те са ми щръкнали зърната... Embarassed

И нашия татко не иска нищо да купуваме още, в събота за първи път отидохме в магазин за детски стоки и харесахме различни легълца Crazy как ще се разбираме не знам  Laughing. Иначе не мога да се оплача от него много е миличък и постоянно ме пита как съм и ме гали по коремчето, а като му кажа че съм го усетила че шава много се радва, сладур Heart Eyes
В петък сме на ЖК и вече нямам търпение  Simple Smile

Шоки много са сладки на снимката, направо си представям как и моите любими ще спинкат заедно, особено както таткото обича да си подремва Whistling

Искам да попитам мамите от Варна, къде има магазини за бременни (може и на лични, долу горе познавам града), че ми се иска да си взема някаква жилетка или нещо връхно подходящо, но не ми се дават пари за палто, което ще нося 3 месеца  Blush, благодаря предварително Hug

Добре дошли на всички нови мами и всички болни да се оправят Hug
Поздрави от мен и целувки на коремчетата Heart Eyes

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 11:00 от Nadeto_K

Общи условия

Активация на акаунт