Отговори
# 165
Добро утро  Hug

Борянче, благодаря за кафенцето  Party
Силия, аз от самото начало си ям само обикновен кашкавал и сирене. Само, че не добавям допълнителни мазнини.
И смятам, че това не ми е попречило в свалянето на кг. Все пак успях да сваля 18, даже почти 19кг.
А за свалянето на месец според мен е доста индивидуално.
Аз съм имала месеци, в които не е имало и кг. в минус.
В последните месеци пък обикновено свалям само по 1кг.
Така, че според мен няма универсален отговор.

Аз да ви кажа, вчера си мерих палтото, което си купих миналата зима.
Ами то положението е трагично!  Crazy
Все едно съм го откраднала от някъде, изобщо не ми стои.  hahaha Joy hahaha
В раменете ме прави квадратна, а надолу мога два пъти да влезна.  Joy  hahaha Joy
Ще трябва да си купувам ново  ooooh! Пак нова дреха, още похарчени пари  Tired

# 166
  • Пловдив
Борянче, аз обаче прегрешавам с шоколад! Още повече преди цикъл както е тези дни. Мерките от днес са ми отново преди цикъл. Нямам стевия и ям доста печена тиква със захар. Освен това в къщи като се сготви нещо хубаво за вечеря си хапвам....

Ти след 1-вите месеци с какви темпове сваляше килограми? По-бързо или по-бавно?

Обадих се на ОГИ и той ми каза, че нямало лимит за месеците за преглед/не били само 4 месеца/. Винаги когато искам можело да се прегледам 

# 167
Ехаааа, браво, Ели!   smile3501 smile3501 smile3501 Подарявай го на някого това палто! Вярно, че има повечко разходи, ама... какво да се прави  smile3503  Аз имам само едно палто, което обличам единствено за по-особени случаи. Когато си го купувах си избрах модела да е тип пелерина и няма проблеми нито с мода, нито с промяна в кг.  smile3503 В ежедневието си нося якета и там нещата не си личат толкова много. Само аз усещам, че са ми по-свободни и мога да намъкна още един пуловер  hahaha
Силия, никога не съм си правила сметка кога и колко съм свалила... Най-важното е, че от както съм се захванала до сега 8 кг. са с и отишли безвъзвратно. Има още какво да се желае (1кг. до моите представи и 6кг. до тия на Оги). Ям винаги, когато съм гладна, естествено гледам да спазвам съотношенията П+В+М. В къщи готвя аз и никога не съм се изкушавала катастрофално. Хапвам си, когато ми се прияде нещо, но си добавям и липсващото... Когато ям шоколад (аз обичам натурален), например си хапвам и сирене или кашкавал и вс е Ок. Снощи, например, за част от въглехидратките и мазнинките си хапнах 2 редчета от един шоколад "Йон", който е с бадеми (неговите редчета са по теснички и затова мушнах две). Най-важното е да обичаш себе си и да не се луташ в прегрешения. Преди много ми се ядеше сладко, а сега просто не му треперя така... Много е важно да не си гладен, когато влизаш в магазин. Когато не съм гладна, влизам и пазарувам само това, което ми е необходима, а когато съм гладна - ми се прияжда едва ли не всичко, което видя.
Много ми харесва как се чувствам и да ви кажа... започнах да се оглеждам във всяка витрина и огледало  newsm56 Ми, много си е хубаво, беееее!!! Направо ми иде да правя пируети  newsm44

# 168
# 169
Момичетаaaaaaaaaaa на 19 .11 Джинджи е родила бебо 3500кг, 51 см!!!

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Да и е живо и здраво!!!

Нищо друго не знам за скорпиончето   ylinfant newsm32.

Тя до 2-3 дни сигурно ще се обади и ще каже как се казва мъника.

Ей най-накрая , не изкара цял 10 ти месец дивачето.

Подарък за мама и бебо .

Подарък за тати.

Дано всичко да е минало нормално и безболезнено.

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

ЧЕСТИТО ДЖИНДЖИ МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ И ЗА ТАТИТОООО !!!!
[/b]

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 11:51 от Felina

# 170
Честито бебче, Джинджи!!!   bouquet
Да ти е здравичко и само радости да ви носи!!!

# 171
Урааааааааа, родиииииииииииии се. Ей, голямо чакане на туй бебе бе.
Джинджито, да ви е живо и здраво момчето, да расте щастлив и обичан. Целувки на бебочко по аканото дупе. На мама бързо възстановяване и скорошно завръщане в симеоновските редици.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 172
Супер, най-накрая добрата новина дойде и при нас Simple Smile

Джинджи да ви е честит новият член на семейството. Да расте здрав, щастлив и много обичан и обгрижван. А на теб мила бързо възстановяване.

# 173
Добро утро, милички!
Оф, от кафето ли да почнааа....Не, кафето ще си го приготвяте сами днес  Hug

Джинджиииии, честит ви малък мъж!
Ето още един сладур, който се включва в поздравленията

Малко подаръци и за мъжлето

Да расте здрав и да радва мама и тате!

Бързо възстановяване!!! Очакваме те отнво при нас!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 174
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ.ДЖИНДЖИ  bouquet
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ДА ВИ РАДВА(и ядосва по-малко) smile3525

# 175
Ели, много си хубава на новата снимка  Peace
Фелинче, в това време навън мислиш ли да пътуваш? Знам, че ти е важно, ама.... дали не може без да се явяваш да се оправят нещата. А и в сегашнто положение?! Не знам във Варна как е, ама тук си е зима - студ, сняг .. вали от сутринта и като го гледам няма намерение да спира.
Айде режимен ден, милички!  Hug   bouquet
Да си стоите днес на топличко  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 176
Уф Борянче няма как . Хич не ми се ходи ама трябва.
След съда си тръгвам с първия възможен автобус.
Дано пак не отложат нещо че аман.
Целувки момичета Hug

# 177
Във Варна  е един ветрилник,но не вали нищо за сега baby_neutral дано не завали baby_neutral,
иначе би било яко за децата ако има сняг...като казах на Дариан че ще вали сняг и той веднага вика ДЯДО КОЛЕДА ЩЕ ИДВА. Joy Joy Joy
ЛЕК ДЕН И УСМИВКИТЕ ДА НЕ СЛИЗАТ ОТ ЛИЦАТА ВИ МИЛИ МАМИ

# 178
  • Добрич
ЧЕСТИТ МАЛЪК МЪЖ ДЖИНДЖИ !!!

Бях в командировка и не можех да ви чета и си знаех че точно тогава ще се роди бебока.

Ели и на мен много ми хареса новата ти снимка.

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 19:01 от kate_p

# 179
Привет и от нас , мили дами  Hug Hug Hug
Вчера ни изписаха и сега у нас е голям екшън  Crazy
Нямам много време да ви разказвам подробности по обясними причини , форума заминава в 6-та глуха, вече имам едно любимо същество , което се нуждае ежеминутно от мен  Heart Eyes
След едно 17 часово кошмарно раждане, на този свят се появи най-сладкото нещо на земята, получих уникален Божи дар  -  моят син Дойчин  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Преносването е било направо зверско , водите вече бяха синьо-зелени, бебко подут и странно зеленикав ... но прекрасен  Heart Eyes

Благодаря за честитките, пожеланията , подаръците ... уникални сте просто  Hug Hug Hug

Поздрави на всички от мен и от Дидо , скоро ще гледам да се включа пак  Peace

Общи условия

Активация на акаунт