Към последната третина мина февруарската дружина!

• 13 155
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
[За срещата - хайде пак да е през уикенда, че аз още стискам зъби в офиса.. а мястото не знам какво ще е, но трябва да е по-раздвижено като обстановка.. според мен в оная теснотия вече няма да можем да се набутаме... въпреки че еклерчетата бяха мммм eat
Carbo съгласна съм за теснотията. На мен мноого ми се иска да е Романсче , ама е много сложно за организация. Първо с транспорта. Ако се изстреляме всяка с по една кола нагоре, та то няма да ни стигне цяло Симеоново да паркираме.
Друг е въпроса, че там постоянно е някакъв фраш, а доколкото знам резервациики май не правят.

Другото ми предложение е в някоя хубава градинка на централно или не чак толкова централно заведение. Да но и време се разваля, така че и тази опция май пропада.

P.S. Исками се и да сме на една маса всичките, но и това не знам как ще стане  newsm78
Повече предложения нямам  Confused Предлагам тия макар и леко неосъществими, за да предизвикам поне малка дискусия по въпроса.

# 106
  • София
autumnsphere
Щом заедно сме 1dating и сме  luvbed    fertilization  loveuuu , а после заедно сме видели  EFP 
Сега заедно ще  doctor  pregnant и  bombs и  baby 

newsm44

Hug Hug Hug

Ще е хубаво да знам, че не съм сама. Ама аз отдавна не съм била на УЗ (хм..., от 15 дни Laughing) и на 17 ноември съм при Марков на ФМ (Praynig) и тогава вече ще се изяснят нещата. Мине ли 16.11, тръгвам на среща с лекаря, който ще ме изражда, с педиатър...

# 107
carbo,аз съм и на двете вълни.... Simple Smileно за днес имам какво да облека..та за туй стягам Новата година WinkАз тайно се надявам в тази рокля да вляза...ама иска ми се но дали ще стане времето ще покаже..мисля да я поръчам..те нали за бременни са правени трябва да вляза в нея.
Албенче,браво за хубавата снимка..бебко..е красавец..на кого ли прилича newsm78 newsm78 newsm78.
Аз днес много досаждам..но сега изчезвам за малко..че ще се срещна с приятелки да почерпя за РД...иска ми се и вас да почерпя....но няма как да стане..така че..просто ви казвам...Всички сте много мили и сладки..обичкам ви Hug Hug Hug

# 108
Албенака,много точно обяснение си дала!  love001

Десика, душко и аз искам да знам колко струва ФМ при Марков, защото имам час за 11 ноември ( другата седмица) и изобщо нищичко не зная... колко ли ще ни одруса? Бях чувала нещо от сорта на 70лв., но преди два месеца, и не съм сигурна , че инфото е достоверно! Сега ще ровя, ако намеря нещо ще пиша!

# 109
Dessi,честит празник !Пожелавам ти много любов и цял куп изненади тази вечер!!!  bouquet

Desika,линка за цитатите беше МНОГО полезен и за мен... Hug
За срещата-повдигнах темата от сега,че едно двуседмично умуване не ни мърда,знам... Laughing Хубаво беше във "Виктория"-та,но персоналът кой знае защо не беше добре настроен към нас... newsm78 А и действително е по-добре сега да се поразпищолим на широко..

За кг...какво да кажа newsm78...май съм най-зле-от 52 кг тръгнах,а сега съм 64,5.......Аз явно качвам и за слабеещите от бременността мами Wink

Zlatina,разбирам те какво имаш предвид,но не се съсредоточавай в такива подробности!Това не е дипломна работа,договор или научен труд,та да е необходима съдържателност,яснота и пригледност Peace

# 110
Деси, честит рожден ден! бъди здрава, много обичана, по-често усмихната и много добра бъдеща мама!

ние днес сме по-умерени в ритниците, защото мен пак ме хвана хрема и гърлобол и съм спала на пресекулки през нощта! все се чудя това бебоче какво усеща като ми е гадно? а като кихам, дали го приема като земетресение? ама каквото - такова, няма как да се въздържам, нали...?

за срещичка - и аз тоя път много, ама много искам. само да кажа, че в Романса не приемат резервации, освен за рожден ден. поне последния път като имахме намерение да ходим там 6 човека и ни отказаха предварителна заявка, особено за уикенда.

Фокси, абе ще станем известни покрай твоите изяви. и току-виж ни викнали от някое списание да ни снимат групово за февруарските ни бебочета! браво, мацка! продължавай в същия дух! Hug Heart Eyes

Гея, как е положението?

а има ли някой, който да започна да усеща пак някакви симптоми като през първите месеци - гадене, повръщане, главоболие...? при мен май започнаха да се възвръщат с пълна сила и съм ужасно уморена, дори и да не правя нищо съществено. и ако мога да си отспя - отспивам доста, пък по принцип съм си ранобудно пиле...
освен това както не кусвах шоколад първите месеци, така от известно време само за него си мисля - във всякаква форма и вид! и не само си мисля, ами и похапвам...засега удържам положението на килата, ама да видим докога...

# 111
  • София
Хехе, и аз пак да се обадя, много хубаво пееш Албенче, искам ощеее:)))))

За коледната вълна...аз много обичам Коледа, много ми се иска вече да е декември, а ioli, много обичам и меденки, би ли споделила с нас рецептата, ще се радвам на направя милото щастлив с нещо такова, а и себе си:)))))

За килограмите да кажа, абе срам не срам  Embarassed, ама откакто преди 1-2 седмици станах +10, спрях да се тегля, не искам да се плаша, защото аз по принцип много лесно качвам и сега като се притегля, най-вероятно ще има шок и ужас, няма нужда, моля, моля:)

А за срещата, аз съм много за, ама чувам от колежки, че Романс-а доста се е променил към лошо напоследък (аз лично ходих за последно в началото на лятото), та не ми се иска да рискуваме за там, иначе е важно да е просторно, без цигарен дим, да сме всички на една маса или поне 2-3 събрани по дължина или в квадрат, за да може всички да си говорим, миналия път имаше мами, с които много исках да се видя, ама така и не се получи, иначе с мамите на нашата маса си изкарахме просто страхотно, благодаря ви за което момичета  Hug А лошото е, че наистина на открито тези условия са по-изпълними, но пък сега като застудее няма да има начин, аз лично не се сещам за подобно заведение, хмммммм...хубаво е да е събота или неделя и за мен срещичката, защото още ходя на работа, така по обед много приятно се получи, ако решите и да е вечеря към 18-19, пак става, но каквото избере мнозинството и така:) А, carbo, аз еклерчетата пропуснах да ги опитам, на една салата го давах скромно, скромно, но за сметка на това сервитьорките нещо не ми допаднаха, та съм съгласна този път да пропуснем Виктория:)

За МАРКОВ, една колежка ходи на 22.10 и беше 80 лв, това знам, мисля, че без диска обаче, той отделно се плаща и така, дано ми е достоверна информацията...

# 112
Хайде мами от Варна давайте и вие предложения за среща, че София далеко ми идва Simple Smile Но пък знае ли човек

# 113
  • в сърцето на един мъж...
Бульовче, добре съм. Много се уморявам, не ми се яде, спи ми се, едно такова ми е отнесено Sad Но поне зацапването го няма или е съвсем слабо и почти не се появява.
Ей, направо ви завиждам за срещичките Confused Надявам се като се прибера в Търново, после поне с бебетата да се организираме Laughing

# 114
  • София
За МАРКОВ, една колежка ходи на 22.10 и беше 80 лв, това знам, мисля, че без диска обаче, той отделно се плаща и така, дано ми е достоверна информацията...

Да, 100 лева със запис на диск. Crazy Money

# 115
iva_angel  ЕЕЕ не ме засрамвай де  smile3514  superuu

Момичета вие колко физически се натоварвате всеки ден.  Спортувате ли?

Аз уж по малко на фитнес ходя, но започна да ми тежи и да ме боли гърба.  Доки каза, че сега мускули не се правели, но аз цял ден седя на едно бюро и после хоп в колата и от там на канапето.  Ами бива ли???

dessi06  Красавец бебчо като мама.  Laughing  Но тази снимка хич не е добра.  Не се спря да снимаме по добре.  

# 116
Десси06 чрд и много сбъднати мечти ти желая!  bouquet
Виви весело и незабравимо изкарване утре /по този повод и мойто подписване беше 1 петък на 01.07.05 в Ритуалната зала на Варна/.
Албенче браво за хубавите новини.
Фокси и мойто кръвно е 90/60 постоянно и по принцип  е ниско и от това може да стават прилошавания.С песента и мен ме разчувства и разплака под влияние на хормони нали сме.Супер си!
Искам среща Виви, но нямам идея къде, напоследък с детето много не съм обикаляла.
ПОЧИВАЙТЕ СИ ПОВЕЧЕ И МИСЛЕТЕ ПОЛОЖИТЕЛНО Hug

# 117
krasikoko, autumnsphere, dideroncho, dida_p, Geia, daya9, Албена13, bibi_iv, DuBoTo_DuBaHe, betunga, dessi06, foxy81, geri_kkoleva, Jessika123, zitka, GALL78 и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Малееее.... не можеме една без друга  newsm51

# 118
 ooooh! Най-накрая успях пак да се включа...За един час...:първо спря тока,след това тока дойде-интернет нямаше...интернета дойде-клавиатурата ми нещо се беше разбъзикала...Едвам се сдържах да не чупя нещо... #Cussing out Ама добре,че Албенка ни попя малко,та се успокоих Joy
Вие сега защо ме дразните с тая втора срещичка?!?Искам и аааааааз newsm45 Единствената причина да не дойда е,че няма кой да ме докара...не мога да измъквам мъжо от работа,само за да направим "едно кръгче" до София...А пък хич не ми се движи с рейсове или влакове...Разбираемо,нали...Иначе толкова искааааааааааммм!!!!

carbo от сега мисля какво да правя за коледната ни темичка...така че бъди сигурна,че все ще измисля нещо за останалите теми до коледната newsm10

Последна редакция: чт, 06 ное 2008, 15:44 от foxy81

# 119
autumnphere и desika много ви благодаря за поясненията!   bouquet Ама, такъв съм заплес! Уж никой да не разбере се пробвам в старите теми, а то всички разбраха! Голям срам  Embarassed ! Нищо, айде здраве да е, ще се науча!
dessi06 роклята е върха! Не се чуди,а я поръчвай! И още веднъж, но този път с картинка, че преди това не успях- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  newsm59   party023 Gift
Foxy, мила, извинявай, че те накарах да смяташ! Повече няма да правя така, обещавам!  Blush Малко, че нищо не разбирам, пък и акъли давам! Добре, че сте разбрани мамчета, че досега да си изям пердаха!  Hug
Албенче, браво за добрите резултати от прегледа!Да ти е живо и здраво малкото човече!
vivi mm пожелавам ти утре да си най-щастлива и обичана на света! А и за напред!
mmtomova, много си си добре с кг, аз какво да кажа като съм +13 кг.  Embarassed
ruzka, я да го махаш тоя доктор! Щом искаш да знаеш пола, трябва да ти каже! А за кг. мисля,че не си качила много! А пък той може да е малко по-тактичен!
desika, аз ще ходя на късната ФМ на 15 декември! Като си записах час при Марков, ми казаха,че прегледа струва 100 лв., а със запис 120 лв.
Geia, много се радвам за теб,че всичко е наред! Браво, браво,браво! Почивай си повече!
А сега мамчета отивам да се разходя, после ще чистя и готвя, а вечерта ще се наслаждавам на някое романтично филмче!
Желая ви лек, спокоен и слънчев ден! Целувки!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт