Към последната третина мина февруарската дружина!

• 13 143
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро бъдещи мами  Hug,

baloni Mjeec  hbday baloni

Пожелавам ти да си жива и здрава, да си много щастлива и обичана и да се радваш на най-големия дар през Февруари- твоето малко бебче

Момичета аз тази нощ преживях някакъв кошмар. Към 4 часа получих доста силни болки ниско в корема. Нито можех да лежа, нито да се изправя. Пих две Но-Шпа, но много бавно ми подейства. Целият кръст ме схвана - имах чувството, че отзад всичко ми е изтръпнало. И болките ми бяха на определени интервали - като на тези интервали се засилваха. Направо ми се  Cry Така в чуденето си какво ми става, контракции ли са това, бъбреци или нещо трето лека полела взе да ме отпуска. Та към 5 и нещо си полегнах отново.
Още не мога да си обясня контракции ли бяха  newsm78, но смятам ако се повтори да ходя при доки да ме види, че ме е доста страх за бебо.

Лек и спокоен ден от мен   bouquet

Днес е много мразовито  cold

# 181
Добро утро мамчета  newsm03
Заповядайте едно кафенце от мен:

mjeec  newsm59

Аз досега качвах по средно 2 кг. на месец ще видим другата седмица на ЖК колко са станали и дано този път вече да са им донесли ехограф, че и аз искам да разбера колко е порастнало човечето.Последната ми информация е от 16 та  седмица от 4Д-то, а именно внушителните 169г.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 09:59 от wondertedy7

# 182
АААА мисля, че пак трябва да се разпея  smile3514

Искам да се въздържа с коментар по въпроса за магданоза.  
Не ми ядосвайте Фоксито, че 3 сърца храни милата.

^desika^ - Кога имаш преглед пак?  Не знам дали ще са контракции!! Може бебо да е легнал нещо накриво.  На мен ми се случи 1 път и обикалях цяла нощ като шантава от болка, но било прищипан нерв.
Въпреки това не е зле да се консултираш с доки!

# 183
  • София
^desika^ , предполагам си на работа сега... А защо не се прибереш да си полежиш? сега за един ден - голяма работа..
и мен ако питаш обади се на ж.к.-то да му разкажеш случката...

А сега да ви кажа за Класик-пицарията... Аз съм ходила там веднъж... не бях свръх очарована.. нямам спомен за пушачи / непушачи...
Иначе аз всеки делничен ден минавам от там по 2 пъти и мога да запазя места...
А там е и опция ДОН ДОМАТ - мазе Simple Smile също мога да мина да питам какви са ни вариантите за по-голяма компания непушачи Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 10:04 от carbo

# 184
emym извинявай за пропуска в предните ми постове,но Честит Рожден Ден и на твоето мамче!!! Да е жива и здрава и винаги да те радва и да ти помага Hug

Моля ви,не карайте Албенка да пее всеки път,когато се случва случка Mr. Green...Прекалено й е хубав гласа и направо тръпки ме побиват... Joy

^desika^ , carbo е права! Ако имаш възможност прибери се вкъщи и почивай,работата няма да избяга...

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 10:04 от foxy81

# 185
Албенче не ми се връзва да е прищипан нерв, защото ме болеше и от двете страни както отпред, така и отзад кръста.
Карбо да на работа съм. Реших да дойда, защото сутринта се чувствах доста по-добре, а и не ми се залежава в къщи.
А най-странното, че въпреки болката бебо се скъса да ме рита. А уж доки ми беше казвала, че когато имаш контракции , матката се свива и бебето мирува. Ама това беше мноого в началото.

emym да ти е жива и здрава твоята маминка и да я направиш още веднъж най-щастливата баба Февруари   bouquet

# 186
  bouquetдобро утро мацки мразовито утро имаме днес а време е за по кафенце маи 'за тези които още не са пили де'

# 187
деси , чуй един съвет от раждала мама като мен. Това са си чисти контракции.Поне мен кръста ме стягаше(болеше) като раждах . Иди на доктор днес. Да ти даде магнезий или да ти бие някоя инжекция даже- той си знае.
 Абе не искам да плаша никого . Може и да не е страшно ама тичай при доки веднага и ако пак се случи му се обади през нощта или деня  , защото сме в седми месец и ни е рано още.

# 188
Фокси  smile3532 спирам с песните...

^desika^ Най добре е да се консултираш с доки щом е така.  Да си спокойна, то ние каквото и да кажем, доки ще знае най добре.  Hug сигурна съм, че няма място за притеснение.  Може да е разтягане на матката - знам ли!

# 189
  • Стара Загора
Mjeec,честит рожден ден ,много любов и сбъднати мечти   bouquet  bouquet  bouquet
Емим,и на твоето мамче честит рожден ден,да ви е жива и здрава   bouquet
Ай докато влезна и даже и спор се разразил.Момичета ,предполагам,че Златина едва ли е имала намерение да обижда някой,още повече ,че няма за какво.Хайде не се карайте  Hug

# 190
Добро утро и от мен КРАСАВИЦИ.

То сектантки ли не бяхме, лицемерни ли не бяхме, ама пак сме си най...  bouquet

Деси, Фокси, Емим  newsm20

Албенка дори и да не се е събудил Гергелчо като те чуе и започва да танцува..Господ да те поживи

Хубав ден

# 191
desika, Лукрециана е права, отиди на доктор, защото и според мен това са си чисти контракции, може да са леки, ама са си контракции, така че не са за пренебрегване Naughty
Фокси, много добре си си написала мнението относно въпроса за магданоза newsm10
carbo, предимството на Класика е, че имат големи маси и може да ни сложат заедно, поне така си мисля, ама то и в Дон Домат има подобни, така че.... Поне и двете са близо! А в Дон Домат ви притеснява това, че е на долен етаж или има и нещо друго, въпросът е да има зала за непушачи, поне повечето мами ще го искат това, включително и аз Wink
Благодаря за поздравленията за моето маме, отивам да й купя подарък, целувки от мен  love001
Хайде не се карайте  Hug
Няма бе, няма Wink

# 192
  • Sofia
Добро утро, мамчета лицемерчици!  Mr. Green
Аз няма да коментирам "онзи" пост, само ще кажа, че съм абсолютно съгласна с мненията и на Деси, и на Фокси и на Емим...

Mjeec,
Желая ти много много щастие и най-хубавия подарък през февруари!

Emym, за твоето майче! Да ти е жива и здрава и още дълги дълги години да се радва на деца и внуци!

Мартеничка, ей направо ме уби с тая песен!!! Joy Ооо, много ти благодаря, върна ме в 8 клас, когато бях голям фен на Контрол и много се смях!  Hug

Теди, хич да не ти пука за кг! Стига да не ти се вдига кръвното, не го мисли, ще ги свалиш после! А на доктора предложи да забременее и да види как е с тестеното и сладкото... #Cussing out

Деси, да ти кажа много ми прилича на контракции.. Миналата година след несполучливия ми кюртаж се опитаха да извадят това, което не са могли с лекраства и ми предизвикаха контракции. 8 часа се мъчих и да ти кажа такива бяха усещанията + схващане на краката. По-добре се обади на доки да го питаш и бягай да си почиваш. Отминали са вече болките, ама един петък ако си полежиш, няма да ти е излишно  Hug И не се шашкай! Минало е вече и малкото диваненце е добре и хич и не е разбрало мама какво е преживяла! Praynig

Много ви  Hug всички и ви желая хубав ден!

# 193
  • София
^desika^, това не е шега работа! След като са били и на равни интервали, със сигурност са контракции. Моля те, моля те, отнеси се сериозно и отиди веднага на лекар. Не е за пренебрегване това.

Колкото до споровете, аз много харесвам нашите теми, защото заедно споделяме радостта от бременността си и темите са изпълнени със светли емоции. Никога не съм била толкова щастлива в живота си и се радвам, че има с кого да го споделя. Въобще всеки ден благодаря на Бога, че ме е дарил с това щастие и се моля да ни пази. Praynig

А моят мушморок днеска е необичайно активен. Прави едни резки движения, даже му се чудя малко... newsm78

# 194
  • София
Добро утро и от мен:)))

Аз да ви развеселя да ви кажа какво закусвах:) Значиии, като станах реших, че съм много гладна и изядох 3 парченца триъгълни баклава (ама големиииии), пийнах сокче и потеглих за работа, като стигнах обаче реших, че още съм гладна и си купих сокче и...сандвич, почудих се малко дали ще мога и това нещо да набутам (все пак баклавата беше доста сладка и хм...засищаща, уж), ама след около 15тина минутки и сандвича омахах, а сега  Embarassed Ако милото разбере, ще ме убие, че ям така, ама като ми се яде какво да правя:)ПППП

Деси, ако питаш мен, направо отивай на лекар, дано не е нищо обезпокоително, но доки ще ти каже, така ще спреш и да се притесняваш, ако пък са контракции, няма страшно, ще ти предпишат нещо, повечко почивка и готово, само трябва да реагираш на време и пожелавам всичко да е наред и лежането да не се налага:)  Praynig

Честит рожден ден и на mjeec!!! Да си жива и здрава и ти и твоето малко февруарско слунчице:)))

Честит рожден ден и на майката на emym, да ти е жива и здрава, милата да може да се радва на малкото човече и много да се обичате цялото семейство!!!

За срещата, аз съм за 15.11, ако успеем да се организираме до тогава, обедното време е О.К. за мен както казах вчера, за пицарията или ресторанта, супер е, че вече имаме три предложения, аз като гледам снимките има някаква опция да се съберат 2-3 масички и може да ни огрее да сме всички заедно, ама не съм ходила на живо, за Дон Домат, по принцип го харесвам, но нали нямали практика да резервират там, така че не знам дали ще се получи, а за ресторанта в Бъкстон, nuinia, дай малко повечко инфо, сайт или снимчици или пък кажи поне има ли опция да се съберем всички мами на няколко събрани маси, има ли салон за непушачи и така...

Общи условия

Активация на акаунт