За малко братче или пък сестриче мечтае всяко ДЕКЕМВРИйче!

• 14 295
  • 199
  •   1
Отговори
# 105
Ние вече сме добре,днес бяхме на контролен и педката каза,че е герой,след като е оздравял без да си пие АБ и сиропите  Mr. Green
Да видим утре сутрин как ще е в ДГ след 1 седмица вкъщи... Rolling Eyes

Ели,МТВ честита ви возила.Леко и безаварийно! Peace

Представям си какъв страх са преживяли софиянките,дано не се повтаря! Praynig

Марти,на теб ти пожелавам от сърце да се наспиш и починеш все някога... Hug

Дани,много хубави снимки! Peace

Пожелавам на всички болни,малки и големи-скорошно оздравяване! Hug  bouquet

# 106
  • София
Дани, добре завърнала се! Честито красиво (и, надявам се, надеждно и добро) возило! Прекрасни снимки, само дето на много малко от тях те има и теб...  Hug Peace

Тане, какво стана с детенцето, с което Стилиян имаше проблем? Видя ли се с майката, разнищихте ли случая? Има(ше) ли ефект?

Пачи, губиш се нещо...  Thinking

Кари, лек път! Дано се чувствате по-добре там, поне да знаеш за какво го правиш!  Peace

Представям си какъв страх са преживяли софиянките,дано не се повтаря! Praynig
Ами то беше толкова кратко, че до страх не го докарах.  Naughty Казват да очакваме още, ама както и колкото и да го очакваме, пак ще ни свари неподготвени, така че не си ангажирам съзнанието с такива земни неща.  Mr. Green

Здраве и любов!
  bouquet

# 107
  • Пловдив

Тане, какво стана с детенцето, с което Стилиян имаше проблем? Видя ли се с майката, разнищихте ли случая? Има(ше) ли ефект?

След като взех решение да говоря с майката на потърпевшото момченце се случи така ,че известно време с нея не се засичахме като го водех или взимах от ясла.Междувременно Стилиян разбра ,че лошите деца не получават подаръци от Дядо Коледа и поради тази или друга причина спря да напада детето.Така и не разбрах защо постъпваше така...
 Сега не е на ясли ,защото кашля ужасно .
  Къдрокоска ,честити ви американски придобивки!
 Дани ,нещо не можах да видя снимките.Опс,видях ги.Много хубава кола!Дани ,аз що останах с впечатление ,че сте си взели Ситроен?
 Веси , подкара ли Аудито вече?
 Стилиян пък иска баща му да му купи Полата/поло/ или "Алуди чатранайсе"/щото го питах шестица или осмица /
 Лека нощ!

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 02:30 от tane

# 108
Дами, губя се, щото с простия си акъл вчера бях цял ден в съда (2 дела, изостанали от преди), нямах помпа и като резултат в момента с 39 градуса температура, дясна гърда като на Памела Андерсън и зверска болка в мускулите.
Отивам да си умирам в леглото докато Боян спи.

# 109
  • София

smile3505 smile3506 newsm12 newsm17  newsm51

Превод: Без коментар. Чудя ти се на акъла. И сега какво ще правиш? Стискам палци всичко да мине и да се размине! Но имай предвид, че въпреки всичко много си те обичам!

bouquet

# 110
Пачиииии, недей ляга, ами давай на бебо да суче, а после доизцеди останалото! Ще направиш мастит ей Sad
Недей да топлиш гърдата преди да смъкнеш Т, сложи едно зелево листо на гърдата /охладено и без областта на ареолата-изрежи го там/, леко го намачкай/-ще ти смъкне по-бързо Т и болката ще намалее Peace

# 111
Как си, Пачи? Облекчиха ли се централите, овладя ли температурата? Ще се живее ли или това беше?  Hug

# 112
Тц, ще се мре  Sick
Поддържам си 39 градуса и вече съм на антиботик  ooooh! Дребният ще яде от запасите във фризера, а аз ще цедя.
Изпих един нурофен и живнах малко, но точно 1 час по-късно отново бях с 39... Сега съм вир-вода от парацетамола. Отврат.
МТВ, зелето ми е нарязано и овкусено, не върви да си го напъхам в сутиена.  Joy Иначе правих някакви компреси от спирт и вода, и вече почти не ме боли, обаче шибаната температура ме влудява....

# 113
Пачи, не се майтапя за зелето Peace-направи го-гарантирам ти че до 15мин няма да имаш Т и ще ти светне-лично съм го правила когато направих мастит.

# 114
Отплеснах се аз един месец, а вие сте напълнили роман!

ЧРД на Тане и Зечи, много здраве и много целувки и любов без поводи!!!! Дано сте изкарали добре!

Болничките да се гледат и правят с много чай, лимони, мед, Есберитокс и Осцилококцинум!!!

Вики, и аз като тебе - не е имало да не си харесвам Американския континент. Канадците са малко по-благи и малко по-социални, но Америка ми е втори дом и я обичам каквато е. Когато поседиш, тогава оценяваш.

Къдрокоске, добре дошла на източния бряг!! Дето викаше баба ми, кога се окучи, че се научи - как разбра Наско, че не го кефи климата в Бостън като е прекарал там 10 дни? Дайте си време и недейте слага клеймата на бързи обороти. Ще дойде ден и ще оцениш какво може да ти даде Америка. Единствения съвет дето мога да дам на някой новопреместен в чужбина - да не сравнява постоянно с БГ. Ако сте искали БГ сте щели да стоите там, опитайте се да намерите хубавите страни на сегашната си позиция и пардон, ама втори съвет - гледайте да се събирате с колкото по-разнообразни групи от хора можете, не само българи. Българите в чужбина (генерализирам и го съзнавам) са сприхави, завистливи и не си помагат (или такива съм срещала все). Ако видиш как евреите или азиатците се поддържат - шапка им свалям. Така че - спокойно и бавно и гледайте с отворено сърце на всичко. Както ти бях казала, не можеш да дадеш обективно оценка преди да е изминала поне една година. Карай ден за ден. Дано първият ви ден на благодарността е хубав и топъл - той празнува точно хора като вас - новодошлите, на които старите (индианци или който е на днешно време) е оказал помощ.

Ако ви се карат 3.5 часа да дойдете на рожден ден на Рада заповядайте на 13.12 следобед:)!!!

Молим многодетните майки хич да не споделят предизвикателствата, че едвам изобщо навивам мъжа да споменем второ, камо ли да го направим...Язък дето така ме болят гърдите и ще ми идва - бих помислила, че е друго, ама не:(

Ланг, стискай ми палци да ми предадеш щафетата, че все едно зъби вадя да убеждавам, май ще се изнасилваме!

Пачи - приличат си дребните и още как!!! Ще видиш! Рада е същия лигифон - мами много те обичам, мами искам подарък, мами дай ми биба да се правя на бебе, мами кога ще си имам сестричка, да я нося в торбичка (кенгуру), мами ти си принцеса, мами ние сме приятелки

Цял ден ме боли глава и нямам сили за повече мисли

целувки

# 115
Еййй хот индентифицира най накрая. Simple Smile
Охх рожденни дни ..малее  и при нас се почва ,а моя хич не си го чакам с нетърпение-ние сме наборки ,знам че знаеш за какво става на въпрос.За 2ро  мнооого сложно седят нещата а всъщност не са..... ама и на мен не ми стиска а ми се иска.  ooooh!

къдрокоске...като дойдох тук бях 26,не съвсем 20те,но просто си зависи от мястото в което попадаш сигурно-аз например пристигнах на едно страхотно топло място с много палми и плажове в едно хубаво жилище...и най вече безгрижна.Но като цяло Америка ми се стори супер различна от всичко което съм виждала в БГ или където и да било ....НО има и друго нещо ,аз все пак не съм си ходила в БГ от 4 години ,незнам точно как изглежда в момента и какви са и точно минусите и плюсовете така че ми се струва относително да сравняваме 1вите ни впечатления.
М-у другото всеки щат е толкова различен от другите че са  почти като различни д-ви с еднакъв език,различни магазини ,различни постройки на къщи,природа и т..н... -дори и акцентите са различни  и до 1 година ще можеш да различаваш кой е севрняк и кой е южняк. Simple Smile
Знам за студеното обаче ,и аз бях така като живеехме  в Пенсилвания-не можех да издържам на студ и сняг до кръста.Ето сега кеф ни да ходим да видим малко снежец ,наели сме си вила в планината за Нова година ,там ще се порадват децата ,ние ски ще покараме и толкоз...по живо по здраво и обратно към топлото.

# 116
Ей, много се радвам, че американките се появихте  Hug
Догодина през есента (ако пак не забременея внезапно, де  Mr. Green) планираме да ходим в Атланта (имаме приятели там), така че Вики, ще изпием по една бира на твоя територия  Crazy
Аз продължавам с моята одисея, цяла нощ ме тресе, имах температура и се потих като пор, а вече почнах и да кашлям  newsm78 Следобяд ще ходя на доктор, щото вече не знам какво ми е. А гърдата ме боли все по-малко. Хубавото е, че в момента нямам температура без да съм пила антипиретици...

# 117
Здравейте с нашето ходене по лекари нямам желание да пиша
victoria ще пътуваме на 29 ноември след 10 дена и съм много притеснена  Sick Аз се радвам че мога да спделям емигрантските си неволи тук  Hug
hotmama73 много се радвам че се разписа  HugИ аз съм на мнение че е по добре да не се общува с българи в чужбина за съжаление  Tired в Испания сме се засичали с други българи и първата работа да питат колко квартира плащаш, каква заплата взимаш и т. н. а добър ден кой ще каже  Whistling.при мен това е проблема че все сравнявам поне спрях да обръщам валутата за всяка стока  Mr. Green .Благодаря ти за поста на мен ми се отрази много добре защото от сега мисля за носталгията а още не съм заминала трябва да ги променя тези мисли все пак никой не ме кара на сила да заминавам.
Найстина рожденните дни наближават  Grinning можеби заглавието на следващата темичка трябва да е свързана с нашите порастнали дечица  Grinning.
pachikrak как си днес ?
tane радвам се че Стени е спрял да удря детенцето   Hug
kadrokosa честити ви придобивки  Hug

# 118
Пачи съчувствам ти от сърце  Hug Как си днес  Praynig
Момичета много ви благодаря  Heart Eyes, наистина дано да е базаварийно и леко. Мимс - не съм на снимките, защото в повечето случаи бях съвсем сама по разходките.
Ели как сте, започна ли да свикваш вече  Hug И аз мечтая за Америката, даже участвах за зелена карта, обаче мъжо ми не ще и туй то  Crossing Arms

# 119
  • Добрич
Здравейте!  Laughing
Пачи, стискам палци да се оправиш съвсем скоро и отново да са си по каналния ред нещата!  Praynig Hug Съвети не мога да дам.  Simple Smile
Дани, пожелавам ти един ден мечтата ти да се осъществи!  Hug
Хот, не знам какво си чела, ама или аз съм се изказала неправилно или ти си ме разбрала грешно.  Laughing Не сравнявам Америка с БГ - няма опорни точки - няма и сравненията да са обективни в случая. Искахте първи впечатления - дадох ги. Това, което ми направи и прави впечатление го пиша така както го виждам без да го сравнявам. Не знам защо си останала с впечатление, че тук не ни харесва, че ме съветваш да намеря хубавите страни. Не съм казвала такова нещо. От много малко време сме тук, че да правя такива заключения.  Wink Писах за климата, защото действително с този силен и студен вятър тук е кофти за нас. Не си падаме по ветровито време, не си падаме особено и по сняг, освен в случаите като на Вики  Laughing, но на този етап сме тук - така, че ще се опитаме да свикнем и с климатичните особености. Мерси за поканата за РД и за съветите!  Hug
Вики, сигурно си права за мястото, на което попадаш за първи път. Тук (говоря за Убърн и Бостън) няма начин да няма красиви гледки, архитектури, природа, но поне на този етап не съм ги видяла. Това, което ми е пред очите - не ме кара да ахна, което не означава автоматично, че не ми харесва.  Laughing От сега ви пожелавам да си изкарате добре на коледната почивка!  Hug
Кари, стискам палци полета да мине безпроблемно и да се чувстваш добре в Испания!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт