За малко братче или пък сестриче мечтае всяко ДЕКЕМВРИйче!

• 14 300
  • 199
  •   1
Отговори
# 90
Ели много се радвам че сте пристигнали  добре Hug от опитам зная че децата се адаптират без проблем  Peace как мина полета колко часа беше? Аз ще пътувам сама с децата на 29 ноември полета ни е три часа дано мине нормално . МНого се радвам за вас пожелавам ви бързо да намерите работа на тати и квартира .Вики и Хот надалеко ли са от вас ?И аз така очаквах да се впечетля много но се оказа че е нормална държава с хора и магазини нищо кой знае какво  Embarassed
Мимис радвам се че Надето е по добре  Hug щом са сборни групи е по добре да я пуснеш по късно нова година нов късмет
Ланг вие как сте ?бъдещият батко слуша ли ?  Hug
Вес честито ти кола да си я караш  със здраве и безаварийно  Peace
Марти сега как са децата ?
Аз нямам търпения да заминем писна от всичко тук няма да навлизам в подробности за прекрасната ни държава .Галина е пак със спазъм в понеделник ще ходим на алерголог в Варна. Така исках да се задържи здравичка докато тръгнем  Tired

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 10:50 от kar4ita

# 91
  • Добрич
Кари, мерси и на теб!  Hug Нашите полети бяха два - от София до Лондон и от Лондон до Бостън. Първият беше три часа и 10 минути, а вторият 7 часа и пет минути. Не съм имала проблеми с Боби по време на полетите. Спеше почти през цялото време.  Grinning От Вики съм доста далече, но с Хот ни делят 3.5 часа път с кола.  Grinning Знае ли човек, в БГ не успяхме да се запознаем, но тук може и да се отдаде възможност.  Laughing Пожелавам ти лек полет!  Hug

# 92
Елиииииии радвам се че сте пристигнали и че се справяте с новата обстановка  Hug Heart Eyes Стискам палци всички да се адаптирате добре и бързо да свикнете с новостите и обстановката  Heart Eyes Heart Eyes
Елс, МТВ, Марти, Веси, Мими - бързо оздравяване на децата, а тези при които болежките дават някакви признаци - вън и да не се връщат  Simple Smile
МТВ и Веси - честити ви возила - пожелавам леко и безаварийно  Praynig Hug МТВ - много ви е готин гоемия джип, аз от техника не разбирам особено, но цвета ме кефи максимално - обожавам това пясъчно златисто. Веси - дай някоя снимка на твоето Ауди. Мимис - това за обем по-малък от 1600 не беше ли още само проект  newsm78
Ние се прибрахме и от тогава не съм писала, защото ме емна битовизма - чистене, готвене, пранета  (най-малко 100 перални, от къде се взе всичкото това мръсно нещо идея нямам  newsm78) С ютията още не съм имала удоволствието да поджиткам, макар че тя упорито ме гледа от ъгъла на стаята, а и купчините сухо и негладено пране вече крещи, ама кой го слуша. Хлапето слушало много, но явно е товарило емоционален багаж, който ми изсипа след като се прибрахме. Сега не ще да яде, да спи или да се мие. В началото много се дразнех, сега просто философски се опитвам да разсъждам, че човек, който е гладен яде, че уморения - спи, а тя очевидно не е нито едно от изброениените към момента на задаване на въпроса, така че - не си го слагам на сърце (или поне опитвам). Като капак последните 4 зъба най-после са решили, че е време да избият и позъкаснелия ни бебешки пуберитет тече с пълна сила. Ха така и аз разтоварих емоционалния си багаж. В момента се опитвам да кача снмки и ще ги пусна по-късно.

# 93
Къдрокоске...супер щом Боби  се адаптира без проблем.
1вите впечатления за всеки са различни доколкото разбирам и от амер. тема ,за мен беше супер различно и вълнуващо,така да се каже любов от пръв поглед ,всичко ми беше различно и интересно та дори и небето Laughing Въпреки че преди това бях ходила в други държави и континенти!
Там ли ще оставате за сега или мислите други варианти,оххх как ми се иска да сте по близо -Хот не можах да я прикоткам ама теб... Wink  нали ти казах тука е топло и през зимата и сняг не вали  Laughing

кари ...вие кога заминавате?

# 94
Ееее, Къдрокоске, най-накрая изплю камъчето, че моята клюкарска душа едвам се сдържа да не те издаде още през лятото, когато по мъжка клюкарска линия (Милен-Наско) разбрах за вашите планове  Mr. Green Радвам се, че сте ОК, че се адаптирате добре и най-вече, че сега имаш време да пишеш (хак да ти е, сега няма салфетки  hahaha). Споделяй впечатления please, аз с моята измислена професия не мога да вирея там, а тъкмо сме си стъпили на краката горе-долу, така че вече ще ви ходим само по гости  Peace
Данидо, добре дошла и на теб  Hug Покрий ютията с някоя кърпа, за да не те гледа толкова назидателно  Mr. Green А на Сияната не се връзвай - няма да умре от глад и мръсотия  Mr. Green
Кари, доста смел е твоят план за пътуване  #Crazy
Веси, МТВ, айде честито (обаче, дами, не се хвалете с коли, ако обичате, приемайте ги като даденост и домашни потреби - не се хвалите с новите си ютии и печки, нали?  Mr. Green Трябва да втълпим това и на мъжете ни, обаче  Joy)
Марти, егати кошмара си преживяла... Дано с това да е приключило всичко  Praynig Hug

Аз да се отчета на бързо - малкото говедце продължава да има колики и да сумти през нощта, и аз се превръщам в злата мащеха и искам да го ликвидирам. Главата си ме боли вече постоянно от хроничното недоспиване, но за сметка на това денем не мога да дремна, защото или сме на разходки, или имам работа, или гладя и чистя. Постоянно съм кисела и зла. Успоредно с всичко изживях и една кошмарна нощ, поставяйки (сама) кофти диагноза на едната от котките (ей, трябва да спра с четенето по форуми). И за капак отново не се потвърди градстата легенда, че докато кърмиш не ти идва мензиса. Еми и този път лохиите ми прераснаха в цикъл. Мамка му. (Хаха, какви зли хормони са ме обсебили  Twisted Evil).
Каката вече си е у нас, от смяната на лекарствата почна да буха още повече и вече не знам какво да правя  newsm78

# 95
  • Добрич
Виксън, първите впечатления сигурно зависят и от възрастта. Все пак на 20 се впечатляваш по-лесно, отколкото на 30.  Wink Иначе нямаме нагласата, че ще стоим тук завинаги. Климатът е кофти, а Наско хич не си пада по студеното, то и аз, де.  Mr. Green Ще видим, всичко зависи от това къде ще има реализация и от здравословното ни състояние.  Peace  Hug
Пачиии, пак си участник в интересни филми, значи...При теб няма скука!  Joy  Hug Стига си ме дразнила с тези салфетки, щото не знаеш кво нося в шестте сака.  Mr. Green Цялото ми тесте със салфетките е тук.  Laughing Чакам само Наско да купи кола и ще го мятам да търсим бои, четки, лепила, лакове и т.н. и ще се започва.  Joy Имам си едни планове в тази област и си стискам палци да мога да ги осъществя така както ми се иска!  Praynig Дано и ти намериш в най-скоро време своят душевен мир, че много кофти като човек е кълбо от нерви и напрежение!  Hug

# 96
  • София
Опа! Софиянки! Поразстресе ни, а?  ooooh! Надето не реагира... може би защото си играеше на земята. Ние с баща й само се спогледахме и то свърши.  Laughing А Еми не разбра какво стана: "Нещо падна", каза тя.  hahaha Излишно е да казвам, че Хари не е в къщи.  Peace

Ели, много ме кефиш така активна. Имаш много да наваксваш!  Heart Eyes

# 97
Уф, ще се пръсна от ужас - мразя земетресения... Видимо запазих самообладание, но ми се напълниха очите със сълзи от страх  ooooh! Маги ме попита "мамо, коремчето ли те боли"  Heart Eyes

# 98
Момичета, снощи си казах, нищо, карай, важното е, че не повтори, а то....и тази сутрин.
Ние сме на 12-ия и не искам да ви казвам какъв панически страх изпитвам....
Слава Богу, че поне Калина е в Плевен!  Praynig
Ели, честито ви ново преживяване! И тук да ти пожелая да сте здрави, късмет и всичко ще се подреди!  Hug Peace Смели хора сте вие! Харесва ми, че бързо се адаптираш и не спираш да преследваш мечтите и целите си  Hug
Дани, добре дошла, а снимките, какво стана с тях?  Hug
Марти, дано всичко свърши скоро, че не знам как си издържала на този ужас!  Hug
Краси, дано всичко се оправи и безпроблемен полет!  Hug
Хубава неделя ви желая!   bouquet

# 99
  • Добрич
Милички, не искам да си представям какво сте изпитали и преживели с тези земетресения. Дано не потретва!  Praynig Hug
Правде,   Hug!
Днес отново Наско е на оглед за коли. Дано вече хареса нещо!  Praynig Чакаме ги и отиваме да купуваме обзавеждане за квартирата.  Laughing Поне тук всичко е в един магазин и няма да се шматкаме като мухи без глави.  Joy
От три дни съм със страхотна настинка.  Whistling Очите ме болят, гърба също, гърдите, кашлям като стар пушач, тече ми носа, кихам, стресница ми излезе... Mr. Green  Днес обаче съм сравнително по-добре след втората доза американски сироп. Докато изпих първата доза и се почувствах няколко пъти по-добре. С нашите лекарства се мъчих два дни и никакво подобрение. Ха, сега кажете кво има толкоз в техните илачи, че така се светваш?! Въпросът е риторичен. Веднага намерих отговора - каквото и да има, го слагат, за да се освестиш веднага и да се мяташ на черешата, щото тук болнични не се полагат.  Laughing Забелязвам вече, че тук всичко е пари и потребление. Не, че в БГ не е така, но като че ли отделяме и повече внимание на отношенията между хората. Може и да греша, де, но това ми прави впечатление.  Wink Другото, което ми е страшно интересно е, че хората тук по пижами и джапанки ходят да пазаруват. Хич не ги интересува с какво са облечени.  Mr. Green Увещават ме, че и аз ще свикна и ще ходя така след време. Стискам си палци да грешат!  Joy
Спирам, че ще тръгваме.
Чао за сега!  Laughing

# 100
  • София
Ели, Ели, още като каза, че ще има голяма промяна в живота ви си помислих, че ще емигрирате Laughing. Пожелавам ви бързо да се адптирате и да ви върви всяко начинание по вода fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover.
Ех, сега си припомних и мойте първи впечатления от Германия. Аз в началото бях толкова ошашавена, че се чудих истина ли е всичко, което ми се случва, ама после нещата се нормализираха и накрая броях дните докато си дойдем Crazy.
Краси, а ще те пуснат ли да пътуваш с двете деца сама, при положение, че Галина няма да има 3 годинки, ти провери ли? Миналата година аз трябваше да си дойда сама с децата, но ми казаха, че не може и пътувахме с Ники.
Веси, честита кола. Със здраве да си е караш.
Дани, добре дошла на родна земя Hug.
Пачи, не искам да те плаша за наспиването или по - точно, за ненаспиването, но така ще бъде занапред Mr. Green. Моето малко диване е на 15 месеца, но това не му пречи от както се е родило до ден днешен да се буди абсолютно всяка нощ поне по 2 - 3 пъти ooooh!.
Другите, които не съм ги споменала, да ме извинят, но хлапетата са взели едни солети и трохите от тях ги ръсат по килима, а точно преди час чистех ooooh!. Е как да не си ги обичам Mr. Green.
Приятна вечер на всички    bouquet.

# 101
  • Пловдив
Къдрокоска ,когато спомена за промяната си помислих ,че сте спечелили зелена карта или ти ще започваш бизнес с творенията си.Пожелавам ти някой ден да имаж верига от магазини в Америка и в тях да продаваш красотите си.Дано да оздравееш бързо.Успех на цялото семейство!
 Честити возила на Веси ,МТВ ,Дани!Със здраве да си ги карате!
 Пожелавам бързо оздравяване на болничките!
Софиянки ,съчувствам ви за стеса ,който преживяхте с този земетръс!Дано вече да не се случва!

Приятна вечер и целувки на всички!

# 102
Качих снимките най-после. Ето ги
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308422

# 103
Flash Dance супер ви е джипа!  bouquet
Със здраве да си го карате и само на хубави места да ви води Hug

# 104
  • Добрич
Дани, и на мен много ми харесва джипа ви! Да си го карате със здраве!  Hug Снимките са много хубави също!  Peace
Марти, Тане, мерси и на вас за пожеланията!  Hug Hug Тане, от твоите уста в божиите уши, макар, че на този етап не мечтая за нещо толкова голямо!  Wink
Днес вече си купихме и кола - Nissan Maxima. Дано да нямаме проблеми с нея и да ни служи вярно!  Grinning Напазарувахме си и доста неща за бита. С една дума - денят беше ползотворен. Доволна съм!  Laughing
Пожелавам ви спорна и спокойна седмица.  Peace Hug Аз отивам да спя.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт