2. Златен профил (ник, аватар, подпис) Erica forever

3. Златно перо (стил) Кроасания, Dona, Tattman
4. Златна кукувица (образите, които ни развеселяват с разсеяност, положителна емоционалност, понякога абсурдност) Руска

5. Златен черпак (ясно е) - ами съжалявам, но Leo ти си моя фаворит
6. Златното огледало (за хубост) - Зори, Карен и Летящата крава
7. Форумски плейбой - Поци, Сопранов, Зефс
8. Златен зъб (за чувство за хумор) - Tatt, Dona, Кейси. Понеже съм сложила Татт и в други категории, нека тикс е зачете Правда

9.Златна сврака (за клюкарка) - Slav4e_Av4e
10.Черно злато (кой най-много Ви дразни) - последно е Пъзел /Жозефина/, КАМ
11.Черна мерудия (точкотрупци ) - знам ли

12.Златната среда (за толерантност) - Дивиана

13.Кралица на мелодрамата (драма куин) - последно е Пъзел /Жозефина/
14.Кристална топка (за проницателност) - Кроасания, SAKRI

15.Party Animal (купонджии и певци) - Спамо чата в Клюкарника ъфкорс

16.Agent Provocateur (провокатор) - Liska, Нуки /Златку/, Мамица

17.Мис Пламтящи чаршафи (страстна, тъй да се каже) - Цомба forever
18.Мис Пикасо (за артистичност и талант) - Дамаянти - като видях творбите й ми спря дъха. Браво момиче

19.Мис Едисон (за изобретателност) - ще трябва да разгледам темата за коледния благотворителен базар и тогава ще се произнеса

20.Мод за милиони - Дивиана

21.Банда на годината - Спамо чата в Клюкарника
22.Златоуста фраза (бисер на годината) - Един новак беше пуснал тема за някаква дупка и какво всеки би видял през нея

Dona беше написала " Виждам един гущер в униформа"

23.Златно яйце (тема на годината) - "Събирам забравени жестове " на 10cent's - страхотна тема, поздравления !!!
24.Златен запъртък (най-абсурдна тема)
25.Цялостен принос - Mamma, Tatt и всички модове - виновниците да го има това прекрасно място наречено BG - MAMMA

26. Златен член (член на форума, който е просто "злато" за форума") - Всички момичета от подфорума благотворителност - ПОКЛОН

27. Тихата стъпка (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие) - Кроасания
28. Облаче ле бяло ( за най-атрактивен потребител в подфорум "Родители в чужбина") - нямам наблюдения върху този подфорум

29. Липса на годината ( потребителите,които често ги хваща липсата) - Мина, Ню и Джейн