ВМ НВХ - О, диета, помогни ми да разкарам тез сланини! 37

• 28 332
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
искам сладко ама ХАРД,пък плодовете са ми СОФТ  Laughing

# 121
А мюслито какво, е семи-хард ли Mr. Green?!

Еми хард хард....
Черен шоколад?

# 122
  • Варна
УФ,шеколада(какаото)го водят силен алерген и трябва да се избягва,мед-тоже
но аз се нахвърлям на тестено сладко-тиквеник,слепени сладки,еклери... панимайш

# 123
Ъм, 'змислих сладко, дет не е много зловредно.
Продуктиози: 2 банана
                       500 гр извара
                       50 гр орефи
                       3 с.л. зефтин
                       2 с.л. ленено семе
                       3 с.л. мед
                       канела за поръсване
Приготовление: Към изварата се добавя зефтинът и се разбива с миксер. Смачкват се бананите на каша и се бърбукват и те при изварата. А след това и смляното ленено семе и счуканите орефи. Шибва се и меда, и се бърка до откат. Сипва се в квото го сипете- купички, чашички и пр. и се посипва с маленко канела.

Деничков, действате ми мотивационно. Мерси. bowuu Само да спомена, че аз с 1500-1600 калории, отслабвам на Шалмукавей. Каче ли 1300-1400 ми е ок. Ама не е прясно изчислявано, а практически установено.

# 124
  • Варна
Ъм, 'змислих сладко, дет не е много зловредно.
Продуктиози: 2 банана
                       500 гр извара
                       50 гр орефи
                       3 с.л. зефтин
                       2 с.л. ленено семе
                       3 с.л. мед
                       канела за поръсване
Приготовление: Към изварата се добавя зефтинът и се разбива с миксер. Смачкват се бананите на каша и се бърбукват и те при изварата. А след това и смляното ленено семе и счуканите орефи. Шибва се и меда, и се бърка до откат. Сипва се в квото го сипете- купички, чашички и пр. и се посипва с маленко канела.

[
ще го преработи малко-канела не обича,мед за кърмачка-да се избягва
обаче кой ще запуши устата на грахон докато ги изджаскам в блендера продуктите....ко2

# 125
Ох, на чичо грахончето. smile3541 Викаш, има бърза реакция, а?  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 126
Фенски, пак заповядай  bouquet!
И аз си действам мотивационно, ако мога така да се изразя, не знам какво ми беше станало - вероятно комбинация от неизвестност в житието и битието - нЕма учене, и работа нЕма, и последвалото нищоправене - но бях почнала да си хапвам шоколад, понички, хлебец, мъфини - абе ура ми викаше тумбака, но вече влязох в релси и съм много доволна от тоя факт.
Идват си на мястото хранителните навици.
Гледам, че и при тебе е така.
БравУ на нас!

# 127
Браво На Фенски,ТЯ е нашата Гордост напоследък,Браво,Браво,супер си,така продължавъйти мила ми Елено ! Wink И за Деничето УРА,цици има и тумбак доволен,смело си смени гардероба,хи4 да не ти пука,сега като ги гледам тук и там,ве4е никъде няма бум от кльощи,навсякъде,всички мацки са със загладен косъм.../и аз де ...благодаря,благодаря за аплодисментите.. bowuu/
И аз като Дени съм замислила нов подход декемврийски,към моите остатъчни сланини,и стегнация за гъзация,защото немой така да се посреща Коледа..въпреки,4е за сега нямам идея къде и как ще стане този празник у наше село...5 дни ще почивам тогава,и уж ми се ходи някъде и все мрънкам,пък в4ера като по4нага офертите и аз се дърпам...май и аз не знам какво искам...но,че искам да се вталя и стегна,ей туй го знам със сигурност! Тон4е,фафли сутрин рано..по 1 за отскок...няма лошо,тъкмо и настроението ти ще се пока4и още от сутринта..и аз искам тукову сладко хард,ама не сам сутрин,цял ден ако може....ама не може..Утре вашата Малина ще се завлече на   animal085  261uu newsm57  sport027  Почва се,няма начин.....

# 128
  • да има едно лесно - на мотора
Честит рожден ден Тони   bouquet

Много , много здраве , обич , щастливи мигове  Heart Eyes Грахон да усети празника на мама и да стане най- доброто бебе  Hug

# 129
  • Варна
Хелол братя  bowuu
Да,Роси е много прав-имам годишнина от онзи снежен неделен ден, в който съм изревал кат лъв
Днес подаръка ми ще е разходка навън с грахито-да ми починат ушите малко
Само се желвам от моя шушул,ама нека го похваля колко много спи нощем-тихо е като в гора тилилейска
Хайди на сладкото

# 130
  • в резерват
Честит празник на Тони, с пожелание за много любов и  щастие

# 131
  • Варна.....
 happy bd baloni
Честит празник на Тони и от мен,

Много усмивки, здраве, любов и положителни емоции  Hug

р.р. Ама туй сладкото дет си го сложила, много ми допадна, отивам да изтърсвам хладилника

# 132
  • Варна
Госпожице, честит празник и от мен!!!

Бъдете здрава и красива, доволна и щастлива дама и мама!!!

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 10:41 от dorchester

# 133
Мили4ка Тон4е,Честит Рожден Ден Малино !
 newsm59 newsm18
Да си ми жива и здрава,много щастлива,обичана  Малина! Красиви мигове и хубави емоции,спокоен Грахон4о и наспала се мама! /с много свободно време !/. 

# 134
Тони,Ч.Р.Д!Жива и здрава бъди!Целувки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт