За малко братче или пък сестриче мечтае всяко ДЕКЕМВРИйче!

• 14 301
  • 199
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна, морето и сините вълни!
Леле, Марти, голям кошмар сте имали!
ПОжелавам на всички болни бързо да изгонят болестите в това число и ние  Mr. Green

Борко цяла седмица е у дома. Имам болничен и за другата седмица, но ако върви така церенето ни ще го пусна на градина а аз лайф  Joy Joy Борко беше с остър бронхит, но за щастие хомеото отново ни цери скоропостижно Peace Сега Катето е леко сополиво, да видим на къде ще тръгнат работите...

# 76
Много лошо така,като има болни децича! Tired
Ние сме по-добре,не кашляме толкова много,нослето не тече,но господина не иска да си пие лекарствата и е голяма война докато изпие поне 1 лъжичка от някой! ooooh!

# 77
Марти, голям зор сте изкарали Tired
Дано се оправят бързо малчовците, а ти да наваксаш поне със съня Hug
Mimito , вие при класически хомеопат ли сте? Направо замисъла с болничния и градината го реализирай Peace
Трифи е ОК, изследванията и те-в понеделник градината го зове Laughing

# 78
  • Варна, морето и сините вълни!
MTV, при класически хомеопат сме. И вече толкова пъти сме и висяли на главата на тая жена, че тя вече ни знае и кътните зъби(церим се всички при нея) и толкоз хапа имам у дома че понякога и по телефон ни консултира. Само се обаждам казвам как сме и получавам напътствия.

# 79
  • Добрич
Здравейте, момичета!  Laughing
Първо искам да кажа, че стискам палци на всички болнички да се оправят бързичко и отново да са в кондиция!  Praynig Hug
МТВ, честито ви возило! Безаварийно!  Peace
Бях ви споменала за една голяма крачка, която ни предстои в скоро време. Е, вече е факт и искам да споделя!  Wink Напуснахме страната и в момента сме в Америка.  Mr. Green Сега сме отседнали в едни познати, търсим квартира, кола, работа.  С една дума - екшънът е пълен!  Joy Надявам се да сме направили правилния избор и да успеем да се адаптираме и реализираме добре тук.  Peace
Толкова за сега от мен, ще пища като имам възможност!
Хубава вечер на всички!  Hug

# 80
Ели - стискам палци да сте направили най-правилния избор и всичко да се нареди така както искате!
Винаги съм харесвала смелите и решителни хора,макар аз да не съм съвсем от тях.....
Успехи във всичко!!!

Марти - ех, и при вас никак не е скучно......Била съм с Лазар в Инфекциозна болница , когато Ани беше на 3 месеца и знам какво ти е. Стискам палци всичко да се е оправило и вече и двамата да са здрави.

# 81
Елиии много се радвам за вас , браво за тази смела постъпка. Сигурна съм , че сте направили правилния избор . Стискам палци да се уредите по бързо и да навлезнете лесно в ритъма на новия начин на живот.Аз напоследък също страшно съм се размислила да се махаме от тази държава. Искам да заминем , но още сме в чуденка къде дали и ние америка или германия. Разкажи ти със зелена карта ли заминахте и как се решихте

Марти маистина кошмарно е било при вас, стискам палци бързо да оздравяват дечица  Praynig

# 82
  • София
Ели, браво за смелостта и честито преселване!  Hug Стискам палци всичко да се подреди така, както е в мечтите ти!  Peace

Марти, съжалявам, че толкова много ти се е насъбрало и на теб, и на малчуганите. Дано най-гадното да е вече зад гърба ви!!!  Praynig

Пачи, не се притеснявай да окупираш темата. Всички следим с интерес депресивните ти отчети!  Laughing От време на време не се свени да вмъкваш по някоя друга дума за Бо, моля.  Heart Eyes

Аз реших, че ще пускам Надето на градина след Нова Година. Така и така сме още във възстановителен период, а и се оказа, че чак до НГ ще са сборни групи.  Crazy Така че за да не обърквам изначално представите на детето за детската градина, ще си се гледаме и догодина с песен, дето се вика.  Peace Иначе сме добре. Още куцука като ходи, но вече е видимо по-спокойна и по-уверена. Казаха ми, че възстановителният период е равен на времето, в което кракът е бил в гипс плюс още половината!  Shocked Това е положението! Надето, убедена съм, ще успее по-рано да си "стъпи на краката" и в прекия, и в преносния смисъл.  Heart Eyes

# 83
  • Добрич
Момичета, мерси за хубавите думи!  Hug Ще ви държа в течение какво става около нас!  Laughing
Майче, да - със Зелена карта сме.  Peace

# 84
Аз пък да се похваля,че си имам кола... AUDI A3.  newsm01  Peace  Wink  cheers Wine Glass cheers

Ели,много се радвам за вас!Как е малкия,свикна ли с новата обстановка?  Hug
Марти,преживяли сте един малък кошмар,дано повече не ви се случва! Praynig
Пачи,тормозят ли те зверчетата? Mr. Green Татко Милен помага ли?
Мимис,да ти кажа чесно,съжелявам малко,че пуснах Ивко срещу зимата на ДГ.Не се е разболявал толкова,а сега за 2 месеца-3 пъти! Tired ooooh!
МТВ,дано Триги няма проблем с ДГ! Hug

# 85
Ели...айде добре дошла Hug ,чувствам че си в добър дух ,това ме радва- идвай и в американската тема -там нали знаеш че много акъл много нещо  Laughing 
Дано бързо се адаптирате и си стъпите на краката,малкия как се справя-предполагам е добре щом е с мама и тати но все пак разбира ли че е на далеч и няма да вижда роднините често?
И нали знаеш имаш ми телефона обаждай се ако има нужда. Peace

Оххх Ани наистина кошмарно преживяване,дори не мога да си представя как си се чувствала.
Добре че всичко е минало и заминало(((прегръдки)))

# 86
  • Добрич
Веси, Вики,  Hug и мерси за хубавите пожелания!  Heart Eyes Вики, ще наминавам и в американската, ама нека се поокопитим малко. Joy Боби имам чувството, че хич не смята, че е на различно място. Добре му е за сега (пупу!), не е питал нито за бабите, нито за дядовците, нито за вуйчо си. Предполагам, че още не осъзнава, че няма да ги вижда, но иначе казва, че ще се гледаме с тях само по камерата на компа.  Laughing Ние всъщност си говорим през Скайп всеки ден и си мисля, че затова не му и липсват на този етап. Все пак сме от 5 дни тук, така че има време.  Mr. Green
Веси, честито ти возило! Да си я караш със здраве колата и никакви произшествия!  Hug

# 87
Лелеее, Ели, евала че сте се решили! Борито как приема новостите, а и вие? В кой щат сте...разкажи повече Praynig
Пожелавам ви много късмет, бърза адаптация и успехи! Hug

Веси, честита кола!!!  bouquet Леко и безаварийно шофиране! Hug

Трифи в понеделник е на градина-резултатите са "добри" /това бяха първите-2 дни след постаяне на диагнозата/, а ще има и контролни по-нататък.

# 88
  • София
Веси, честито AUDI!!! Безаварийно и умната!!!   Peace Мерси за почерпката!  Hug Не те ли хваща новият закон обаче? Това само предложение ли е, май не е влязъл в сила още? Съмнявам се, че новичкото ти AUDI е с обем по-малък от 1600 ...  А и като знам невинната ти възраст... newsm78 За една година ще трябва да намериш някоя "по-слаботелесна" кола...  Peace

Ели, както разбирам, Борко си е роден да живее в Америка!  Peace Hug

# 89
  • Добрич
МТВ, мерси и на теб за пожеланията!  Hug За Боби писах по-горе, а ние...Всъщност аз си мислех, че ще съм по-впечатлена, по-развълнувана от първите ми впечатления от Америка, но в действителност приемам нещата много нормално. Чак се учудвам от себе си, при положение, че съм супер емоционален и впечатлителен човек!  Laughing Иначе сме в щата Масачузетц.  В един квартал на 20 мин. от Бостън.  Peace Ще разказвам повече като посъбера повечко впечатления и инфо.  Wink
Ели, както разбирам, Борко си е роден да живее в Америка!  Peace Hug

Ха, дано си права, мила!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт