Отговори
# 150
  • София...........

divna, аз плика от млякото си го защипвам с една такава метална щипка, ама може и с щипка за пране Simple Smile

Аз защипвам с голям кламер, но така може да се овлажнява вътре. Навремето имаше на Хумана страхотни щипки за млеката и кашите - обхващаха цялото пликче горе (не мога да го обясня точно Embarassed). Някой виждал ли е някъде такова?

# 151
  • София, Борово

divna, аз плика от млякото си го защипвам с една такава метална щипка, ама може и с щипка за пране Simple Smile

Аз защипвам с голям кламер, но така може да се овлажнява вътре. Навремето имаше на Хумана страхотни щипки за млеката и кашите - обхващаха цялото пликче горе (не мога да го обясня точно Embarassed). Някой виждал ли е някъде такова?
a аз със щипка за пране Wink

# 152
На Бебеманията ми дадоха някакво приспособление, казаха, че било за плика с АМ. Ама как да го обясня какво е... от 2 части е, едното има отвор, в който сигурно се прекарва горната част на плика, и сигурно през него се сипва праха, а другото е щипка. Едва ли някой разбра... ще взема да го снимам...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305450&pid=8772200
Аз не съм го употребявала, затова мога само да покажа.

# 153
  • София
моето АМ е в кутия и нямам проблем,но кашите ги защипвам и аз с щипка за пране.
Продават специални кутии за АМ,може би ще ви помогнат.

Да ви се похваля - имам нов телефон.  Flutter Mr. GreenМъжо ми го подари за РД,нищо че е в понеделник. LaughingОбаче много ме изненада,защото аз дори не съм споменавала,че искам. Heart Eyes

# 154
Цвети, на майките трябва да им забранят да тормозят чичко гугъла, че може да се побъркат в някой момент. Като си помисля какви страхотии прочетох за 2та съда в пъпната връв, че чак и на амниоцентеза се подложих, хем д-ра не беше убеден, че ми е необходимо... милото ми детенце, да ми е живо и здраво... Стискам палци бързо да се оправи Коко. Той между другото плаче ли, боли ли го, неспокоен ли е?

Май найстина трябва да има забрана за майки  Peace А колкото до това не плаче, не показва да го боли ушето единствено няма апетит, но предполагам че е от антибиотика. Казах изследванията и  антибиограмата на една жена която работи в микробиологична лаборатирия, казах и активните съставки в капките и според нея няма съответстве и капките едва ли ще имат ефект (но каза че все пак не е доктор) Та май ще посетим още едно мнение.

Пак благодаря на всички за милите думи.

# 155
На някого от вас, мами, да ви е правена лапароскопия? Ако има, да сподели за колко време се е възстановила, моля.

# 156
  • София
на мен са ми правили - много бързо,зависи какво точно ще ти правят.Моята беше оперативна и се възстанових за 3-4 дни и то защото 3 дни бях само с дренаж,иначе е още по-бързо.При диагностичната - до 2-3 часа.

# 157
Мерси, Зори.
Аз питам за сестра ми. Ще й правят вдругиден при д-р Янакиева и е много  уплашена. Общо взето се чудя какво да я успокоя, защото не съм запозната с тази тема.

# 158
  • София
успех и желая и да не се притеснява.Това е много лека манипулация и възстановяване е бързо.Мен ми правиха нестрация на яйчниците,мисля че много ми помогна!
Стискам и палци! Praynig

# 159
  • София

За кухните, аз мислих да ползваме частната, която доставя. Тук я хвалят във форума, но май не доставя до нашия квартал. Тук наблизо има друга частна ще я изпробвам и нея, но отзивите не са добри /Джуниър меню/ Кажете мами, какво трябва да направя за държавната - да я издиря тук и да ида на място с някакъв документ от педи ли newsm78 И бурканчета колко искат?

Ани, първо на място с копие от акта за раждане да ви запишат. След това малко преди навършване на 10 месеца ( или там когато ти искаш ) , ако е имало място и са ви приели носиш бележка от педи, че бебе няма хранителни алергии, 30 бурканчета и си купуваш купоните за месец. Мисля, че е това  Peace
Зори, честито то ЖиеСеМ! Да си го ползваш със здраве и само хубави неща да чуваш  Simple Smile

# 160
  • Sofia
Нашето момченце стана днес на 8 месеца!  Hug
Честити месечинки и на Али, Кристиян и Кристин! Да са ни живи и здрави дечицата! И все така хубави!

Кикиники, а на мен ми дадоха само кръглата част и ми казаха, че е фунийка за шишета.  Joy

# 161
  • София...........

Кикиники, а на мен ми дадоха само кръглата част и ми казаха, че е фунийка за шишета.  Joy

Кръглата част може би служи като фунийка при сипване на АМ в шишето (аз ползвам шишета на Медела , които са с тясно гърло и всичко наоколо е посипано с АМ), а другото е щипката за плика.

# 162
 Ще го ползвам- като му дойде времето:))

Мамите, които готвят на бебоците /понеже някой питаше за идеи за пюрета/- преди малко се натъкнах в сайта на Бон Апети на раздел "Детска кухня"- още не съм го разгледала съвсем, но определено си заслужава да се види, още повече рецептите /повечето/ са на д-р Антонова, а тя е педиатър и ми се струва добре си разбира от работата /виждали сме я в училището на 9 месеца, четеше лекцията за имунизациите/.
http://www.bonapeti.tv/recipes.php?t=meal&pid=91

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 23:48 от KikiNiki

# 163
  • София, Борово
Добро утро на всички!
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet
Черпя, защото си имаме 3-ма именика (бащата на Вики и двамата му дядовци) - да са ми живи и здрави!

# 164
Добро утро!
Честити поводи за празнуване на всички тези дни,че отдавна не сьм писала   bouquet

Честити месечинки на бебоците!
Вчера бяхме на консултация,както си и очаквах голям рев беше TiredИньче сме 9.870кг. и 74см.

Да се похвалим и ние с пьрвия си зьб LaughingА и най-после си седна стабилно без никаква опора.

И едно вьпросче:правите ли пюрета сьс тези замразените зеленчуци,които за в торбички?Едно го обясних,ама се надявам да сте ме разбрали и благодаря предварително,ако някои отговори    bouquet

Весел и усмихнат ден на всички,вьпреки намрьщеното време Hug

Общи условия

Активация на акаунт