Отговори
# 195
  • София
Тинче, Еми днес се сдоби със същата тази масичка ( първата ) и голяма радост! От кеф се изправи на нея за първи път сама на крачета  newsm44 Много съм щастлива, а и тя  Mr. Green  Малко е шумничка масичката и по цял ден не ми се мисли  Crazy
И аз си мислех нещо като на Виви предложенията за Коледа...или пък като на Цветето фото книжките...

# 196
wiwi, то има и кухни за алергични деца, там не готвят млечно, но не знам във Варна дали има.

Мамчета, не е ли рано още за прясно и кисело мляко? А като гледам по кухните така готвят newsm78
И на мен ми се струва рано.
Ох, аз нещо изостанах с това захранване, Али не приема нищо ново и си яде едни и същи пюрета и това е. Още не съм въвела жълтък, сирене ... ooooh! Поне извара въведох с плодовите дуети на ХИП, много ги обича, това и е следобедната закуска.

Много хубави неща сте показали за Коледни подаръци Simple Smile

# 197
Привет и от нас! Simple Smile
Честито на всички бебоци които имат месечинка днес!
Честито и на всички именници! Да са живи и здрави! И моята майка има имен ден днес Grinning
Моята коконка още е будна, няма заспиване. По принцип на 3-4 часа максимум като минат и заспива. Днес и вчера няма заспиване ей  Tired Аз я сложа легнала да спинка, тя сяда и започва да си играе, умора няма това дете.
Аз се отказах от тази проходилка на Чико за сега. Спряла съм се сега на тази: http://family-bg.com/popup_image.php?pID=3265
За прясното мляко нашата педиатърка каза след годинката да давам, а кисело можело. Аз и заради това прясно мляко не съм записала Дари на кухня.....а така ми се иска...

# 198
  • София, Борово
Добро утро!
Хайде на кафето
Заки, аз нямах предвид, че ти имаш против. Просто си изказах мнението, но ние все пак не знаем с каква цел ще е лапароскопията.
Вивиан, определно повече ми хареса уокъра на Фишер прайс. Ние взехме на Чико, понеже не знаех за този на ФП, но една приятелка го има него и е по-забавен и по-удобен, а и по-евтин.
Аз още не знам какво за НГ, спряла съм се на един басеин с топки, ама в къщи няма място... ще го мисля, а за бабите и дядовците Фото книги ще правя
Пепе, да са ти живи и здрави именниците  bouquet
Ането и Виктор много ги яде, особено този с Манго, от него си хапвам и аз Embarassed

# 199
Добро утро,
Честити месечинки на всички днес.
Честито и на всички празнуващи по разни поводи.
Дианче,данониното не е ли за деца над 1год.Струва ми се че четох нещо подобно.
Аз и кисело и прясно давам,но киселото го разреждам.Прясното в кремчетата е разредено.Нали не мислите че ще ги правят изцяло с прясно мляко.Така мисля,понеже аз също го разреждам като правя кремчета в къщи.
За НГ и аз мисля да направя албуми на бабите снимки -колаж в рамка,но за бебо незнам.На баткото му се дават пари и той си купува каквото си иска,но ..........за бебка незнам.
Ами за таткото ???? Леле,откакто съм в къщи имам чувството че идеите са ми изчерпани и нищо не ми идва на ум.Ето днес ще ходим на гости на мама за ИД,и още не съм измислила какво да й купя.Май ще мина с торта.
Леле,много дълго стана.
А тези които са започнали кухня,има промяна в изхождането по голяма нужда при бебетата ви.Любо първите 2-3 дни въобще не ходи,после започна запекан и сега вече е ОК.
Каишките за прохождане,стават ли за палячо дето се олулява отвреме на време.
Чао за сега.

# 200
  • София, Борово
Деси, не знам за каква възраст е, но аз гледам съставките. То е обезмаслена извара, захар и разни други, с които е захранен.
Каишките стават, ако прави опити да ходи и го държиш за ръчички.

# 201
Здравейте и от нас.
Досега приспивах Натали и най-накрая заспа,излязох за 1 минута от стаята и се събуди  Close сега не е навдигнала от люлката и бърбори да й обърна внимание.
Вчера й сложихме обечки  Grinning Доста се стресна и поплака,но пък сега ми е като госпожичка  Flutter
Много интересни идеи сте дали за подаръци и ме посдсетихте и аз да започвам да умувам какво ще й купуваме.Уолкъра на Фишър Прайс ми хареса много,също й масичката от Ларедут Искам подаръка й да е играчка пък ще видим каква Thinking
Каишки за прохождане и аз ще купувам,че и мойта буболечка все иска да върви.
За сядането-много е стабилна изобщо не се клатушка,което е голямо улеснение за мен,а друг е въпроса колко време стои седнала все,започва да се катери по мен за да върви,и откакто пълзи вече нищо вкъщи не й е чуждо  Grinning
Честито на днешните ни месечинки!
Приятен ден!

# 202
  • София
Добро утро!

Честита 9-та месечинка на Теодора на мама Славундер!

Честити 8-ми месечинки на Емили на  мама lorisita,Александър – на  мамам Kalina78 ,Филип на мама Dudulina,
Невена-на мама Ani 77,Денис - на мама ive7aaa!

***Cvete***
,ние имаме тази проходилка и Жори се забавлява много с нея - пуска си музиките,играе с топките,а като го придържам и ходи с нея.

pepe_80 ,според мен е рано ,аз чак към годинката сигурно ще дам.

lorisita ,наше приятелче има също масичка за игра и Жори там се изправя редовно.
Аз нещо не я виждам от линка на Тинчето,да не да трябва да съм регистрирана. newsm78А ми се ще да я видя,защото аз съм намислила точно масичка за игра за подарък на Жорачето ми.
За бабите и ние ще правим я кники ,я календари - нещо такова.
За татито - ми аз му бях взела един коледен подарък(преспапие,че много ги харесва и е музикално),ама нали патка,съм го снимала на едни снимки на детето и той веднага забеляза. ooooh!Та сега ще си остане без подарък сигурно. TiredАма то и миналата година не му купих,пък за РД в събота май нищо няма да му купя,изобщо горкият ми мъж,нещо съм го изоставила напоследък.

# 203
Здравейте и от мен.

Малкият не иска да пълзи, но навсякъде ходи с проходилката. И вече се изправя в леглото. Явно ще сме без пълзене.
Да ви дам съвет - не се впускайте в купуване на скъпи проходилки, защото не се знае дали детето ще я иска. /с едни познати така стана/, а и е преходен период. Това, разбира се е мое мнение, а паричките ваши Laughing

Благодаря на всички за мнениеята относно лапарото. Лошото е, че за тази докторка доста разнороди мнения се чуват.

Дианче, при теб инвитрото от първия път ли се получи? На една дружка вчера й взеха яйцeклетки /не знам как се казва тази манипулация/ и всички много силно се надяваме да е успешно!
Ако досаждам с моите лапаро и т.н. кажете ми.

# 204
Здравейте и от нас!Честити месечинки на малчовците! ooooh!много бързо растат гъбките ни!
За храните-аз му давам кисело мляко с бисквити за закуска.Прясно още не смея.Сирене много обича и жълтък също.
За подаръци....добре,че ви има,че иначе и аз съм празна от към идеи.Пък и моя мъж има РД идната седмица,та мисля нещо да му взема.Не че милия не е доволен от априлския си подарък Crazy
Проходилка си имаме-от най-обикновените.Страхотно облекчение за ръцете ми.Велизар щъка с нея из целия апартамент.
Вчера му избиха и горните две зъбчета-като зайче е!
Хубав ден ви желая!

# 205
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Моята кокона си доспива сутрешния сън,а аз използвам времето,за да ви попрочета,че изоставам.
Честити месечинки на бебетата,празнуващи днес!
Мария не пълзи,само назад може,седи си стабилно,на кошарката не може да се изправи,но на кухненския ни ъгъл го прави.
Вчера без да се осъзная,че не съм въвела кисело мляко й дадох цяла опаковка йогурт с някакви плодове /добре,че е малка опаковката,но аз изобщо не съобразих/.И все пак какви са тези цени на този десерт-1.40 лв,а каква малка разфасовка.
Гледам давате бебшки кус-кус,аз още не съм дала,защото не съм се сетила да купя.
За подаръци и аз не съм мислила,смятам,че има време още.А и ще взаимствам идеи от вас.
Лек ден на всички от нас!

# 206
  • София, Борово
Радостче, изобщо не досаждаш! Напротив, с каквото може ще помагаме.
Аз правих първо 5 инсеминации, но неуспешни. Направихме едно ИКСИ на напълно естествен цикъл, което беше успешно, но не се задържа плода. Веднага на следващият месец направихме едно леко стимулирано ИКСИ и успяхме. Аз съм с 1 тръба и 1 и1/2 яйчник от извънматочна.

# 207
  • София
Ох, аз нещо изостанах с това захранване, Али не приема нищо ново и си яде едни и същи пюрета и това е. Още не съм въвела жълтък, сирене ... ooooh! Поне извара въведох с плодовите дуети на ХИП, много ги обича, това и е следобедната закуска.

Ани, а Али наяжда ли се с тези дуети? Колко време я държи сита след това? Че аз за следобедна закуска давам все каши, а ми се иска да разнообразя.
И аз не съм въвела млеката и жълтъка. Само сирене и извара. Ама ако мисля след 10я месец да взимам кухня ще трябва да побързам  Thinking

Черпя една неделна закуска по случай 8мата ни месечинка ( то май обяд стана...) :

# 208
Здравейте, мамчета!
Включвам се набързо с един спешен въпрос. Вашите проходилки когато са на максимално повдигнатата степен, в какво положение са? В смисъл - когато бебето е право, цялата опора е на неговите крачета или тежеста е поета от проходилката, а крачетата само достигат до пода, без да поемат цялата тежест на тялото?
Ох, как го обясних само. Защото нашата проходилка при максимално повдигната степен е много ниска и Марти ако иска да се изправи, застава изцяло на крачетата си. А ми се струва, че това не е нормално, защото той още не стои сам изправен.
Благодаря предварително за отговорите Hug

# 209
Pepe, и ние сме така. На най-високата степен малкия пак се изправя изцяло на краката си. Смятам че е нормално. Нали трябва да им дойде в главата, че придвижването става с краката, а не с изтласкване по корем. Поне аз така мисля.

Дианче, ама и ти си  си разбрала от болници... Да ти е жив и здрав малкия победител и много  да ви радва!

Илианче, не знаех, че скоро сте правили сватба! Наздраве, за най-младата булчица в мартенския форум!

Общи условия

Активация на акаунт