ВМ НВХ - О, диета, помогни ми да разкарам тез сланини! 37

• 28 334
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
Пу пу пу пуууууууууууууу! ПУ!

# 106
  • Варна.....
Плюф - плюф по Фенътъ

Тончо, ако знаеш колко ми е познато туй дет го разправяш...... Таков гласовит беше баткото на боба, все ревеше това дете и туй то, няма гладно, жадно, то ревеше. Ама му свикнах, спрях да му обръщам внимание, ревът беше част от обстановката вкъщи. Успокоявах се, че така човекът си комуникира с мен, щот нали не мой да говори. А къщата я остави  за по- добри времена, едва ли дотогава някой ще дойде да ти я оправи вместо теб.
 Ти едва ли имаш нужда от тия откровения, ама аз да си кажа, че като те прочетох и ме върна 9 години назад (Аз за това и доста време за дете на исках да чуя  Mr. Green )

# 107
Мили Малини,с днешното плюскане до безобразие,приключих с празниците около мене до КОледа...ох,Слава Богу..защото нещата придобиваха катастрофални измерения..Днес е Денят на Благодарността../вече почти приключи/,но аз чак сега сколасвам да се появя,след като всичко прибрах и челядта-приспах...По този случай искам да ви Благодаря на всички вас,за това,че ви има,4е сте страхотни приятели,макар и виртуални..затова,че винаги сте там където трябва, в подходящият момент със съвет и загриженост. Радвам се,че ви познавам,и искам да ви кажа,че сте ми много скъпи !  Hug  bouquet
   Както разбрахте,от 10 дни насам не съм за пример,ама то пък Прекален светец и Богу не е драг../я,метнете още една торта... newsm43 /....голямо "зареждане" направих и сега мирясвам до КОледа..имам да свалям някакви си сланини,ново придобити,но не знам защо този път съм страшно спокойна и уверена,че ще си ги сваля леко и без много зор...
Утре отивам по магазините...този път-не хранителните! - виждате ли как бързо се корегирам аз?Веднага влизам в правият път../на пълен тумбак съм страхотна на обещания../    Стискайте ми палци да си купя каквото съм си наумила! Хай лягам,4е да ставам рано,и да тръгвам....
Тон4е да нацалуваш Грахон!

# 108
А, доброутро!
Siiu, Дени, tais,   Hug много сте любезни, така хубаво ма наплюхте. Grinning Обаче, майтап няма, от едната страна, от ляво /щото в дясно отслабвам по-късно/ хълбокът ми се е изфинил, особено очарователно. Ето, колко е важно да бъдеш сюрьозен, както са е усетил навремето добрият стар Оскар.
Днес ща пътешествам. Би било хубаво, но е служебно. Пак може да е хубаво, но...е служебно. Няма да се яде редовно, то е ясно, дано не смацам работата. Довечера ще дойда да кажа.
Рос, измисли си приказка.  Heart Eyes
Пинко,   Hug ти си малина, от която трябва да се страхува всяка сланина.  Wink

# 109
Пинки  Hug чувствата са взаимни!!!

# 110
Здравейте,
Откога не съм писала тук  Hug Да ви кажа, нямам сладки изкушения. Торти ми ръгат под носа, аз съм категорична и набивам месото. Обаче един порок ми остава -  Drunk Ей на, всичкото банкет мина, няма поводи вече, а снощи пих ракия и вино с мъж ми в семейна идилия, днес още от сабахлям се наложи по тържествен повод вино да пия, таз вечер ще се излиза на кръчма, утре гости. И просто не мога си представя как аз ще пийвам водица в туй време  newsm78 Ми тъй то, ако не погина от черен дроб, то поне няма да е от затлъстяване, щото и като пия, не обичам да ям.
Ми тъй, изповядах се, до нови срещи като изтрезнея  hahaha

# 111
буболечко, а наздраве!

Режимен бе, режимен е шалмуецът. На варени яйца, домати и кафета изкара, ама са спрай. Оууу- и чай пи. Много хладно из таз по-далечната татковина. В Шалмуй по-бива. Ъ, кат са сетя лятоска как беше 43 градуса, бива- грънци, бива. Ай, кото-такова.
Отивам да проучвам ко праили из форумя, докат ма нямаши.
 Heart Eyes

# 112
  • Варна
памагите меня-какво беше онова дето се пиеше за да не ти се яде сладно-хром ли,бром ли що е то?
много съм нахълтал в захарната тръстика   Tired
от кърмачки може ли да се консумаре?

# 113
Хром беше точно.
Био актив хром.
Но не знам за кърмачки.

http://club.biberonbg.com/read.php?12,188180
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=99712
http://chick-chat.org/index.php?topic=682.0;all
http://pozvanete.bg/forums/viewtopic.php?t=9
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=4700

Лоши неща излизат за него бе...

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 14:24 от Denichkata

# 114
# 115
Даа, хром е. Ама кърмачката не може ли да замества сладкото с плод, със сушен плод или нещо с медно участие. Хич не знам разните му неща как действат на граховото коремче.
На Вас, Вафелини, какво ви се яде по-точно, та сте се шашнал?

Деничке, какъв е тоя звездопад, казъм?

# 116
Звездопад?
Ааааааааа...
Ясно.
Ми почнах да пусакм линковете като отделен пост, после реших, че Тони може да не забележи така и ги върнах в предния пост и оставих 2ия празен.

# 117
  • Варна
Да бе плод-не ще плод, иска сладко-суха паста, вафла, бисквити шеколадови...ей такова
Имам плод, джуниърови имат овощна градина-пълни сме с ябълки и круши, свекито носи и киви да мой да разхлабвам грахито чрез кърмата, че и той взе мойте черва-не ще да ходи редовен до ВеЦе-то...обаче само едно киви хапвам и то заради малкия
Едно време като кажех вкъщи,че ми се яде нещо сладко и майка ми все повтаряше-отвори си компот  Crazy, че то туй не е сладко

Хром не мой, ясно
Ще пробвам малко РХ-то, че не падат тез кила никак...пък много съ депресирвам с тях на мой гръб

# 118
Даамм, от днес си имам пак талия, ребра и прибран (не прилепнал  Tired ) коремец. Но пък и с ханш и кълчоци разполагам в изобилие. Просто София Лорен в най-напращелите и години.  Tired Само дет' съм по-красиф...  Confused

РХ, Армандо, подкрепям. Peace

Ако преди това изядети оная фафла или суха паста, ко? Аааха, ша искати още, ясно. Сега ша помисла над вашия вопрос.

# 119
Ша взема аз да си обера банка и да подновя гардероба, вмето да слабея, 1во - много бавно и мъчително става, за 10 дни 1 кило, 2ро - имам цици бееееееееее, народе!
И то хубави!
Много!
От вторник почвам да скачам гимнастика - току виж паднали мерките на крачищата, но не и на сЮтЮена...
Оле аз съм женски цицоман..
Цицоуоман!

Шегата настрана - измислих го режима.
Досега ядях от всичко здравослоно, но си броях калориите.
От понИделник спирам въглените (в лицето на плодове, нищо друго въгленово май не ям), но събота и неделя ще си ги ям - плодове, мюсли, фреш...
И ще намаля малко калориите, че с тея ми ти 1500-1600 не става номерът.

Тони, за сладко - пробвай с мюсли.
Аз си кисна 2/3ти от дажбата мюсли в топло прясно мляко за няколко часа, за да омекне.
Обаче обичам и да ми хрупа.
Затова последната 1/3та я слагам накрая за хрупкавост.
И ям.
Мляс.
По-добре от фафли.
И туй ли като плода не става?

Общи условия

Активация на акаунт