Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Защо обсъждаме промяна на заглавията на темите?
Как участниците реагираха на заглавията на темите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Защо обсъждаме промяна на заглавията на темите?
-
Как участниците реагираха на заглавията на темите?
-
Как реагират участниците във форума на загубата на бебета на други участници?
-
Какви действия могат да бъдат предложени за подкрепа на участниците, които са преживели загуба на бебета?
!
,което хич не обичам,но доки ми се скара,че не ям млечни продукти и сега задължително всеки ден ще папам кисело мляко за калции.
на Дидето!

Много са гадни. Помага крак в контрашпиц
, или да стъпиш на него.
, Дали само аз усещам във въздуха да витае едно прекрасно настроение - петък е
. Тази събота и неделя ще ходим с колеги на едно прекрасно място, решихме, че като не искат да ни правят team building, можем ние да си организираме такъв - жалко че няма да мога да се възползвам от СПА процедурите, но ще се отдам на спане и разходки.
или
. Ако си разчистиш кутията, ще ти задам само още един въпрос 
и пак по същото време - около 19 седмица.
), но февруари ми се иска да го посетя.
и на лицето - на най-важните органи (така каза док, като видя радостта на таткото, че ще имаме дъщеричка - каза му "имам специална снимка за теб". Марков каза, че според него няма смисъл да ходя пак на ФМ или пък на ФЕхК, не видял нищо притеснително! Каза ми, че бебчо си мърда и е ОК, и че сигурно все още не я усещам заради предната плацента и че до 10 дни мисли, че ще започна и аз да я усещам!!! Знам, че стана малко дългичко, но нали ви бях писала, че имам адски много работа (последните дни работя от към 7 сутринта, до към 1 през нощта - много важни сделки имаме и си взимам работа и за вкъщи), и не съм имала и 1 минута за форума - не съм ви чела и писала от неделя - смятайте колко имам да наваксвам. Сега се връщам назад да ви чета и ще ви пиша пак по темичките!!! Специално искам много да благодаря на Elg, Elwing и Dianaknikolova, за вниманието ви, за загрижеността ви, за това че не ме забравихте и мислихте за мен и даже ме осведомявахте по скайпа! Прегръщам ви, момичета!!!

Олекнох с 10 лв...ама карай, здраве да е