Март 2009

• 12 965
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
Много се крие мамата с розови гачи  Joy !
Аз ще се боря с едно кисело мляко  ooooh! ,което хич не обичам,но доки ми се скара,че не ям млечни продукти и сега задължително всеки ден ще папам кисело мляко за калции.
Спрях цигарите и кафето,но понякога много ме се пуши,а за кафе не се сещам,дори не ме дразни миризмата.А за 3в1 е с нескафе,затова не е за предпочитане,така съм слушала.
4естито  stork-boy на Дидето!
 tongue

# 226
dideto -честити сини гащи.Нямаш проблем за закуската. И без това си ми близо (аз съм в Младост).
Нищо чудно само да си пооправя хола и да ви събера на една срещичка у дома.  Hug
Аз кафе по принцип не пия и преди и сега карам само на 3 в 1.
За розовата мама нищо не казвам, тя сама ще си каже. Hug

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 12:10 от Elg

# 227
Здравейте момичета,
По въпроса за боядисването аз мисля ,че няма никакъв проблем,независимо каква е боята.Боите вече са от ново поколение и до колкото съм проучвала въпроса,проблема е в мирисът на амоняк,при новите бои почти го няма или ако е силен е добре да се провветри помещението в което се боядисвате,и разбира се да спазвате точните инструкции на опаковката.хубав ден

# 228
  • София
 dideto, честито момченце
 За Зв1 не се притеснявам, че е с нескафе, защото пия максимум две на ден (понякога и насила ама с това ниско кръвно няма как), а и то няма особено много кафе вътре - повечето е сметана и захар  Laughing

Есме   - на мен много често ми се случва да ми се схваща прасеца, често и през нощта, когато спя и се будя от болка.
И аз бях така докато бременеех с Ники - събуждах се от болка. Оправях се след кратко масажиране, но после през целия ден си ме болеше. Сега все още не съм я изпитала тая "благинка" и дано ме подмине този път.
Есме, това са крампите, да  Tired Много са гадни. Помага крак в контрашпиц  Crazy , или да стъпиш на него.
Ох, Elwing това не мога и да си помисля да го направя като се схвана. Сигурно помага,но ако си стъпя на крака докато е схванат сигурно ще събудя блока  smile3514

# 229
Здравейте!Аз всяка сутрин пия по една чаша безкофеиново кафе,като бях в БГ,питах доки дали мога да пия кафе,и той ми каза може,но безкофеиново,и сега се чудя на кого да вярвям.

# 230
  • София
Здравейте  Simple Smile , Дали само аз усещам във въздуха да витае едно прекрасно настроение - петък е Peace . Тази събота и неделя ще ходим с колеги на едно прекрасно място, решихме, че като не искат да ни правят team building, можем ние да си организираме такъв  - жалко че няма да мога да се възползвам от СПА процедурите, но ще се отдам на спане и разходки.

Зелено човече мила четох, почти всички теми изчетох, ама това не помогна. Нали писах - оглупяла съм.

Маймунке - благодаря за отговора - к'во пиеш да те черпя -  Misc Baby Bottle или  beer . Ако си разчистиш кутията, ще ти задам само още един въпрос   bouquet

За схващането на мускула на прасеца - бързо минава ако накарате половинката да ви издърпа палеца на крака или изпънете крака в контра шпиц. Още не ми се е схващал крака, но от предишния път имам доста опит - някакъв ужас е.

Бебка вчера и днес е много активна - рита здраво. Интересно е, че при предишната бременност усещах първо пърхане в корема, докато сега пърхане не усетих - направо ритниците  Wink и пак по същото време - около 19 седмица.

Пия кафе - по едно на ден защото съм с много ниско кръвно и ако не пия ще съм като желе целия ден. 3 в 1 не обичам, защото е със захар, но си правя мляко с нес, когато съм в къщи. Не мисля че 1, мах 2 кафета на ден са проблем, виж като се роди беба и почнем да се кърмим ще трябва да го спра съвсем. А да кажа, че и зелен чай пия - не прекалявам, но пия - обичам го, а и той е с кофеин.

Кажете повече за това училище за бременни - или дайте линк. Аз не знам дали сега ще успея защото съм на работа (уххх кой я измисли тая женска еманципация  newsm78 ), но февруари ми се иска да го посетя.

Айде това е за сега, хубав ден от мен.

# 231
За схващането на крака - и аз сигурно ще опищя целия блок, ако го изпъна в кнтрашпиц. Аз не мърдам, не гъквам, докато не отмине болката, а тя е кратка - до минута-две максимум! А за дръпване на палеца - сигурно и това е много болезнено newsm78

# 232
  • София
Момичета, аз съм РОЗОВА, да!!!!!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Не мога да опиша радостта си!!! Наистина!!! Дано не ви се стори, че преигравам, но ужасно много се радваме, че чакаме момиченце!!! Някои момичета от вас знаят колко силно го желаех, не мога да го обясня! Естествено, че ако беше момче нямаше да го обичам нито с грам по-малко, но просто грях ми на душата имах (и аз и татенцето, което е май малко странно) много силни предпочитания за момичка!!! Вчера бях на ФМ при Марков - адски съм доволна, много обяснява, има чувство за хумор, спокоен е, непрекъснато питаше дали имаме въпроси... И аз, и мъжът ми сме възхитени от него и прегледа! Беше много приятно, бях си легнала, мъж ми до мен, държахме се за ръце и гледахме заедно огромната плазма пред нас! Много се разчувствахме и се просълзихме и двамата!!!  Joy Всичко на бебчо е ОК, гледа го много обстойно! Брояхме пръстчета на крачета, ръчички, показа ни лицето и, ако знаете само колко оформено ми изглеждаше малката ми кукличка!!! Запис на диск не можа да ни направи, тъй като пъпната връв на малката беше точно пред лицето й и нямаше смисъл, много размазваше образа... Нищо, важното е, че всичко е наред! Много ми олекна!!! Таткото получи подарък - снимка на срамните устни  hahaha и на лицето - на най-важните органи (така каза док, като видя радостта на таткото, че ще имаме дъщеричка - каза му "имам специална снимка за теб". Марков каза, че според него няма смисъл да ходя пак на ФМ или пък на ФЕхК, не видял нищо притеснително! Каза ми, че бебчо си мърда и е ОК, и че сигурно все още не я усещам заради предната плацента и че до 10 дни мисли, че ще започна и аз да я усещам!!! Знам, че стана малко дългичко, но нали ви бях писала, че имам адски много работа (последните дни работя от към 7 сутринта, до към 1 през нощта - много важни сделки имаме и си взимам работа и за вкъщи), и не съм имала и 1 минута за форума - не съм ви чела и писала от неделя - смятайте колко имам да наваксвам. Сега се връщам назад да ви чета и ще ви пиша пак по темичките!!! Специално искам много да благодаря на Elg, Elwing и Dianaknikolova, за вниманието ви, за загрижеността ви, за това че не ме забравихте и мислихте за мен и даже ме осведомявахте по скайпа! Прегръщам ви, момичета!!!  Hug Hug Hug
Целия свят ми е розов в момента!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 newsm44 newsm44 newsm44 txtloves

# 233
  • Sofia
It`s a girl!  Heart Eyes
Ах, на леля, ще й цункам петичките през март!  Hug
Рибка златна!  Wink
Сърбяха ме пръстенцата, Роска, одеве, ама оставих на теб лично да споделиш огромната си Радост тук!!!  Laughing
Честита ти РОЗОВА панделка, сестричке  Peace
Много те обичам, ама ти това си го знаеш  Flutter  bowuu   bouquet
Чакам бебанката със страшно нетърпение и съм щастлива заради твоя ентусиазъм, само така  Grinning
  Two Hearts  baloni   Hands Clap   261uu  newsm18  stork-girl  txtloves   love001  newsm51   baby_neutral
Всички Мартенки 2009,
бъдете живи, здрави, обичащи, обичани и много, много щастливи!
пазете се и се глезете, сега ви е паднало  Sunglasses

# 234
  • Стара Загора
Ха честита ти мома и от мен Роси и тук. Аз много добре знам как се чустваш в този момент - точно така бях и аз. На Дидето честит й мъж. Да се гордеете с тях един ден.
Белла за безкофеиновото кафе не се притеснявай, не го препоръчват когато се пие по 5 че и нагоре кафета за деня, но от 1-2 няма проблеми. Аз лично съм питала и двамата ми АГ по този въпрос и двамата бяха на мнение, че по 1-2 може.

# 235
Леле, Роси, и аз много исках момиче, но твоят възторг просто няма равен  Laughing
Много се радвам за теб  Hug
Аз сега тъкмо разглеждам новата колекция на АЗИЗ бебе. Има такива сладуски нещица за момиченца  Heart Eyes
Ще видя кога ще изпаднат малко парички, да купя това-онова  Flutter
Който иска да разгледа ето:
http://www.azizbebe.com.tr/kurumsal/urunler_eng.asp?SezonID=2
И дрешките за момченца са много сладки  Peace

Дидето, честито момченце  Grinning  stork-boy

# 236
Ето това е училището, на което ходихме с мъжа ми:

http://www.ma-mabg.com/program.html
Много сме доволни от учителките Елена и Надето, те са акушерки в Майчин дом и обясняват всичко Peace. Чувствах се много подготвена за естествено раждане, то пък стана секцио, но нищо Peace
rossykv, честити плитчици Hug Hug Hug
Чета, че повечето сме с Skype, моят е dianacherneva  Peace

bouquet

# 237
Леле, Роси, и аз много исках момиче, но твоят възторг просто няма равен  Laughing
Много се радвам за теб  Hug
Аз сега тъкмо разглеждам новата колекция на АЗИЗ бебе. Има такива сладуски нещица за момиченца  Heart Eyes
Ще видя кога ще изпаднат малко парички, да купя това-онова  Flutter
Който иска да разгледа ето:
http://www.azizbebe.com.tr/kurumsal/urunler_eng.asp?SezonID=2
И дрешките за момченца са много сладки  Peace

Дидето, честито момченце  Grinning  stork-boy

Настина има много сладурски неща!
Обаче къде в Бг. има техен магазин?

# 238
rossykv -честита ти бъдеща принсеска Hug

аз леко се настройвам за момче, незнам защо така. Таткото на няколко пъти вече си изпуска и говори в мъжки род Rolling Eyes
и аз се бях запалила да ходя на училище, но мисля, че много ще се шашкам. Може на някоя и друга лекция да ида, стига да намеря време.
ето и моя скайп- elenakg

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 13:31 от Elg

# 239
Честит мъж на Dideto и честита розова панделка на rossykv Heart Eyes
Аз да ви кажа че това с оглупяването и забравянето важи с пълна сила и за мен-забравих да си взема талонче за платено паркиране и въпреки че ме нямаше за 10 мин, веднага ми сложили скоба! #2gunfire #Cussing out Олекнох с 10 лв...ама карай, здраве да е Peace
А вие знаете ли че Венета Райкова май е мартенска мама-четох че термина й бил в началото на март Hug.Дали не пише сред нас, а newsm78 Laughing Мила ми, Венето, къдееееее сиииии... Mr. Green Joy
Моят скайп е nincheto_1 Peace

Общи условия

Активация на акаунт