Ние сме с лек бронхит и ще пием Зинат,Мукосолван,Вентолин,Aerius и вит. С... в понеделник сме на контролен,дано да сме здрави

Никога до сега не се е разболявал толкова малкия...

), лимфни възли,косопада, леко възпаление на операцията и като цяло се чудя дали да не взема да се гръмна

А аз дори нямам безплатна карта за градски транспорт 
).
Явно съм с разбъзикани хормони 

сега варя чай от билки , давам клеева тинктура,сребърна вода и перитол дано мине по леко
.Вече като чуя някой от децата да кашля ми се изправя косата 

). Отделно започнах пълноценно работа, пиша договори между разходките и кърменията, в понеделник съм на 2 дела
И тия от Сървайвър ще ми се мислят за страдалци
Аматьори 
.Галина сутрин след закуска започвала да се съблича за да си ляга
след нея и другите започвали да се събличат 
.
.
. Лекарката нямаше нужда да го преглежда, а направо ни даде направление за инфекциозна и докато отивахме към болницата повърна още няколко пъти. Лекарката го прегледа и го хоспитализира на момента, включиха му система и му преляха ударно една банка глюкоза. После до края на деня му преляха още една и на следващия още една. Стояхме до вчера, защото последния ден беше само под наблюдение. Сега е добре, но до сряда, четвъртък ще си е вкъщи, защото е на диета
.
. Излишно е да казвам аз как се чувставах и физически и психически с две болни деца и то когато едно е далече от мен
.
.
.