Покажете детските си стаи - 3

• 60 836
  • 407
  •   1
Отговори
# 300
Аллават и от мен аплодисменти smile3501  newsm74 и като си започнала, давай още снимки! Още! Още! Искаме бис! Grinning

# 301
  • София
nova zvezda - оказа се, че една хубава снимка на цялата стая нямам.......... Sad
А вече няма как да снимам, понеже не сме там.........
Само фрагментарни, с децата и  някакви части от мебелите.

Но калвадосът е много хубав цвят и стои наситено, ярко, особено на сини стени (не бледи) - поне така беше при нас. Нямаше нужда от много допълнителни ярки акценти понеже самите мебели бяха достатъчни.

# 302
Аллават,
поздравления и от мен! Страхотно обзавеждане и на детската и на кухнята! Peace
Кажи, по пода на детската това килимчета ли са и стоят ли си така наредени, т.е. детето не ги ли събира и пр.!? Сега съм пред такава чуденка.
Thinking

# 303
# 304
Момичета, издирвам детски фотьойл - бял или зелен, но не пуф и не дунапренен, искам истинска мебел, защото Яни е почти на три и ако взема от тях - много скоро няма да може да го ползва - имате ли идеи къде да търся, защото вече се отчайвам  Confused
За сега само това ми хареса /то е и единственото май, заедно с тези тип "ръка", но те по-не ми допадат:
http://bulgaria-mebeli.info/index.php?m=320&lang=1&categ … 53&prodid=713

# 305
Но калвадосът е много хубав цвят и стои наситено, ярко, особено на сини стени (не бледи) - поне така беше при нас. Нямаше нужда от много допълнителни ярки акценти понеже самите мебели бяха достатъчни.

Оффф, и аз не мога да покажа снимки, апарата ми се е прецакал. Но в нашата спалня всичко е калвадос, а стените са светло зелено ризидаво. Много приятно съчетание, поне на мен ми харесва де  Wink. Добър контраст се получава.

Искам да попитам как се казват боите, с които може да се рисува върху стени латекс. И след това когато един ден пребоядисвам, дали ще мога да залича рисунките  newsm78. Който има опит веднага да казва   bouquet

# 306
# 307
Момичета, издирвам детски фотьойл - бял или зелен, но не пуф и не дунапренен, искам истинска мебел, защото Яни е почти на три и ако взема от тях - много скоро няма да може да го ползва - имате ли идеи къде да търся, защото вече се отчайвам  Confused
За сега само това ми хареса /то е и единственото май, заедно с тези тип "ръка", но те по-не ми допадат:
http://bulgaria-mebeli.info/index.php?m=320&lang=1&categ … 53&prodid=713

самоцитирам се с надеждата да получа отговор  Praynig

# 308
Здравейте, решила съм кухнята в гарсионерата ни да я правя на детска, знам че е малка, но друг шанс нямам засега.Искам да попитам ако някой тук е направил такава рокада да ми пусне снимки,идеи, какви цветове /за момиче,но може да е комбинирана,че.........../ и така.БЛАГОДАРЯ
Може и на личини или на мейла ми

# 309
# 310

Момичета, ако някой знае от къде мога да купя такъв стол за бюро,
ще съм благодарна да ми каже. Търсих къде ли не.

# 311

Момичета, ако някой знае от къде мога да купя такъв стол за бюро,
ще съм благодарна да ми каже. Търсих къде ли не.

# 312
Не бих купила за дете пластмасов стол, твърд и неудобен е за мен!
Понеже и аз търся от сорта - фотьойл, честно казано в Дипол имаше най-сладки столове - http://www.dipol-bg.com/default.aspx/detski-stolove/bg , може да погледнеш...

# 313
Страхотна кухня !
Предстои ми ремонт и се интересувам от фирми, цени и тнт...
Ще споделиш ли ? Praynig

# 314
Здравейте, решила съм кухнята в гарсионерата ни да я правя на детска, знам че е малка, но друг шанс нямам засега.Искам да попитам ако някой тук е направил такава рокада да ми пусне снимки,идеи, какви цветове /за момиче,но може да е комбинирана,че.........../ и така.БЛАГОДАРЯ
Може и на личини или на мейла ми
Тяя , ние направихме нещо подобно.От кухнята на двустаен апартамент си направихме спалня.Само че ние имаме и "бонус",тераса пред кухнята и като ги обединихме се получи интересно.ТУК качих малко снимки от налчните на служебния комп,дори и вече като спалня не е в напълно завършен вид,а и избора на цвят за мебелите не е сполучлив ище има корекции скоро,но това е друга тема.Иначе мебелите определено трябва да си ги правиш по поръчка.Истинско чудо би било ако скалъпиш детска за две деца(евентоално) с готови мебели.

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 17:22 от sass

Общи условия

Активация на акаунт