Отговори
# 15
  • София
polina13 ,като гледам снимките - и момиченце много ти отива. Mr. Green

stankova82 ,стискам палци за прегледа!

terre ,аз не съм давала по 1-2 лъжички,а направо 1/2 бурканче,защото месото е много малко.Ако вземеш чисто месо ,може по 1-2 лъжички,но иначе аз не виждам много смисъл.

# 16
Още снимчици от срещата http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304747&pid=8727589
Ама много готини нашите бебета. Толкова са сладки и интересни. Всички момиченца дивяха, а младежите ни много нежни и честичко се просълзяваха - ту стреснати от виковете на госпожиците, ту от възмущение, а от време на време и от солидарност!!!

# 17
Добро утро и запис в прекрасната тема  Hug
Момичета завиждаме ви за хубавата среща всички бебчета са разкошни и толкова пораснали и вече почти прохождащи Heart Eyes
Благодаря за поздравленията,само че ние вече бяхме женени просто нямахме венчавка и направихме втора сватба и най вече искахме да почерим за здравето на Мартин вече като християнче Laughing

# 18
Добро утро на мамите и тяхните бебчета, newsm51 newsm51 newsm51, Прекрасна темичка много се радвам да пиша в нея. Ами малкия се роди 3100кг и 48см а днес прави точно 8 месеца и е вече 10кг и 74см.

# 19
Ето ме и мен в новата темичка! Peace
Поздрави за майсторлъка на Зори и страхотното заглавие на Ива! Hug
Благородно ви завиждам за срещата! Blush Кога ли и ние ще можем да се похвалим с такава? Rolling Eyes
За прясното мляко - наистина в детската кухня готвят с такова. Аз затова го въведох преди това. В семейството нямаме алергии и силно се надявам Ели да не е изключение. Praynig Определено повече й се усладиха кремчетата, като започнах да ги правя с млякото. Даже и попара й направих веднъж с прясно мляко, сухари и малко плодов чай.
Ели снощи се събуди в 1:00 #Crazy часа и пи АМ. Сутринта ни вдигна в 6:30 пак озверяла от глад. Предполагам, че защото снощи й се приспа много рано (19:00 ч.) и не успя да си хапне супата, та я яде сутринта. ooooh!

# 20
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Честита ни нова темичка!Нека да е пълна самос добри вести!
Станкова,чи ние ще стискаме палци за петък!
Момичета,снимките са превъзходни и много интересни.Явно сте се поразнообразили малко от сивото ежедневие,събирайки се толкова много мами.
Исихия,честит семеен живот!Нека бъде изпълнен с много любов,разбирателство и щастливи мигове!Честито ви и християнче!Нека бъде живо,здраво и благословено от Бог!
На Мария вече й видях 3-то зъбче отстрани и отгоре,но не ми боде още,явно скоро ще е щом го виждам.
Добре дошла на новата мама!Ще видиш,че ще ви бъде много приятно при нас.
За детската кухня-записала съм Мария,но чакам кухнята да отвори,което се надявам да е скоро.
Хайде лек ден от нас засега.

# 21
Добро утро, мами и  newsm32!
Хайде на кафето

zaki, mimela6ka, добре дошли в нашия отбор! Hug
Станкова, стискаме ви палци за прегледа и ние с Неса-маймунеса.
isihia 80, ха честита ви венчавка и честито християнче.
Всички сладки месечинковци да растат здравички, да папкат и да радват мама и тати!
Тази нощ си поспахме - само 2-3 пробуждания и цок-цок. Дано се приключи с драмата със зъбите! Има ли шанс другите зъбчета да излизат по-безболезнено или на всичките ще будуваме, плачем и т.н. ? До тук са 4 зъба, а до 24 ..... #Shocked

# 22

Да почерпя за 8-та ни месечинка.
Да честитя на останалите месечинковци днес.Да са живи и здрави и да слушат повече.
Че ние вече сме от беля на беля.Направо лошо ми става.Очи немога да изместя от него,все е в издънка.Хем се смея на белите му ,хем се ядосвам.
Не съм чела края на другата тема,но ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ С ПОВОДИ.
Месни пюрета давах по 1/2бурканче.Та за два дни и готово.
Иначе от вчера сме на кухня и си облизва буркана.Направо с такъв кеф си хапна.И аз не бях въвела пр.мляко,но за 2-3дни го въведох и след като няма нищо вчера си изяде десерта/мляко с ориз/.
Супата я замразих за събота и неделя.Ще му ги давам сутрин за закуска или ще замразявам за събота и неделя да имам готвенко.Така правят и други мами и за от тях копирам.
Иначе вечер е на АМ,а сутрин на кърма първо ядене.После закусва нещо към 8:30-9:00ч.
Добре дошли на новите мами.
Снимките от срещичката ви са страхотни.Много сладки дечица,и така ви завиждам ,защото май само аз останах от Пловдив тука .Няма с кого да се съберем. Sad
Ако все пак има ,нека се обадят.
Весел ден на всички.

# 23
Моля за помощ.
Не мога да си кача снимки в албума.Стигам до качване и не иска да ми отвори да си кача снимките.
До сега не съм имала проблем с качването.

# 24
  • София
Разгледах страхотните снимки от срещата и просто ще се гръмна от яд, че не дойдохме с Маги   Banghead 

Един много бърз и спешен въпрос: С колко лъжици (сухо вещество) кус-кус на Плазмон, приготвяте една порция?
И още нещо се сещам: Давате ли сокове, по кое време на деня, какво количество?

Вчера направих кус-кус за Маги с 2 суп. лъж. според указанията, но стан много малко според мен. В чашката, в която правя каша,  беше на половината на количеството каша, което ми се получава. Сложих му бучка сирене (давам козе за сега) и малко масло. Не го яде. Днес ще я пробвам пак, но ще го пасирам.
Сокче започнах дадавам от вчера. Дадох 85-90мл. час и половина след сутрешното мляко и съотв. час и половина преди закуската. Като го изпи се разрева за още. Днес-същата работа-здрав рев със сълзи Sad

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 10:53 от desitka*

# 25
  • София, Борово
Добро утро!
Много сте хубави всички на снимките - личи си, че е било веселба Hug Heart Eyes
Гале, да цункаш Неса от Вики и мен, и благодаря за кафенцето.
Станкова, стискам палци за пртък fingerscrossed

# 26
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Любомил-на - мама desi.a,Виктор-на мама viza;Кристина-на  мама ger4opiper4o,Димитър-на  мама grubby,Виктория-на -  мама mariel ,Евелина-на мама mandarina07,Ради на мама mimela6ka!

desitka*
,аз още не давам сок и до 1г. няма да давам.

galinana ,много е сладка Ванеса,скоро не я бях виждала на снимки. Heart Eyes

Жори снощи много спа - от 19.30 до 9 сутринта,само с едно събуждане в 2ч. за АМ .Скоро не се беше случвало.

Весел ден на всички! Hug

# 27
Мили мами на Ради му избива второто зъбче, а първото изби преди няколко дни това нормално ли е? Ама такъв рев му хвърля, че направо е лудница.

# 28
Мимелашка, нормално е , на Иван 2-та зъба му излезоха през 3 дни Peace
Ангелче - и момиче ще си родя  ако даде господ, но искам още едно момче! Най-добре близнаци Simple Smile Оставя сега само да навия мъж ми Whistling
Цвете, не че се е отегчил от жените, по-скоро като истински мъж - чувствилен и изнежен - реве от тях!!!  ooooh! и птредпочита да пълзи и да се въргаля в мръсотията Simple Smile добро прасенце си имам аз, само дано по-бързо преживее периода с цивренето от малки сладки дами. Само от и малката Къдричка Али не плачем Hug
Деситка, давам сок всяка сутрин - фреш, по 80 мл - редувам морков и ябълка. След това си пие млякото.
За месото - въвдох с цяло бурканче месо и половин зеленчуково - през ден. За сега - пуйка и заешко, знам, че не трябва да се бърза-както беше писала Зори - в месеца не повече от 2 вида месце Peace

МАМИ, УТРЕ ГО ДАВАТ ПОСЛЕДЕН ДЕН С ХУБАВО ВРЕМЕ - НАРОДНИЯ ТЕАТЪР КЪМ 13.30?? Simple Smile

# 29
  • София, Борово

Ангелче - и момиче ще си родя  ако даде господ, но искам още едно момче! Най-добре близнаци Simple Smile Оставя сега само да навия мъж ми Whistling
Полка, и аз искам още 1 момче - т.е. близанци момче и момиче, ако може Heart Eyes Ще си пожелая по К Heart Eyesледа, пък може и да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт