За малко братче или пък сестриче мечтае всяко ДЕКЕМВРИйче!

• 14 508
  • 199
  •   1
Отговори
# 60
Хайде и ние при болните... Sad Tired ooooh!
Ние сме с лек бронхит и ще пием Зинат,Мукосолван,Вентолин,Aerius и вит. С... в понеделник сме на контролен,дано да сме здрави  Praynig
Никога до сега не се е разболявал толкова малкия... Sad

# 61
Дами, тез болежки зле ми звучат. И аз имам чувството, че сега за много повече болни иде реч от миналата година да речем. От къде се взеха? Наследство от детските ли?

Да оздравяват всички по-скоро и никакви такива повече! Naughty

Нашата пък детска още не е готова. Днес говорих с директорката и тя каза, че не е ясно кога ще бъде завършена. Надявала се да започне от следващия месец да функционира, но аз го виждам "нова година - нов късмет". Добре, че не ми е стегнато около врата и си имам безценна баба-помощник!

# 62
Леле, Веси, вашата дофторка много хард го раздава - изписала е 1 торба противоалергични лекарства за лек бронхит...  newsm78
И Магарето не е на градина - от гадните задни сополи много кашля, а дробовете и гърлото са й чисти. Смехнихме цялата схема лекарства, които пиеше до сега, пък дано да помогнат Praynig
Аз също съм на някакън селф-дистрой режим - след като ми помина главоболието, започна зъбоболието (ей, тия мъдреци  #Cussing out), лимфни възли,косопада, леко възпаление на операцията и като цяло се чудя дали да не взема да се гръмна  ooooh!

# 63
  • София
...и като цяло се чудя дали да не взема да се гръмна  ooooh!

Това ще ти бъде ежедневието от тук нататък, какво си мислиш?  hahaha

Hug

# 64
  • Бг-мама

Hug
м , да Мимиска е права!!!
Ще ти капе косата , ще те болят ставите , после кръста , ще ти опадат зъбите , ще вземеш бастун , ще се сбръчкаш , погрознееш , надебелееш , ще почнеш да обикаляш по пазарите с една торба и с градският транспорт по цял ден.Това те чака , все пак ЕГН-то не прощава на никого  Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green

# 65

Hug
Ще ти капе косата , ще те болят ставите , после кръста , ще ти опадат зъбите , ще вземеш бастун , ще се сбръчкаш , погрознееш , надебелееш , ще почнеш да обикаляш по пазарите с една торба и с градският транспорт по цял ден.Това те чака , все пак ЕГН-то не прощава на никого  Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green

Какво розово, светло бъдеще!!! Sunglasses Joy Joy Joy

# 66
И си мълчите! Нека и другите се набутат, а?  Party

# 67
лелее ма наистина много болнички моля се бързо да оздравяват всички малчовци , че мноу гадно
Пачи ти пробва ли мойто вълшебно хапче за болки солпадеин, на мен всякакви болежки ми минават от него за няколко минутки
Веси нали знаеш за бромхитите ако ти направи 3 бронхита за 2 масеца отивате на белодробен. Ние миналата зима се скъсахме от бронхити, двата от които тежки и резултата е алергична астма. Сега пием едо хапче (т.е. пие го от април месец някъде) преписано от белодробен и да чукам на дърво, глава,  талашит с него е много добре. Всякакви настинки изкарва леко . Док каза , че до кум 5-тата годинка всичко ще отшуми и дано  Praynig
Иначе ние см ок , малката ходи на градина уж е доволна, но вечер ми стопява лагерите в къщи. Там и двете госпожи много я хвалят колко е послушна и кротка, а в къщи нямам думи. И им казах на госпожите , че ще си ги взимам вечер в къщи  Mr. Green
хайде отивам да я вида кво прави Мирела , че бяхме на имен ден на баба и си донесохме торта и сега се маже най вероятно в кухнята , че много се е закротила нещо
лека вечер на всички

# 68
Мдаааа, отивам да се гърмя  Mr. Green
Егати, писна ми да мрънкам, бабите как могат да се занимават с това по цял ден  ooooh! А аз дори нямам безплатна карта за градски транспорт  hahaha
Мамамая, не съм го пила, защото главата ми мина, а гнусният мъдрец все още не е почнал да боли нетърпимо (но малко му остава, де, идва ми да се ритна в муцуната  Joy).
И ми е мъчно за Магарето  Sad Явно съм с разбъзикани хормони  Whistling

# 69
mamamaya,това ни е първия бронхит и макар да е лек ми е много притеснено... Sad Tired

# 70
Веси защо ви изписвар ериус не стана ясно  newsm78

Hug

Какво розово, светло бъдеще!!! Sunglasses Joy Joy Joy
Joy hahaha

Ланг добре 1е си имате баба че иначе трудна работа може пък да е за хубаво ще си спестите малко болести  Peace
Тази сътрин пращам Мая на ясла здрава и си я вземам мноого кашляща как ги правят тези фокуси незная  Close сега варя чай от билки ,  давам клеева тинктура,сребърна вода и перитол дано мине по леко  Tired .Вече като чуя някой от децата да кашля ми се изправя косата  smile3511
Пачи споко мадам те първа започва трудното  Crazy
не те искаме в купа на болните дечица оздравявайте и всеки по местата  Heart Eyes Hug
Мимис как е малката принцеса, много ми харесва да чета постовете особенно когато разказваш за децата  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 ное 2008, 22:11 от kar4ita

# 71
Веси, не се шашкай-тепърва предстоят един куп детски болести и кой знае колко още "непредвидени" ooooh!

Видяхте ли това:
http://burgas.dir.bg/2008/11/11/news3584853.html
Направо са се улели!

# 72
Добре, зъбоболът мина, главоболието е подтиснато, с косопада вече свиквам, но всичко това е за сметка на колики на Боян (както каза една приятелка "е, нямаше да е честно, ако и Боян беше кротък и безпроблемен като Маги  Mr. Green") и котка в мензис, от чиято трътка капе кръв и аз постоянно ходя след нея да бърша (егати, тя е на 7 години и би трябвало да влиза в критическата вече, та утре и на лекар ще я водя  ooooh!). Отделно започнах пълноценно работа, пиша договори между разходките и кърменията, в понеделник съм на 2 дела  Crazy И тия от Сървайвър ще ми се мислят за страдалци  hahaha Аматьори  Whistling

Вчера вечерта се сетих за Марти и нейните пикльовци и си се хилих сама  Crazy

Айде пишете и вие, че темата стана моя отчетно-депресивна  Mr. Green

# 73
Добро утро къде се губите
Елс как е Стени
Днес Мая има тържество за есента в яслата но без майките облякох и рокля за да е хубава за снимката Party.Галина сутрин след закуска започвала да се съблича за да си ляга  hahaha след нея и другите започвали да се събличат  Joy
Пачи защо те тормозят от работата немогат ли да те оставят да се насладиш на майчинството

# 74
  • София
Здравейте Hug.
Хвърлих един бърз поглед и видях, че има много болни. Пожелавам на всички бързо да оздравеят Praynig.
Аз изчезнах за известно време, защото не ни се размина престоя в болницата. Така както бях писала, че Дани сме го стабилизирали и в понеделник отивайки на контролен преглед и пред Военна болница (там им е педиатърката) като започна да повръща в рамките на 20 - ина мин. повърна 3 - 4 пъти Sad. Лекарката нямаше нужда да го преглежда, а направо ни даде направление за инфекциозна и докато отивахме към болницата повърна още няколко пъти. Лекарката  го прегледа и го хоспитализира на момента, включиха му система и му преляха ударно една банка глюкоза. После до края на деня му преляха още една и на следващия още една. Стояхме до вчера, защото последния ден беше само под наблюдение. Сега е добре, но до сряда, четвъртък ще си е вкъщи, защото е на диета Grinning.
Аз направих пътечка между болницата и вкъщи. През деня стоях с Дани, а през нощта Ники идваше в болницата, а аз се прибирах, че и Аничка е с този вирус, но за щастие кара го по - леко и не се налага да бъде в болница Praynig. Излишно е да казвам аз как се чувставах и физически и психически с две болни деца и то когато едно е далече от мен Tired.
Елс, и Дани ще откара две седмици вкъщи и аз се притеснявам, че като тръгне на градина, трудно ще се адаптира Whistling.
Сега ще приключвам, че Аничка нещо е нервна. Като имам време ще прочета какво сте писали.

Приятен ден на всички   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт