Покажете детските си стаи - 3

• 60 846
  • 407
  •   1
Отговори
# 255
mnogo e hubav proekta samo si mislia niama li da e po udobno za dezata raf4etata za dre6kite da sa dolu,a zaka4qalkite da sa gore(garderoba).kvadrat4eto koeto se obrazuva mejdu legloto,biuroto i stenata 6te e s vrati4ka pretpolagam za da e ispolzvaemo

# 256
tossy,
страхотна детска стая! Много свежа!
Според мен и декорация не й трябва - цветните мебели и пъстри играчки са й достатъчни.
Със здраве да си я ползва детенцето!
 Hug

И аз съм на същото мнение! Peace

# 257
Не мога да не споделя този сайт. Има страхотни идеи. http://www.zonamebeli.com/index.php?p=6&m=450&statia=254 … p;sf=1&lang=1

# 258
добър вечер на всички!моите деца все още нямат детска стая,но ето това съм направила за да им е по приятноhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=314531&pid=9540672
надявам се в най-скоро време и аз да се похваля с детска стая за моите принцеси!
ще следя темата ,има много интересни идей!

# 259
Писето-може би искаше да споделиш с нас това:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314531&pid=9540672

# 260
  • Бургас
mnogo e hubav proekta samo si mislia niama li da e po udobno za dezata raf4etata za dre6kite da sa dolu,a zaka4qalkite da sa gore(garderoba).kvadrat4eto koeto se obrazuva mejdu legloto,biuroto i stenata 6te e s vrati4ka pretpolagam za da e ispolzvaemo
Да злате права си а това място там е ракла за спалното бельо като го изпълня ще го снимам

# 261
  • Пловдив
nina, и аз съм се замислила за подобни легла в нашата детска. Колко е при вас височината на горното и на долното легло?

# 262
  • София
Не мога да не споделя този сайт. Има страхотни идеи. http://www.zonamebeli.com/index.php?p=6&m=450&statia=254 … p;sf=1&lang=1

Ммм, дааа, мерси, че го сподели!
Тити, добре е - семпло, но все пак детско. И просторно, да има къде да разхвърлят  Joy

# 263
  • Бургас
nina, и аз съм се замислила за подобни легла в нашата детска. Колко е при вас височината на горното и на долното легло?
buzanka за долното знам че ще е 60 см.с матрака защото  го исках да не е много ниско за да не се чувства на земята един ден живот и здраве другото ни дете а горното ще идва доста височко но все пак по ми харесва от двуетажните защото от тях си мисля че ще се пада здраво, сега чакаме пак момченце и ме е страх а така си мисля че е по безопасно а пък и седи сякаш по модерно

# 264
  • София
и аз харесвам този вид стаи(където едното легло се прибира под другото),но няма ли да е наудобно детето на горното да минава през долното легло всеки път когато иска да стане.
Май ще се спрем на варианта с две отделни легла.

# 265
# 266
и аз харесвам този вид стаи(където едното легло се прибира под другото),но няма ли да е наудобно детето на горното да минава през долното легло всеки път когато иска да стане.
Май ще се спрем на варианта с две отделни легла.
Нашите легла са на ъгъл.Едното е с повдигащ механизъм, а другото е тип сандвич.
Хубаво е да има легло в резерва,ако не за мен когато са болни, то за след време когато ще имат гости.
Когато съм спала там никой не ме е настъпал!

# 267
  • На морето!
Много ми хареса стаята. От Явор ли е или от Карло Даниели? Мн ми е позната и не мога да се сетя къде съм я гледала  newsm78

# 268
Благодаря Simple Smile Леглото е от Явор ,а гардероба и секциите са по модел на "Чилек" само че тук правени.

# 269
 Rolling Eyes записвам се и аз въпреки, че то време не остана да я мисля вече тази детска. На ден по пет нови варианти измислям и все се чудя ли чудя ...

В момента най-голямата ми чуденка са цветовете. Според вас дали трябва детската да се върже с цялата обстановка в къщата (цветове череша, калвадос, ванилия ... такива подобни) или мога да си я направя в бяло, зелено и оранжево понеже искам да е цветна. Проблема е, че детската  и всекидневната са една до друга, и затова все си мисля, че трябва да съобразя цветовете да са сходни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт