Отговори
# 150
Кафееееееееее! Добро утро!

Аз закусих, успях да се организирам до там, че поне да не закъснявам и да не забравям за тая закуска. Но ми е студено и не се мерих. Извадих дънките, които ме стимулираха и започвам да ги  меря ако не всеки ден, то през ден. И ако случайно се изкуша от нещо пак ще се опитвам да ги обувам, че да си дам сметка, че ако ям такива неща няма да ги обуя отново, никога.

Вчера никак не сте били активни, очаквам днес повече активност. Къде са новите момичета - Юле, Ванче................хайде момичета пишете.

Хубав ден.

# 151
Девойки Джинджи дали ще издържи още един ден да прескочи тези скорпиони или това затишие означава чеееееее..... вечееееее  newsm78 ???

# 152
Фелинче ами то ще се чуе скоро  Wink

# 153
Ха, добро утро!
Хаясче, благодарско за кайвето! Посръбвам си с кеф!
Ама верно к`во става тука?! Де`й народа?
ianape, благодаря за инфото! До сега не съм те виждала... Добре си ни дошла!
Галче, как да ти кажа... Региона ми е познат.... Ветрилника също тоже! Сега и в София живея в квартал с подходящото течение, за да не губя тренинг  smile3503
Момичета - кокичета, тоя мач снощи ми обърка режимааа  smile3511 Бая сладичко хапнах и днес  badscale... Ама аз не му се връзвам - това е само задържане на вода...
Айде, милички, идвайте и на отчет!
Много  Hug Hug Hug Hug и   love001  love001  love001  love001
Вън    Nature Sun With Face Режимен ден!   bouquet

# 154
Привет, момичета! Аз нямам много време за писане, защото това моето дивачееее  #Crazy иначе нямам смъкнати кг, само в см смъквам  Rolling Eyes защо така момичета, уж съм режимна а пък какво става  Confused
Извинявам се че не мога да обърна внимание на всяка една от вас, но ставам да готвя манджите на моята кукла, а и да пооправя из къщи! Режимен и топъл ден ви желая!  bouquet

# 155
Браво, Юле!  smile3501 smile3501 См. са много важно нещо! Килата не падат, защото мазниниет не тежат много, но щом см. намаляват това е перфектно!!! Давай в същия дух!  Hug

# 156
Юле, супер. Радвай се на сантиметрите, аз на кг. не качих, но съм трупнала по 1 см. почти навсякъде и сега от дънките се подават едни сланинки, то паласки, то корем, то бутове....... да не изброявам. Извади си нещо тесничко - дрешка, дънки и виж, че има резултат. Аз като започнах ходех с 2 панталона всичко на всичко, но основно с анцузи из къщи и някъде 1 месец след като започнах режима се наложи с мъж ми да излезем с едни приятели на кръчма и като си обух единия панталон  ooooh! той виси отвсякъде........ами сега........... търсих колан пък и по-дълга блузка, че да скрия набраното, голям смях беше. После започнах да си вадя все по-тесни и по-тесни дънки и все по-често да ги обличам и да ми стават. Сега съм извадла най-малките и чакам (т.е. правя всичко възможно) и те да ми станат.
Борянче, дали да не се поскараш ти малко да се пише повече, мен нещо не ме взимат насериозно. Аз мача гледах само до 5:1 и после виках майка ми да гледа детето и да излезем на разходка с мъж ми, мноооого бяха смешни нашите и не си заслужаваше да се ядосвам. Камо ли да си провалям режима заради тях.

# 157
Като гледам през прозореца как се усмихва   Nature Sun With Face.. мисля, че народа е по улиците..
Аз щото съм си в офиса и си седя все он.
Айде, мацки, идвайте на отчет! Приемат се оплаквания и похвали от всякакъв характер... Не надничайте само да видите ние какво сме се резилили, ами пишете и вие ... че да няма  box  341uu fight
Айде  Kissing Heart lovekiss Kissing Heart lovekiss

# 158
Здравейте момичета  Hug
Аз пак не бях особено активна тук, но отново лудница на работа.
Мамата се завърна, както бях споменала, и едва ли не сега гледа всичко под лупа.
Чуди се с какво да се заяде така леко, и се хваща за възможно най-дребното нещо.
За 3 дни, в които прекарах с нея на работа, толкова много неща станаха, че няма смисъл да разказвам.
Само ще спомена, че започва да се натяга отново и работа, която сме свършили аз и бъдещата мама, се представя почти като нейно дело. А като шефа, не е в офиса се изявява като повече шеф и от него.
Почти директно ми заяви, че едва ли не трябва да прислужвам на счетоводителката, защото не било редно сама да си снима на ксерокса  #Crazy Че на мен ако това ми е работата, аз по добре в копирен център да работя.
Много зле ми действа самото и присъствие. Имам чувството, че е някакъв енергиен вампир.
И понеже не смее нищо да каже на бъдещата мама, всичко се стоварва на мен.
Вчера сутринта, след само 2 работни дни, се чувствах като парцал.
Всяка вечер като си тръгна и започва да ме боли главата.
Помагайте  Praynig Колкото и да се старая да не обръщам внимание и да съм непукист, не се получава.
Ще си вържа едно червено конче като за начало, ама си трябват кардинални промени  ooooh!

Изплаках си мъката, сега към хубавата част Simple Smile
Придържам се към режима, само че онзи ден ядох китайска храна на вечеря, а снощи баница (като добавих протеини по диетата).
Като цяло резултата ми харесва. В МЦ съм и очаквано пак имам резултати (от миналия месец не бях сваляла).
Днес кантара показва малко под 62, което ме прави много щастлива.  Heart Eyes

Фелинче, аз май не ти честитих, за което се извинявам. Но много се радвам, че ще си имате момченце.
Пожелавам ти всичко да мине добре и догодина да гушкате един малък страхотен мъж  Hug
Джинджи, може и да устиска, дано скоро да ни зарадва.
Юле, не се притеснявай, винаги го има този момент, че кантара не отчита. Продължаваш си по диетата и всичко ще е наред.
Галче, пожелавам бързо възстановяване  Peace

Борянче, Питче, Хаяси, Десика  Hug Hug Hug

# 159
ммм помогнете ми откъде мога да си купя везна... тоест да си поръчам от някой сайт например, да е готинка и евтинка горе долу, че моята вече не става ...

# 160
Иле, да не са ти свършили батериите, слънчице?!  smile3503 Имали сме такъв случай...
Иначе аз съм си напазарувала ей това
http://www.-spam283-/rw/items/ELKS505-elite-ks-505.html/browse/?page=1&cat=59
Много съм доволна! Може да има и по-на далавера из магазините, но на мен не ми се обикаляше  newsm03
Ели, покрай тебе май някой избива комплекси  newsm12 Категорично отказвай подобни инструкции!!! Усмихвай се и с усмивка  отказвай... Счетоводителката ви да не е .... нещо инвалид, че да трябва да й се ходи по... г..а. Ако не знае как става снимането, може да й покажеш един - два пъти, ама... иначе да си се обслужва. Ама ха!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Мойта шефка като си дойде от майчинство и нея я бяха обзели някакви такива гяволи... ама взе да влиза в час
maria_m, venci_03 кажете какво става с вас, момичета?

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 16:01 от БорянаІ68

# 161
Борянче, ами тя счетоводителката си снима, показали сме и как става и от нейна страна няма проблем.
А и не ме е помолила - не съм помогнала. Досега, колкото пъти ме е помолила за помощ, толкова пъти съм откликвала (понеже е сравнително нова и не е наясно). Но нали знаеш понякога ти се качват на главата, съответно и тя прекалява.
И в онзи разговор за снимането категорично заявих, че това няма да стане, нито ще позволя да ми се качват на главата.
Мамата онемя! В последвалия 10-минутен разговор така извъртя нещата, че аз съм била лошата, а грешките на счети (не малки при това) са без значение  ooooh! Какво просто да коментирам... Аман от комплекси дето казваш Naughty
Само да влезна и аз в час малко с новото/старо положение и ще си изградя аз един хубав образ.
Не съм се пречупила още, но с подобни хора е просто наложително.

Между другото ми остана само една седмица и приключвам с курса по английски.
Във вторник ми е устния изпит, а на 6 Декември - писмения.
Имам страхотен стимул да изкарам възможно най-високата оценка.
Едно на ръка, че по принцип винаги се старая да се представям добре, и второ - мамата е изкарала най-слабата оценка за преминаване ( за една бройка да я скъсат).
Айде залягам да почета още малко и отивам на курс след това да понатрупам още знания Simple Smile

# 162
Добро утро!  Hug
Сипвам кафето, че съм  smile3507

И да не забравяме чайчето

Как сте, сладурки?
Честит ви празник! Желая ви много любов!   bouquet
Аз всеки ден съм тука, ама.... хич не съм за пример... Сутрин съм нахъсана якооооо!!! Ама вечерта все се случва нещо непердвидено и ... Не мърдат на никъде килата, ама аз искам още малко да ги сваля надолу..Може да не е чак до лутвата, която ми постави Оги (55кг), ама поне да сляза под 60, че да има темпа за мърдане...
Днес е петък, така че се пазете от новия вирус - РАБОТА!  smile3503 Давайте го по-лекичко  Hug
Много  Hug Hug Hug и   love001  love001  love001

Не ми харесва това л...но! И това си е!!! #Cussing out

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 09:12 от БорянаІ68

# 163
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Днес ще се обаждам на ОГИ защото ми свършват 4-те месеца
1-я от които "-3.5 кг" /резултат 66.5 кг/
2-я не знам /не съм правила диета/
3-я не знам /не съм правила нищо ... диета/. Бях болна почти цял месец
4-я е сега /Тази сутрин резултата е 69кг. за 17 дни диета + прегрешения/

Вие като спрете диетата бързо ли вдигате изгубените килограми?  Cry Cry Cry  Момичета колко кг. губите горе долу на месец при спазване на диетата, след като вече сте си върнали мускулната маса? Направо ми се плаче от резултатите ми. А ми излиза много скъпичка диетата: само кашкавала е към 9 лв. за 1/2 кг., тебеширеното сирене е към 4 лв. и нещо за 400 гр., на всичко това отгоре и хляба "Бонус" го спряха в Пловдив. Премествали си цеха и от няколко дни ползвам само хляб "ВИТА"/този, който е без брашно/. Писна ми от омлети и мишмаши иииии  не знам вече какво да си сготвя......
Наливам се като жаба с вода по около 2л. на ден/то не пих гореща вода, то не пих студена/.  Оффф...
 ooooh! ОГИ дали няма да ми се скара, за дето му губя времето?!  Sad   Cry

ОЩЕ нещо да ви попитам: Някоя от вас беше писала, че замествала кашкавала и сиренето с обикновени. Ако се заменнят с обикновени продължавате ли да сваляте килограми?

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 09:34 от sylya

# 164
Такааааа, днес май само аз тука ще се мотам...
sylya , аз от доста време съм на нормални кашкавал и сирене - не е болка за умиране. Оги препоръчва другите, защото с тях нещата стават по-бързо, но.... не мога да им насмогна на цените  smile3516 При мен режима се превърна в начин на хранене и не ми тежи, дори стомахчето ми само ми напомня, че е време да ям и аз веднага изпълнявам  smile3521 Ето сега ми казва, че е време за хапване и като си пусна поста, веднага ще ям.
А, ти защо не си се хранила по режима, когато си била болна? Не си можела да поемаш изобщо храна или какво? Киселото мляко е най-подходящо в такива моменти. Аз също съм прегрешавала с много плодове през лятото и сега с гроздето  Blush... ама не го приемам като спиране на "диетата", а по-скоро като кривване и на следващото огладняване си хапвам по режима и всичко е Ок.
Дано не ти прозвучи много наставнически  Hug
Говори с Оги. Той едва ли ще ти се скара. Той е направил каквото може за теб, сега всичко е в твоите ръце и зависи от теб  Hug Hug Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт