Покажете детските си стаи - 3

• 60 832
  • 407
  •   1
Отговори
# 270
Според мен за детската трябва да се съобразиш единствено с детето Simple Smile Все пак я правиш за него ..

# 271
  • Варна
Танина не мисля, че е необходимо да се съобразяваш с цветовете на дома,
нали има врата между всекидневната и детската стая. Пък и това е детска стая.
Ако оранжевото и зеленото ,които си избрала, са много ярки , премини към по пастелни тонове.

# 272
Rolling Eyes записвам се и аз въпреки, че то време не остана да я мисля вече тази детска. На ден по пет нови варианти измислям и все се чудя ли чудя ...

В момента най-голямата ми чуденка са цветовете. Според вас дали трябва детската да се върже с цялата обстановка в къщата (цветове череша, калвадос, ванилия ... такива подобни) или мога да си я направя в бяло, зелено и оранжево понеже искам да е цветна. Проблема е, че детската  и всекидневната са една до друга, и затова все си мисля, че трябва да съобразя цветовете да са сходни  newsm78

Детската ни е определено цветна и няма нищо бщо с останалите стаи. Има зелено, жълто, розово и бледа лила за малката госпожица, по мебелите има и оранж...даже!!!!  Тя се чувства страхотно, шаренията не е голяма, пък и след време така или иначе ще се освежава, можем да променим цветовете......

# 273
 PeaceПривет-интересна тема,която съм пропуснала Flutter

Мога да споделя нашият 13 годишен опит/на толкова е пубера/като от близо 7 разполага със собствена стая-преди това само кът,преминал през доста трансформации и цветове според порастването LaughingЩе се опитам да изровя и снимки по-късно,но някои от тях със сигурност вече не са актуални.

По отношение на килимите-твърдо не Naughty-до някое време "бях роб" на такива и след поставянето на паркет в "стаите за живеене" Laughing и плочи в кухнята-такова нещо няма да влезе у дома.за мен са само прахосъбирачи и развъдници на акари,от каквато и материя и модел да са. ooooh!

# 274
# 275
Супер, много е свежа и светла. Харесва ми  Peace

# 276
  • Пловдив
И на мен много ми хареса,имам идея къта с бюрото да ни е същия,само леглото се двоумя дали да е двойно......не че ни трябва-ама за всеки случай Simple Smile

# 277
Благодаря Ви момичета.  bouquet

И на мен много ми хареса,имам идея къта с бюрото да ни е същия,само леглото се двоумя дали да е двойно......не че ни трябва-ама за всеки случай Simple Smile

Ааааа, нищо не се знае. Wink

# 278
atlantica ,   bouquet

# 279
  • София
atlantica много хубава стая
Светла и свежа!
Това ли ще е стаята и за другото ви детенце?

# 280
Това ли ще е стаята и за другото ви детенце?

newsm78  Тъй като се очертава и второто дете да е момче, май в стаята засега ще съжителстват две момчета.  Wink

Murvet77 и аз   bouquet При теб се очертава момиченце, а? Дано се роди живо и здраво  Heart Eyes

# 281
  • Варна
atlantica,разкошна стая ,поздравления PeaceКорпуса какъв цвят се води.

# 282
atlantica    -страхотна е стаята .Поздравления- със здраве да си я ползват момчетата. Peace
Ще я видим и нашата другата седмица като я монтират ! Wink

# 283
atlantica,разкошна стая ,поздравления PeaceКорпуса какъв цвят се води.

Ей, благодаря.  bouquet

Корпусът е нещо средно между лилаво и синьо в комбинация с бяло. Много интересно стои на светлината.

gabriel2 чакаме снимкиииииии. newsm53

# 284
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=271977&pid=6932196
Това е нашата детска.Правихме я преди 2 години и хем бях бременна с втората ни дъщеря въобще не я съобразихме за двете.Сега живот и здраве към лятото трябва да правим пак ремонт и нови мебели.
Затова следя темата и ми е интересна.Събирам идеи

Общи условия

Активация на акаунт