ВМ НВХ - О, диета, помогни ми да разкарам тез сланини! 37

• 28 330
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ТОНИ!
От все сърце ти желая да бъдеш здрава и щастлива! Heart Eyes

newsm59

# 136
Тони, честит рожден ден!
Желая ти много щастие с твоите 2ма мъже!
Да сте винаги здрави, весели, усмихнати и обградени с много любов!
 newsm59

# 137
Мила Тони пожелавам ти само положителни емоции и много много щастие!!!

# 138
ооО, Тончо, честито!
Всичкия алкоол дето изсърбах тази седмица, за твое здраве е бил значи! От здраве няма се отървеш, да знайш  Hug

# 139
Тончоооооооо, честит рожден ден, мила!!! Много щастие и хубави мигове ти пожелавам!!!   bouquet

Аз съм добре, имахме много хубави семейни празници този месец и здраво похапнахме. Имам още 3-4 килограма, които трябва да преборя, но знам, че съм на прав път. Целувки на всички!

Ето ме  Grinning http://picasaweb.google.com/MinaBakalova/Drjanovo?authkey=MYc_ri … 74482831321378850

# 140
                                     Честит Рожден Ден,Тони!!!!!

Нека твоите желания,бъдат мои пожелания ! 
bouquet  bouquet  bouquet

# 141
Мила МИна,разгледах албума със снимките ти,не знам къде ги видя за сваляне тези 3-4 км.. newsm78 Изглеждаш чудесно,малкият бамбон е страхотно сладък,и много прилича на тебе! И да ти кажа....че имам същият черен 4епик като твоя,и много си го харесвам! - абе всички Малини имаме нещо общо помежду си,затова се обичаме!  Hug

# 142
Ех, Мина- перфектна бамбина! Съгласна съм с всяка дума на Пинкито. С всяка!
Закусил съм дежурното мляко-микс, което ще заменя с нещо друго тези дни, че ми омръзна.
Ще обядвам пилешко с доматен сос- много любя, та чак ловя.
Вас тоже. Heart Eyes
Пишете.
Землячките на Курасон и Голдиту не можете ли в темата да ги призовете и някакво инфо да дадете.
Рос,   Hug
Чал

П.П
Да споделя съкровената ми мъка, че напразно очаквах този цвят днес да го няма- уви, гадост голяма!  ooooh!
Напротив- зеленичкото на форума Бондюел е разкош и за нервичките ми релакс нелош.

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 12:00 от Фен

# 143
Как сте, драги мои, аз изкарах уикенд на ябълки, круши и мюсли, знаейки, че всякакви полезни въглени са ми позволени и лакомията утихна, нали знаете, че забраненото е най-сладко.
Днес само омазнени протеини със зеленчуци (е и 2-3 сушени плода по принуда, но бяха не повече от 10 гр, даже може би 5, омесени с ядки) и така...

# 144
Пинки, Фенски, мерси за милите думи, но аз наистина ще се поборя още малко до заветната си цел Laughing Все още не се чувствам комфортно в тялото си, макар че започвам лека по-лека да се виждам в друга светлина. Успех на всички!!!

П.П. Искате ли среща?

# 145
  • Варна
ой иска-много иска  Grinning
айде да е през деня и в почивен ден 4е и работещите да дойдат
ама ако се разпищи грахон няма да бягате-нали?

# 146
Няма, няма, ще му доведа гледач Laughing

# 147
Ееееееее,как ми се иска и на мене да дойда.... Cry  А МИна дали ще ми намери на мене гледач? Embarassed.....съвсем ще ме мотивира,ако ми обещае..... Laughing
Ох,нещо съм в някакъв кризисен период ли ,не знам...ама се отпускам и не е на добре. Имам си ядове..не са свързани с болести,слава Богу,ама се нервя и ям..Утре съм почивка и ще се съсредоточа,малко да си оправя настройките...Едно пречистване ли да заформя... newsm78,от някъде трябва да се започне.Тия празници около мене съвсем ми размътиха водата..хай пак шЪ намина утре... Hug

# 148
Филе Елена, късно вечер- явно солено Фенски отече.

Пинкич, ти няма ли да си идваш в БГ скоро? Представи се да се организираме конспиративно и на някоя среща на групата Мазна Варна да цъфнем изневиделица, ехаа...

Искам да започна деня с някоя вдъхновяваща мисла. Чеките разровя тефтера за такава. Ей ся, ша споделя... А- "Напълно по силите на всеки човек е да повиши нивото на щастие в света."/Дейл Карнеги/ Ехей! Party
Хади, вървете се трудете, щастието множете и най-вече, с някой млад левент се сближете! Grinning

Дени, как са нещата? Ко става на мъгливия остров?

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 10:05 от Фен

# 149
Още не се знае Фенски... Cry Но идеята ви я прегръщам значи,много отговорно! Ех,че купон ще се заформи....Нощта ми мина като един ад..втора нощ не спя и съм изнервена много..днес имам да върша много бумащина и други гадни задължения.Но ще ида до фитнеса да се поуспокоя малко,да натопя мазното дупе в едно джакузи,да стабилизирам нервата./ако не заспя вътре де../  От днес ще се опитам да съм сюриозен,дано да стане..аз всяка сутрин започвам добре,ама до обяд.. Embarassed  Фенски,Карнеги ми е един от любимците...и тук съм си донесла една негова книжка за безпокойствието и си я препрочитам от време на време.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт