Черен списък на храни и хранителни продукти - Бг

• 283 677
  • 1 823
  •   1
Отговори
# 1 620
Към черния списък добавям Кайма Народна-универслана! Ужасна е, пуска адски вода и мирише на соя. Close

# 1 621
Към черния списък добавям Кайма Народна-универслана! Ужасна е, пуска адски вода и мирише на соя. Close

Затова ли е народна hahaha Ох не е смешно хич даже.
На мен ми е доста съмнителна с тази цена. То какво друго да има вътре освен соя че да си докара цената.

# 1 622
момичета, четох...четох...просто нямам думи, #Crazy
Кремвирши/наденичка купувахме поне веднъж в месеца - е това повече вкъщи няма да влезе.
Много съм благодарна и се радвам на родителите на приятелят ми. Той е от село и хората си живеят на село. Прясното мляко, яйцата и месото (пилешко и пуешко) взимаме от там. А сега като станат и салатките и лука пак от там ще носим. Да са живи и здрави Simple Smile и с мерак бих отишла да помагам с каквото мога.
и едно друго нещо да споделя - така и така съм се наканила да пиша
бях за малко в Англия миналата година. Та там храните им са абсолютно същите л...на като нашите тук, НО имат и т.нар. organic food, които са по-скъпи от другите. Например една краставица струва от порядъка на 40 - 50р, докато органичната краставица (и то произведена в България, така пишеше на етикета) струва 1.50 - 1.70GBP. Човек може да избира каква храна да яде, разбира се ако има възможност да си го позволи. Дано и тук скоро има такива храни  Praynig(предполагам са подложени на някакъв по-строг контрол и мерки за качество)та да знаем за какво си даваме парите. Peace

# 1 623
току-що открих и още един сайт за Е-тата, има както за тях (номерираните) хранителни добавки, така и за неномерираните

http://www.vegebg.org/materiali/razumniat_vegetarianec.html

# 1 624
Не купувайте готови пилешки пържоли на фирма "Малевентум" ЕООД, които нямат нищо общо с месото. Приличат на кремвирши, но оформени, обаче като пържоли и изпечени. Ако исках да купя на децата си кремвирш, щях да взема. Старая се да купувам по-качествени храни, а ни пробутват пак боклуци. Вземала съм преди на фирма "Европимел"- личеше си , че са от месо , а това някаква си смес: пилешко месо,сол, соев протеин до 2%, Е450, Е451, Е300, Е622, Е407. С големи букви обаче "пилешки пържоли" хахахаха. Ужассс...

# 1 625
АЗ ОДАВНА ВЕЧЕ НЕ КУПУВАМ НА "ЕВРОПИМЕЛ" . ВСИЧКИ ТЕХНИ ПРОДУКТИ СТАНАХА ЗА ТОЗИ СПИСЪК.

# 1 626
Може и те да са ги развалили вече. Преди време им бяха хубави. За "Малевентум" ЕООД ми беше думата сега. Абе незнам вече. То и за суровите пилета  четох какво ли не, че месото им съдържа какви ли не добавки, заради храната, с която ги хранят.

# 1 627
  • София /Абсурдистан
82 страници не са малко. Защо българските храни са толкова скапани и гадни? И сега какво да ядем  newsm78

# 1 628
Попаднах на едни ореховки,които и преди съм опитвала, но днес разочарованието ми беше огромно- имаха вкус на мухал. И когато направих опит да ги върна ,шефката на магазина ми направи голям панаир, колко дефицитни били и изобщо не миришели на мухал.   #2gunfire #2gunfire
Фирмата производител  е Хасковка,  а самите в срок май т.г.

# 1 629
  • София
Крекери FF с вкус на пица. Такава гадост са, че нямам думи! Вкус нямат никакъв, имат някакъв сиво-зеленикав цвят, въобще отврат!

# 1 630
Като цяло, няма нито какво да се яде, нито какво да се пие - купешко имам предвид.
Който си ама село и може да си взима от там е за завиждане...
Който няма яде боклуци и "Е"-та!   Tired Face Tired Face Tired Face

# 1 631
  • В града на тепетата
Към списъка прибавям и ""натуралните"" сокчета "Флорина". Дъщеря ми проявява алергия към някои по-силни изкуствени оцветители и консерванти
и вече два пъти проявява  такава алергия след тяхната консумация.

# 1 632
Като цяло, няма нито какво да се яде, нито какво да се пие - купешко имам предвид.
Който си ама село и може да си взима от там е за завиждане...
Който няма яде боклуци и "Е"-та!   Tired Face Tired Face Tired Face

абсолютно, забелязах го по сина ми - в града не че не яде, ама не ми правя впечатление да е особено ящен. На село направо се тъпче с прясно месо, мляко, всичко що е домашно.

# 1 633
  • у дълбоката провинция
Маргарин Калиакра!То си е направа няква каша по-скоро отколкото маргарин!Ужасно! Twisted Evil

# 1 634
  • София
Маргарин Калиакра!То си е направа няква каша по-скоро отколкото маргарин!Ужасно! Twisted Evil
Бих ти препоръчала изобщо да се откажеш от маргарина, не само от Калиакра... Peace

Общи условия

Активация на акаунт