Мъжът ми лудна на сексуална тематика...

• 35 723
  • 163
  •   1
Отговори
# 135
Не си ме обидила. Думата "извратен" не ме плаши.Обаче спирам да пиша, че изместихме основната тема.

Ще се срещнем с теб в темата за нудистите. Laughing

# 136
Е там ще ме е страх да влезна Joy (майтап)
Няма повече, обещавам Laughing

# 137
Правете любов...

# 138
Човекът си е напълно нормален. Ако обаче
теб нещо не ти харесва в предложенията му,
не се насилвай, а му предложи да си ги избие
другаде бесовете, за да не те изнервя екстра.
Ако не искаш тройка, може би някои други две
девойки или девойка и младеж може да искат.
Важното е да сте спокойни и задоволени вкъщи.
Късмет и успех!
За нудистките плажове обаче направо ти се чудя.

# 139
  • Варна
Седем страници изписахме, а тройката все още е мираж Mr. Green

# 140

Само за авторката, ако питате мене.
Мъжът й вече знае какво е, но иска
да сподели радостта си с най-милата.
Не изчетох цялата тема, изпуснах ли?

# 141

Да, в началото групата за взаимопомощ беше по-голяма.

# 142
  • Варна
Не се си изпуснала ЛискеWink
То като гледам повечето на суинг преминаха... А моя, като гледа какви ги пиша почва да лудва и той  Mr. Green

# 143
Какъв човек трябва да си, за да си показваш гениталиите пред хората, пред детето си примерно?
Ми най-нормален вероятно. Ти със шифер ли къпеш детето си в банята?  Laughing Или пък не е ясно, че след не много години растеж ще иска да научи от къде се е родил и как е направен.  Laughing
Р.Р. приемам, че думата "гениталии" звучи доста по извратено отколкото всъщност е творчеството на бог. Laughing

Все още нямам дете, но със сигурност не бих му се чекнала насреща или пък да го поставям в среда с голи чичковци и лелички, за да му помогна да си обясни как е направено.
Думата "гениталии" е съсем нормален анатомичен термин, не мисля, че звучи извратено.
Жива и здрава да си и дано въобще имаш. Рано или късно всеки вижда гол човек и бъди сигурна първият е майка му.  Laughing
Силно съм обезпокоена от едно друго твое незнание - чувството ти за хумор силно клони към нула.  hahaha

# 144
Ейййййййй какво съм изпуснала?!? (Само да кажа, че и аз съм от тези: нудист=извратен. Само човек, който не е стъпвал на нуди плаж, може да пише такива глупости. Хората там отиват само за да се пекат)

# 145
  • София
Е очевидно има и такива, които не са само за да се пекат, виж мъжа на авторката.  Crazy

# 146
П.п. jabata_dil, има ли свободни позиции във фирмата в която работиш?

В момента не наемат  Wink

# 147
Какъв човек трябва да си, за да си показваш гениталиите пред хората, пред детето си примерно?
Ми най-нормален вероятно. Ти със шифер ли къпеш детето си в банята?  Laughing Или пък не е ясно, че след не много години растеж ще иска да научи от къде се е родил и как е направен.  Laughing
Р.Р. приемам, че думата "гениталии" звучи доста по извратено отколкото всъщност е творчеството на бог. Laughing

Все още нямам дете, но със сигурност не бих му се чекнала насреща или пък да го поставям в среда с голи чичковци и лелички, за да му помогна да си обясни как е направено.
Думата "гениталии" е съсем нормален анатомичен термин, не мисля, че звучи извратено.
Жива и здрава да си и дано въобще имаш. Рано или късно всеки вижда гол човек и бъди сигурна първият е майка му.  Laughing
Силно съм обезпокоена от едно друго твое незнание - чувството ти за хумор силно клони към нула.  hahaha

Ти кълнеш ли ме нещо или..?
Дойде във форума, написа 2 мнения и се мислиш за много оригинална? Безпокой се за себе си, че с подобни мнения (и пожелания към съфорумки) няма да просъществуваш дълго тука.

# 148
Ей развалихте хубавата тема с този нудизъм. А така се надявах авторката да сподели в каква посока се развиват сексуалните желания на съпруга и, да хвана някоя новинка, а сега темата зацикли заради нудисткия плаж.  Crossing Arms

# 149
Ти кълнеш ли ме нещо или..?
Дойде във форума, написа 2 мнения и се мислиш за много оригинална? Безпокой се за себе си, че с подобни мнения (и пожелания към съфорумки) няма да просъществуваш дълго тука.
Ей, ей по-полека в никой случай не съм ти пожелавала зло. Явно си чувствителна на темата, но моля да ме извиниш ако съм прекрачила границата ти, но мисля доста е глупаво да се правим на ощипани госпожици относно половата култура.  Peace
Иначе мога да ходя, където си искам и да си шрайбам каквото ми дойде наум.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт