Мъжът ми лудна на сексуална тематика...

• 35 725
  • 163
  •   1
Отговори
# 120
Ако започнеш де го натоварваш ти, да го събуждаш нощем, сутрин, да му се обаждаш нежнао преди обяд да си дойде през обядната почивка, предполагам ще устиска две до три седмици.
Ако предполага един мъж, че ще му откажат, може да иска много често и най-различни неща.
За тройката - намери някой с по-дълъг ник от неговия и кажи - мило, готова съм.

# 121
Вълчо е прав, авторката като намери мъж с по-голям ник от собствения й, последният ще се разубеди от тройката, предполагам, че ще му падне гарда, никой мъж сигурно е обича съперника му да е по-надарен от него самия, това удар върху мъжкото му самочувствие.
А сега сериозно, защо не седнете и не поговорите, ако идеята за тройка не допада на авторката нека си го каже пред мъжа й, какъв е смисъла в името на задоволяване на страстите съпружески тя да страда, като прави нещо, което не иска, защото ако искаше нямаше да пуска тази тема, нали?

# 122
  • София
Аз не виждам авторката да страда, по-скоро си мисли,че може би, след време може да започне да страда. Няма сми да се притесняваш за такива неща. Като си навита-пробвай, като не ти хареса-кажи не искам и готово. Ако държи на теб-ще го приеме, ако не- проблемът е различен.

А вие ,дето давате акъли за дългия ник, тя откъде да знае кой мъж с какъв ник е? То да не му го пише на челото! Или да тръгне да пробва насам-натам докато намери подходящия ник?  hahaha

# 123
Стели, понеже ми е интересна психологическата страна на нещата, може ли да поясниш защо държиш третия да е жена, и какво ти е отношението към изневярата а и това на мъжа ти?

# 124
За мен тройката не е чак тема табу. В даден момент бих опитала щом той има такова желание но с изискване третият човек да е жена и да не става ежедневие, даже да не се практикува повече от 2-3 пъти.
Не са допустими за мен - размяна на партньори , суинг клубове, други групови изпълнения.
Мда, едновременно си склонна към тройка (епизодично), но си против размяна на партньори... Тук виждам противоречие, защото в една тройка няма начин да не се поразмените поне малко.

# 125
Аз пък две неща не разбрах:

1. Защо си му позволила да прави с теб нещо, което не ти е приятно - ОК, опитай веднъж, виж, че не ти харесва - и оттам нататък му кажи, че няма да става повече. Ако е толкова любящ, прекрасен и мил, колкото го описваш - ще разбере и ще приеме.

2. (Това си е лично мнение на жена, която не би делила мъжа си, но като теб обича секса) Как така те притеснява да правите секс на (относително) обществени места, но си склонна нещо,  което се смята за много по-неморално и странно? Не мисля, че някой от пишещите в този форум е правил секс само и единствено в леглото си, за сметка на това тези със тройките са доста малко  newsm78

Звучиш ми все едно би направила тройката, както си правила и друготе неща -  за да му угодиш. Но казала ли си му, че това, което прави, не ти харесва? Той не е телепат, предполагам, и ако си мълчиш, когато те кара да правите секс на терасата, в самолета или с друга жена/мъж, няма как да се сети, че не ти е приятно...

# 126
Аunt Ogg, може да позвъни, където трябва, и да се поръча, каквото трябва.

# 127
Да не е дошла кризата на средната възраст по-рано newsm78 Тя около 40г. идва.  Според мен не се съгласявай. Както е започнало според мен ще продължи. Може също да пробваш и ти да му предложиш нещо нестандартно да правите. Примерно на стриптийз бар с мъже, да видиш дали как ще реагира. Кажи му, че както той иска разнообразие в сексуалния ви живот, така и ти искаш и искаш такова разнообразие. Пък ако се съгласи няма да ти е зле Sunglasses

# 128
Какъв човек трябва да си, за да си показваш гениталиите пред хората, пред детето си примерно?
Ми най-нормален вероятно. Ти със шифер ли къпеш детето си в банята?  Laughing Или пък не е ясно, че след не много години растеж ще иска да научи от къде се е родил и как е направен.  Laughing
Р.Р. приемам, че думата "гениталии" звучи доста по извратено отколкото всъщност е творчеството на бог. Laughing

Все още нямам дете, но със сигурност не бих му се чекнала насреща или пък да го поставям в среда с голи чичковци и лелички, за да му помогна да си обясни как е направено.
Думата "гениталии" е съсем нормален анатомичен термин, не мисля, че звучи извратено.

# 129

Откъде знаЕм? Peace Написано ли е някъде? Познаваме ли се? Rolling Eyes
Предлагам да спрем с обобщенията, че нудистите са извратеняци.
Ситуацията на мъжа на авторката е леко по-различна от нормалните хора, които ходят на нудистки плаж. Peace Peace Peace

# 130

Откъде знаЕм? Peace Написано ли е някъде? Познаваме ли се? Rolling Eyes
Предлагам да спрем с обобщенията, че нудистите са извратеняци.
Ситуацията на мъжа на авторката е леко по-различна от нормалните хора, които ходят на нудистки плаж. Peace Peace Peace

Да ти идва наум, че се майтапя или тука всички всичко възприемат като чиста монета ooooh!
Само че относно обобщенията - моля, моля, форума е за всички. Naughty

# 131
Да ти идва наум, че се майтапя или тука всички всичко възприемат като чиста монета ooooh!
Само че относно обобщенията - моля, моля, форума е за всички. Naughty

Да, дойде ми на ум, че се майтапиш в поста си насочен към мен и щях да го подмина с усмивка, докато не видях, че обобщаваш, като цяло за всички. И защото съм част от цялото нямаше как да не отговоря, защото форума е за всички. Naughty

# 132
Харесва ти или не това е моето мнение по въпроса. Пък ти имаш право да си част от каквото си искаш - никой не спори с теб.

# 133
Къде видя да споря с теб? Просто си коментирам. Ако трябва още 20 поста ще напиша, но няма да се съглася, че нудист= извратен.

# 134
Ми пиши, аз казах каквото имам. (А да не забравяме, че думата "главно" не значи 100% или "=", но това разбира се се чете както е удобно.) Въпрос на гледна точка.
Предлагам да не спамим повече, че се отклонихме от главната трагедия в темата. Ако съм те обидила извинявам се   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт