Отговори
# 135
Фелинче, казаха ни два пъти че ще е момче, ама аз нали съм Тома неверни.
Аз за момче съм се настроила.
Абе при мен бременността е нормална - освен гаденето, но аз не съм добре и направо много се бях уплашила.
Ама каквото - такова.

tumpi термина ми е на 27 март.

# 136
здрастиииии.как сте мили мами днес.аз съм скована.от 4 дни съм на легло,нещо се сецнах от към кръста.вървя като бабка само дето ми липсва басунката smile3514
хора вече съм решила да съм на 100%режимна,ама много ще ми е трудно.ук си живуркаме 7 човека и всеки дъвче всички забранени неща за мен.
надявам се че ще издържа baby_neutral

# 137
Малко смях за обед.

http://www.slideshare.net/xandecarud/nenos/

После ще пиша пак.

# 138
 Joy Joy Joy Многоооо хубавоооооо, Хаясче!!!  Joy Joy Joy
gali4ka, жалко, че не си в София! При Логинова (където е Оги) имат и терапия за кръстчета. Аз преди да отида при него бях сецната и той ми ги похвали. То сигурно и при вас може да се намери нещо.

# 139
Ехооооо, тук съм.
Днес много емоции и ме боли главата, но ще ми мине де. Малката влезе в яслата без проблем, обаче след около 1 час се е усетила, че е сред непознати и разбира се е плакала. Като отидох да я вземе хлипаше още. Горкото ми детенце, много мъчно ми стана, но ще трябва да свиква. От тук насетне това я чака. Хапна малко и сама поиска да спи и заспа за 3 секунди. Явно и при нея е имало емоции.
Така и не успях да се премеря, но пропуснах закуската. А как ще се оправям с всичко като тръгна на работа идея си нямам. Иначе съм режимна, мотивацията ми не е била само за 1-2 дни.

А вие как сте се разписали, направо не мога да ви изчета. Само момчетия ще се раждат, ма да са ви живи и здрави тъкмо ще имаме много гаджета.
Сега чакаме Джинджито, после Сбъдваща мечти, после Тумпи, Десика, след тях Криси и накрая Фелинчето. Ако някого съм забравила да свирка Whistling Дано мине всичко неусетно бързо и леко раждане и ще ви чакаме. За всяка нова мама ще има турнир. Та покрай вас и ние да продължим да слабеем.

Хайде лек ви ден.

# 140
Добро утро!

Къде сте момичета кокичета.
Сервирам кафе, че да се събудите.

Хубав ден на всички.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 141
Дубрютру и от мен! Ммммм, кафе! Хаясче, мерси  Hug

# 142
Добър ден от мен! Hug
Тия дни нещо ... все наготово се нареждам. Благодаря за кафенцито, Хаясче! Душичаката на мама... Hug Аз изобщо не исках да чуя за даване на ясла. Гледахме се до 3 години. Това беше най-хубавото време! За нищо на света не си давам - дългото кърмене и самостоятелното отглеждане на детето. Вярно е, че ми беше доста тежко, но пък имам толкова хубави моменти... Сега диването не се дава за гушкане, а тогава така сладко се гушеше.... Еххх....
Питче, как върви подготовката на кумата? Аз ходих до магазина до вас, ама... не ти звънкаш, щото беше никое време.
Галче, как си днес?
Аз си режимствам и се чувствам страхотно  Simple Smile Абе за цвеклото разбрахте ли нещо?  newsm78 Че и на мен ми се е прияло...
Режим ден!   bouquet Hug Hug Hug
Да ни е топло в сърцата и душите!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 143
добър ден и от мен.днес си поспахме с бебка.татито нали води батко на градина и ни оставиха да си лежкуним и до по късно.
БОРЯНА днес вече съм малко по добре,мога да се движа права Grinning.иначе беше кошмар.даже сина ми се смееше че съм като бабка hahaha....човека вчера ми вика че иска да се ожени за мен...обеснявам му вече няколко пъти че не може за мама,а той ми вика тогава за баба или сестра ми....нещо не схваща че не мое така с роднина ама ще се научи детето.. Joy
ХОРА вие какво правите когао е лошо времето навън,на мен ми се отразява много зле.по цял ден в къщи с бебка(добре че тя е толкова кротка милата)не ми създава никакви грижи,но откачам smile3511 smile3514...смятам да почвам да ходя на фитнес или тае бо но чакам милото да ми купи картаче да се стягам инче много ми е мек тарбуха Embarassed
аиде мили мами до после
пп:да ви се похваля милото ми купи лаптоп newsm51 как да не го обичаш после

лек и усмихнат ден smile3525

# 144
Ето ме, нещо се изпокрихте днес.

Днес жужето не е плакало и я гонех из коридорите да я обличам, сякаш не искаше да си тръгва. Даже папка малко там. Сега спи и аз се залавям да чистя и оправям, че другата седмица съм на работа вече.

Тази сутрин се организирах да закуся навреме и режимно и сега и обяда мина, ще взема да се организирам и да се премеря да видим дали ли се коригира лентичката.

Борянче, ако не ни притискаше ипотеката и аз щях да си я гледам и до 7 г. ако можех, е да ама кредита ни притиска ужасно, а и лихвите вдигат почти всеки месец тия гадове, че нали финансова криза та ако може да ни доят яко. Не ми тежи гледането на детето, много ми е послушна и е спококйна и не ми създава никакви ядове, но нали знаеш обикновено парите са виновни.
Галичка, дано ти мине бързо кръста. Стягай се с кантарче и воля и се захващай здраво с режима, щото чакаме Джинджито да роди и осефери за 1-2 седмици и айде на турнира. А там няма мърдане.
Айде бъдете режимни и пишете повече.

# 145
Оф, Хаясче....Тия парииии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire... Нещо не е наред в държавната политика, ама....  #Cussing out Как може да правиш кампания за кърменето до по-късно и в същото време да сваляш възрастта за ясла  #Crazy...  Аз като се замисля.... Thinking ние от както сме семейство, все имаме кредити за изплащане... Настигнали сме американците  hahaha , че май ги и минахме - през година - две се рефинансираме...
Толкова ли е лошо времето при вас, Галче? Единствено мъгла и проливен дъжд са ме спирали... то и диването не даваше да си стоим вкъщи.  Thinking да ви кажа и сега не я свърта много в нас  Joy Joy Joy Joy
Джинджи пак мина в нелегалност, ама й е простено  Wink Ние кротко ще си чакаме   bouquet
Много Hug  Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 15:03 от БорянаІ68

# 146
Ох, Борянче, да беше само това. Ако взема да ти разкажа как си получавах майчинството, добре че го имах предвид та се запасих с пари предварително да не разчитам на НОИ. А яслата я водят от 10 месеца, но имат толкова изисквания към децата, че преди годинката ще е много трудно да го пуснеш. Ние сме с 1 кредит, но е като за 3. И още няма и 1 година да го изплащаме.

Днес не сте активни и ще има  bash newsm66

Я всички на отчет, къде сте в това лошо време.

# 147
.... Абе за цвеклото разбрахте ли нещо?  newsm78 Че и на мен ми се е прияло...
Ряпа, цвекло, алабаш като зеле!

# 148
Опаа и от мен,Борянски времето сега не е станало още много зле,но после тук става такъв ветрилник че незнам как да изкарвам шошката.ама ще го измислим...
HAYASY АКО ЗНАЕШ само аз какви проблеми имах с НОИ ЧАК ДО СЪД СТИГНАХМЕ.когато разбрах че съм бременна реших да се осигурявам на по висока заплата.от моята фирма на която бях управител,влязох в болница за задържане и след месец си нося болничния в нои и получих писмо че има разлика в процента на осигуряване... newsm78 и така 6месеца ходене по мъките.от нои ми казаха че трябвало да си подам молба за увеличаване на %-та но срока бил до 31.01.08г...аз не осигурявах само мен а и мъжо...и набутахме едни пари там,а то после не ни ги признаха и се съдихме да ни ги върнат.и те ни ги върнаха с малка разлика...но както и да е сега нямам проблеми с майчинските само дето са на минималната заплата newsm45
а относно кредите и не сме по долу от вас.ако ви  разкажа какво ни се случи и трябваше да теглим заем от 7000лв,като се сетя напправо ми идва да  #2gunfire някой....
но да сме живи и здрави те пари се изкарват,да се радваме на дечурлигата и всичко ще е  Two Hearts

# 149

Общи условия

Активация на акаунт