Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 283 713
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 635
Добавям 2 продукта.
Прясно мляко Роса. За n-ти път е старо и пресечено  #Cussing out Аман от застояла храна! И този път ми се размина гостуването ми в тоалетната.
Продуктите на Данон! Пълни с нишесте и други боклуци. От тази прословута Активия се обринах цялата! На приятелката ми момиченцето й разви алергия към млечните продукти благодарение на Данон!

# 1 636
Всички продукти на Сами М.
Кебапчетата са направени от нещо друго, но не и от месо. Дано поне да е соя, а не рога и копита Twisted Evil
Каймата доскоро беше добре, но я развалиха. Наскоро купих 100% телешка и когато я отворих, миришеше на мърша и имаше странен кафяв цвят.
Лошо съхранение, ще кажете...
Но по една случайност на другия ден говорим с майка ми и се оказва, че и тя си е купила от същата кайма от друг магазин и има същите оплаквания Close

# 1 637
Кебапчетата са направени от нещо друго, но не и от месо. Дано поне да е соя, а не рога и копита Twisted Evil
Каймата доскоро беше добре, но я развалиха. Наскоро купих 100% телешка и когато я отворих, миришеше на мърша и имаше странен кафяв цвят.
Но по една случайност на другия ден говорим с майка ми и се оказва, че и тя си е купила от същата кайма от друг магазин и има същите оплаквания Close

Явно не е случайност  Laughing Баща ми преди месец купи каймата им 50/50. Докато пържи му замирисва странно. Носи проба в ХЕИ и се оказва кучешка  #Crazy Представяте ли си! Какви боклуци ни пробутват. Горките кучета .........

# 1 638

Явно не е случайност  Laughing Баща ми преди месец купи каймата им 50/50. Докато пържи му замирисва странно. Носи проба в ХЕИ и се оказва кучешка  #Crazy Представяте ли си! Какви боклуци ни пробутват. Горките кучета .........

Е ТОВА ВЕЧЕ Е УЖАС !!!!!

# 1 639
  • СОФИЯ

Shocked И на коя фирма , то това не е ли подсъдно

# 1 640
С огромно съжаление добавям в списъка хляба с маслини на Била, който някога ми беше любим. Днес купих и в целия хляб имаше точно три (!) парченца маслини  Rolling Eyes  достатъчно големи, за да бъдат забелязани с просто око. Че трите парченца не бяха достатъчни, за да се усети какъвто и да било привкус на маслини, мисля е ясно.

# 1 641
Че то май не остана нищо читаво за ядене newsm78
И аз това гледам  newsm78

# 1 642
Взех да се плаша от себе си-мноог добавям напоследък newsm78
Готови сандвичи на Бомба! НИКОГА не вземайте! Щях да повърна, имах постоянно посещение в WC.

# 1 643
не си купувайте разфасовани луканки и салами- взех си от Билла една такава опаковка(нали сам си лакомче) и повръщах цяла неделя.... и си помислих че е била стара партидата- казах си "Добре- ще си купя от друго място" и отидох във верига магазини СБА- резултата беше същия, само дето този път се наложи и до спешното да ходиме.... Моят съвет: НЕ СИ КУПУВАИТЕ РАЗФАСОВАНИ ПРОДУКТИ!

Р.S. говорих си след това с човек които работи в Билла и след много убеждения ми каза какво правят- след като изтече срока на годност на някоя луканка например- те я разфасоват и я вакумират.... и какво се оказва- продават отрова в пакетчета.

# 1 644
  • София
Винаги съм имала едно наум към тези, нарязаните и вакуумирани, сега поне имам повод да ги избягвам! А някой знае ли откъде мога да проверя състава на шунките и филетата, които се продават на килограм? На вкус много го докарват, но знам ли дали не са им добавяли натриев глутамат и какво ли още не...

# 1 645
незнам за шунките- но съм чула че от 1 кг месо- правят 4 кг кайма(в разфасофки от 250гр)... така че май трябва да ги добавя и тях..

# 1 646
  • Стара Загора

Играчка-плачка, това е отвратително! А баща ти защо не подаде оплакване в Комисията за защита на потребителите, като представи заключението на ХЕИ за каймата? Дори си мисля, че копия от това заключение може да  прати например в "Господари на ефира" или в БТВ - мисля че навсякъде ще обърнат внимание на това, за да стане достояние на повече хора и по някакъв начин да се санкционира тази фирма.

# 1 647
  • София /Абсурдистан
Не купувайте готова кайма от никоя фирма. Купува се месо и в къщи кухненския робот ще го смели. В готовата кайма слагат всякакви боклуци, карантии и оцветители. Веднъж купих месо от супермаркет на "Европа" и поисках  да ми го смелят на място. Казаха, че вече не предлагат тази услуга. Познайте защо.

# 1 648
Не купувайте готова кайма от никоя фирма. Купува се месо и в къщи кухненския робот ще го смели. В готовата кайма слагат всякакви боклуци, карантии и оцветители. Веднъж купих месо от супермаркет на "Европа" и поисках  да ми го смелят на място. Казаха, че вече не предлагат тази услуга. Познайте защо.
Аз отдавна не купувам готова кайма.
Даже и един съвет от мен-не давайте кюфтенцата и разните други неща от кайма от ДК. baby_neutral

# 1 649

Играчка-плачка, това е отвратително! А баща ти защо не подаде оплакване в Комисията за защита на потребителите, като представи заключението на ХЕИ за каймата? Дори си мисля, че копия от това заключение може да  прати например в "Господари на ефира" или в БТВ - мисля че навсякъде ще обърнат внимание на това, за да стане достояние на повече хора и по някакъв начин да се санкционира тази фирма.
Аз това не го вярвам. Кога беше това? Член на семейството ми работи в ХЕИ и, ще  попитам за този случай. Просто не го вярвам. Кога е била случката?

Редактирам се. Прочетох, че преди месец е било. За Варна говорим нали?

Общи условия

Активация на акаунт