Отговори
# 120
Фелинче, честито!Най-хубавото момченце да имате и много да му се радвате!

Няма ли поне едно момиче да има в отбора??? newsm78

# 121
Ихаааааааааааа иупииииииииииииииииииииииии  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Фелинче, честити синички гащуркиииииииии !!!!
Жив и здрав да е юнака !!!
Леле нема такъв кеф, много се радвам, евала на татито , работил е качествено по въпроса   newsm10

Ама знаех си аз, сигурна бях  Peace

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 22:05 от Djindjari

# 122
Ей Фелинче много се радвам - Честита ви радост  newsm44

Вярвам, че всички сте много доволни и щастливи. И таткото и каката и ти разбира се. Прегръщам те силно и ти пожелавам безпроблемна бременост до края.  Hug

Джинджи ко правиш още тук, я маш в родилното  Wink

# 123
^desika^ , така като гледам как си се преносваме ... може да раждаме по едно и също време с теб  newsm47
Може и да откарам до май месец  Joy Joy Joy
Нямам никакви признаци, ама НИКАКВИ  Shocked

# 124
  • Добрич
Джиндж, юнака ти сигурно не иска да е скорпионче, а стрелче.Ще има стреля мацките #2gunfire.Шегувам се. Какво казват докторите?

# 125
kate_p, точно гледам докога са тия скорпиони, че и аз не я харесвам хич таз зодия  ooooh!
Майка е скорпион - УЖАСТ  Crazy
Може наистина да иска да е стрелче детето  newsm78
Докторите ... нали ходя при двама, та  и двамата дават различни акъли  Crazy
Единия вика идвай утре да предизвикаме раждането (ама аз не искам така ) , другия вика , че е нормално и момчетата закъснявали по принцип ...
да чакаме още някой друг ден и ще дорешим  за всичко (нормално или секцио ) newsm78
Следиме го иначе юнака, тонове, води, плаценти  ooooh!
И съм в шах с пешката , телефона ми ме е спрял да звъни , ще взема да го хвърля вече ... днес имам към 30 обаждания с въпроса "Ко стана бе, роди ли вече  ??? "  Sick Ще се побъркам накрая и ще го хвърля от терасата Naughty

# 126
  • Добрич
Според мен правилно е да не искаш да предизвикваш раждането. Баба ми казваше доктора да не го е слагал с ръка, че да знае кога ще се роди,като му дойде времето то само ще си тръгне. Важното е ти да си много спокойна и да не ти дреме( макар че знам колко е трудно точно сега).

# 127
Добро утрооооо
милите ми те, цял празник ми направили .
Сини гащи , мечоци , много сте сладки . Благодаря . Много ви обичкам.   love001
Кафенце и малко да разваля дисциплината с по една бонбонка  hahaha

Вий сте се разговоркали нощес , да се не надява човек. newsm47
Джинджи дръж го мъжа още 3 дена. Тва скорпио направо  Sick Мъжа ми таквос чудо - ако не беше скорпион цена нямаше да има. Един мензис имат  Sick Sick Sick
И сестра ми и тя - добри хора са докато не ги хване кривото настроение  Sick Sick Sick
А стрелчетата са - да ги папаш. Много са сладки.
Стискай още малко до 21. Декември newsm10
Ти колко килца качи бе пиле??? newsm78 Да знам кво ме чака и мен  ooooh!

Деситка малко остана и при теб към края на лентичката си  Hug Hug Hug
При теб как протичат нещата ? Добре ли си ?

# 128
Добро утро милички,

Фелинче мерсаж за кафето.  Hug

Джинджи и аз чакам братовчедка ми да роди всеки момент, Термина и беше на 16 Ноември като още от миналия месец казваха, че бебка била 2700, плаценатат на 3 степен и че може всеки момент да излезе. И ние от 20 Октомври тръпнем. Да ама не, малкото сладурче си кротува вътре и никакви признаци няма, че ще излиза скоро. Една контракция не е получила абе нищо. Докторът й казва да търпи, че не му се иска да предизвикват раждане, а бебето смао да тръгне. Тя милата няма търпение вече, едвам издържа.

Така че това с термина е много относително. Най-важното е бебоците да се наблюдават и да няма усложнения.

Уф , а се надявам все пак да не раждаме по ендо и също време. По-добре е и за теб и за мен. Тази нощ беше просто кошмарна - такива контракции пак имах. Някакъв ъжас е. Много се бях поизплашила и до 3.30 сън не ме хвана.
Утре съм на преглед и дано всичко е ок, че на моя момък съм му казала ако ще излиза по-рано поне след Нова година да е. Уф дано, че много се притеснявам Sad

Стискай още малко до 21. Декември newsm10
Ти колко килца качи бе пиле??? newsm78 Да знам кво ме чака и мен  ooooh!

Фелинче, а дано не устисква до 21 Декември Джинджи, че направо не знам как ще издържи  Wink

Ти хич и не се притеснявай за килцата. Аз вече съм +9кг. а гледай колко много време остава. Като много се отчаям се сещам за режимчето, което седи с шкафа, чета на Хаясчето постовете и начина по който се мотивира и се обнадеждавам.

Sorry за оффа момичета.

Режимен ден на всички вас   bouquet

# 129
Криси сладурка а с теб какво става????
Само надникваш и бягаш . Hug

# 130
Еееееее, човек да не зачезне от форума и веднага се случва нещо... Hug
Фелинчееее, какво те  babydust7 преди време... Честито ти мъжле!!!

Джинджи, още малко остана до стрелчетата... Като направих сметка аз колко съм преносила (според докторите и термина) навремето, има огромен шанс синковеца ти да се появи в първия ден на стрелците! Аз също се опънах на докторите за предизвикано раждане, дори пуснах връзки, за да ме оставят да си дочакам естествено начало на раждането  smile3521
Хаясче, стискаме палци жужето да се адаптира бързичко и да ходи с желание на ясла. Да е здравичка!

Леле, че ни е хубавичко синичкотоооооо... Кога ли ще им свърши примоцията на това кафе, че да ни върнат цвета на форума?!  newsm78

# 131
Фелинче, тук съм   Hug Hug Hug
Аз дебелея, повръщам, гади ми се  Sick #Crazy - нищо ново под слънцето.
Ходя по доктори  - абе само с простотии се занимавам.
Ти как се чувстваш??? Виждам за пазар се стягаш - кога ще започнеш да купуваш за бебето???
На мен много ме сърбят ръцете, и не че съм много суеверна, ама нали се борим всеки месец за бебето, та се чудя кога да започна.
Иначе съм харесала много неща.

# 132
Абе много ме сърбят ръцете и мен вече Криси ама ще изчакам още малко.
То вече няма летни дрешки а нали го чакаме през май. Така че май си харесах количка и шезлонг за в къщи .
За легълце още не знам.
Ти какво бебенце чакаш - девойка или младеж?
И аз имам разни усложнения , пия една камара хапчета ама какво да се прави не е като да бременееш на 20 години ... Grinning
На 33 вече е различно  Confused

# 133
Ко стана разписа се народа  newsm47 newsm10

Мерси Борянче  Hug

Уф и мен ма дразни туй аканото ама...... Crossing Arms абе зех да му свиквам да ви кажа  Grinning

# 134
Привет момичета, ех този Оги трябва да го похвалим  освен че ставаме фиданки забременяваме само с момчета... Честито Фелинче да ти е без проблемнна бременноста и да имаш един малък юнак. Крис много съжалявам,че ти е толкова лошо надявам се скоро да се нормализират нещага. И аз нищо не купувам, хич не мисля за това. Като дойде време ще видя, ти кога трябва да раждаш? Джинди я отиди на танци малко в ритъма на салса и може юнака да поиска да потънцува и той... Стисам палци и после обратно всички в Симеоновските редици, че догодина на море ще се ходи може би. Пожелавам на всички успешен и режимен ден , аз поне се старая да имам няколко хранения режимни....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт