от опитам зная че децата се адаптират без проблем
как мина полета колко часа беше? Аз ще пътувам сама с децата на 29 ноември полета ни е три часа дано мине нормално . МНого се радвам за вас пожелавам ви бързо да намерите работа на тати и квартира .Вики и Хот надалеко ли са от вас ?И аз така очаквах да се впечетля много но се оказа че е нормална държава с хора и магазини нищо кой знае какво Мимис радвам се че Надето е по добре
щом са сборни групи е по добре да я пуснеш по късно нова година нов късметЛанг вие как сте ?бъдещият батко слуша ли ?
Вес честито ти кола да си я караш със здраве и безаварийно

Марти сега как са децата ?
Аз нямам търпения да заминем писна от всичко тук няма да навлизам в подробности за прекрасната ни държава .Галина е пак със спазъм в понеделник ще ходим на алерголог в Варна. Така исках да се задържи здравичка докато тръгнем
От Вики съм доста далече, но с Хот ни делят 3.5 часа път с кола.
Стискам палци всички да се адаптирате добре и бързо да свикнете с новостите и обстановката 

нали ти казах тука е топло и през зимата и сняг не вали
). Споделяй впечатления please, аз с моята измислена професия не мога да вирея там, а тъкмо сме си стъпили на краката горе-долу, така че вече ще ви ходим само по гости 
)
Надето не реагира... може би защото си играеше на земята. Ние с баща й само се спогледахме и то свърши.

Очите ме болят, гърба също, гърдите, кашлям като стар пушач, тече ми носа, кихам, стресница ми излезе...
.
.