Отговори
# 180
  • BG
Да ви питам с наближаващите празници какви подаръци ще купувате?
Ако ми дадете идея какво да бъде и за малката и голямата ще съм благодарна.Нищо немога да измисля.
Зори непремнно ще я нацелувам,това ми е любимото занимание.

# 181
  • София, Борово
Тинче, Зори, Съни, да са ви живи и здрави именниците!  bouquet
Тинче, кислело мляко още не давам, но скоро ще започна с 3,2 до 3,6% -  това най-естествената масленост. Ще давам Данон, защото съм сигурна в качеството.
Днес дадох Данонино и Виктор остана очарован.
Като правя супа за Вики не я пасирам, а за да е гъста просто изсипвам водата.
Виза, кухните готвят с прясно мляко - разпитвала съм в 3 кухни
Благодаря за пожеланията и се извинявам ,че така разхвърляно пиша  bouquet

# 182
До Радост.Аз познавам д-р Янакиева защо е назначила лапароскопия на сестра ти?
Ако  е диагностична нека не я прави,а да потърси второ мнение.Това е само препоръка.

# 183
Честито на именниците днес!
Честито и на порастващите бебчета!
vivi_an  Hug за малкат апринцеска.
Супичка като правя отделям за нея без да е застроена и я сгъстявам със сухарче.
А за замразените зеленчуци, аз съм им голям фен. Купувам си какви ли не миксове.
Имам и да се оплача, нашата ''мила баба" от три дни е болна, ама видите ли толкова се затъжва за малката, че не може да не дойде да я нагушка, всяка вечер задължитело. И нали "вече е голяма и има имунитет та няма страшно" В резултат на което Криска вече е със сополи и температура. Бясна съм направо.  smile3515
Diana, аз съм чувала, че трябва млекото да е обезмаслено, newsm78 аз пробвах веднъж да и дам, но нещо не и хареса много.
Прясно мляко давам на фибела 0.1 процента. Домашното ми се вижда прекалено маслено.

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 14:19 от spirit

# 184
Здравейте.
Честити месечинки на Иван -на  мама polina13,Борис - на -мама Milena_tn.

Честито на именниците на Диди ! Да са живи и здрави.
Tincheto честит празник и на вас.
За мен кухнята е само мираж, а така ми се иска да имаме детска кухня  Crossing Arms но в нашия тъп град  #2gunfire
Аз за празниците съм намислила само но Коко подаръка
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 0/products_id/408 мисля че някой го имаше  newsm78 А за Хриси ми е много трудно, май ще и кажа че Дядо Коледа е зает вече с по малките от нея деца и трябва ние да и купим подарък, за да я заведа в магазина и да си избира. Защото тя гледа едни реклами по Jetix и ме хвърля в трета глуха с подаръците.
Коко вече седи, но немога да кажа че е най стабилният, но от два дни останах без кръст. Нали ни няма в пълзенето и това дете като се отприщи на едно ходене и иска само да го държа и да ходи, не иска бънджи, не иска проходилка, не иска да седи  ooooh! Той докато проходи аз май с бастун ще го следвам после  Mr. Green

# 185
здравейте и от нас..!честити месечинки на бебоците!
ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ!
у нас днес е една малка лудница аз сам сама с двамата а Оги просто е ужасно вкиснат заради 2-то зъбче което доста ще го тормози явно......та сега заспа и аз мога да ви прочета....
Супичката ние я ядем без застройка ако ми се вижда рядка сухарче.кис.мляко-2% фибела..а прясното не знам майка ми го купува в пликче......замразени зеленчуци не сам позлвала още ама благодаря за идеята.......за кухня май ще си останем без нея просто в Марково няма такава а от Пловдив е мисия невъзможна за зимане....
Грис ние си му правим и го варим до желаната гъстота....ох лек ден аз отивам да мъча баткото и той да спи че откачам вече... Tired  bouquet

# 186
Честито на всички празнуващи и по-специално на именниците!

zaki, късно е вече за 2  мнение. Дано всичко да е ок, че гадна работа човек като има здравословни проблеми. Мерси, все пак.

# 187
  • София...........
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

за супата - ние не ядем застроени супи (аз такова нещо не близвам) и дори незнам как се прави. Когато правя за нас отделям на бебко и я пасирам Wink
за киселото и прясното мляко  още незнам какво ще давам, защото си мисля да давам след месец-два най-рано. Имам да захранвам с още много неща и то важни : телешко и свинско месо, риба, броколи, зеле, пащърнак и доста плодове е няма ги пресни, но пюрета(кайсии, череши и ....)
от замразените зеленчуци ползвам и за бебко. Правя едно бързо ядене от тях за нас и отделям за бебо - едно от малкото неща , които харесва. 1 пакет зелен фасул + 1 пакет микс (карфиол, броколи и моркови) изсипвам ги в тава, малко сол, къри и 3-4 лъжици зехтин и 100 гр. вода. Покривам с алуминиево фолио и пека. Когато са готови отделям за бебо зелен фасул, моркови и карфиол и пасирам. Останалото го връщам във фурната като преди това го заливам с тази смес: 3-4 яйца + 1 чаша или прясно или кисело мляко и малко черен пипер. Когато зачерви отгоре поръсвам нарендан кашкавал и след 5-10 минути е готово Wink

Вчера майка сготви едно арабско ядене и отделихме продуктите , които бебо може да консумира и пасирахме Simple Smile

# 188
  • София...........
за коледните подаръци за баткото сме измислили (даже два варианта), но за бебчо незнам  Thinking Няма нещо , което да не сме  купили, вече навсякъде по стаите има проходилки - 2 вида, конче-люлка и ....... Така, че давайте идеи за бебешки коледни подаръци Confused: santa2

# 189
  • София, Борово
Spirit, за да го обезмасля ще разреждам с вода, но ще се запазят съставките до колкото ги има.
Радост, аз съм ЗА лапроскопията, но задължително второ мнение.
Както знаеш от много години съм в клиника по стерилитет и ако искате мога да препоръчам лекар. Не познавам цитираната докторка, но се надявам да е добра.
 Hug
Цвете, вземи едни каишки за прохождане - аз се родих с тях, иначе бях заприличала на буквата Г

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 19:04 от Diana

# 190
  • BG
Aз съм се спряла на тези два варианта,но не е със сигурност все още http://toytownbg.com/index.php?toy=10.4.973  и  http://toytownbg.com/index.php?toy=10.4.640

# 191
Не става въпрос,че аз съм против лапароскопията просто познавам лекарката на нея това и е 4 точка от изследванията който прави на всеки отишъл при нея.
За подаръците,ние ходихме на бебемания в универсиада и точно тази проходилка дето се бута и я е дала цвете ни хареса,но като попитахме дали става за детенца които още не ходят а, тепърва ще прохождат тя категорично каза,че не става,трябвало да е за проходили стабилно деца.Но иначе и на нас ни хареса.

# 192
   Благодаря на всички за отговорите.     bouquet   Надявам се да не съм досадила.

Ето какво избрах аз засега (продължавам търсенето, разбира се) за коледен подарък.

Първи вариант, който ни е по джоба:

http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible-playg … tegoryid=49061678

Втори вариант, който е доста скъп и май няма да я огрее на принцесата:

http://www.laredoute.fr/vente-mon-recre-atelier-leap-frog.aspx?p … tegoryid=49061678

# 193
  • около Варна
Здравейте!
От няколко дни Ева е направо невъзможна, особено като стане дума за спане. Май зъби я мъчат. До сега се опитвах да я приспя, пищи от два часа за сън и няма заспиване. Отказах се и сега е в леглото с баща си и дрънчи една играчка. Снощи едвам заспа в 12 часа ooooh!

За Коледа съм измислила подаръка - обеци, до тогава трябва да са и продупчени ушите.

За сядането - сравнително стабилна е. Обграждам я все още за всеки случай, но много рядко се катурва. За сметка на това по корем не стои и минута, никакви опити да прави крачки, като я държа права си върти задника само като кючекчийка Grinning

Днес се изправи сама за пръв път, докато я приспивам на люлката и си играя на компютъра се обръщам, тя седнала и готова да полети към земята, трябваше и секунда.

Супите по принцип ги застройвам, а за малката отделям преди това. От кухнята се отказах, че тя почти нищо от манджите им не трябва да яде, а изглежда такова улеснение.

Лека нощ на всички, ние май скоро няма да заспиваме, като я чувам как крещи Crazy

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 21:54 от wiwi

# 194
Здравейте и от нас!
Честито на всички месечинковци!!!

Честит имен ден и на всички празнуващи. И ние си имаме именници - двама вуйчовци и пра-баба ми ( на 98 г. Mr. Green) - да са ми живи и здрави!

Аз още не съм давала супа на Марти Embarassed Ама той ме побърка, като знам с тия пюрета какъв зор е. Утре обаче мисля а го пробвам с една супичка.

Днес купихме на бебо проходилка. Много и се радва, ама май повече се радва на играчките отгоре, а не се мъчи да ходи.
Утре ще приложа снимки, че ми паднаха батериите на апарата.

Мамчета, не е ли рано още за прясно и кисело мляко? А като гледам по кухните така готвят newsm78

Общи условия

Активация на акаунт