Отговори
# 105
Добро утро!
Хайде кафееееееееее.

Ма какво е това писане бе, чак не мога да повярвам.
Аз усетих земетресението, ма то при нас беше яко, казаха че епицентъра е южния парк,а ние сме доста близо. А наши приятели са на 2 крачки от там и бая ги е раздрусало, казаха че падали книги и други неща от секциите.
Приятна неделя на всички, ние отиваме да търсим апрески на жужето. Да видим докъде ще я докараме.

# 106
Ееее Джинджи буто е суперско честито - хубаво да ви вози и да не му се пукат гумите  Joy
Ко друго си купихте за бебото???  newsm47
Аз само зяпам в нета за сега докато не видим има ли пишка или няма нищо не купувам че после ще си ям ушите от яд.
Май май се отказах от Стокето искам да има столче за кола дето да е полегато а не изправено.
Май твойта кола има таквоз чудо и Jane и Loola на Baby confort  и никоя друга.
Казаха ни че ортопедите са много против бебока постоянно да спи в столче за кола закачено на количката.
А Стокето е точно такова - кофти столче, бая дето са си за кола.
Аз много те заподозрях за секцио защото си спомням че беше некво кльощодупесто тънкостеблено девойче.
Ама дано имаш късмет и беб за 10 месеца да не стане 5 кила  Joy че няма излизане  Confused
Айде раждай вече да го видим тоз мушморок дето се е запецнал.

# 107
Добро утро,

Джинджи ти още ли си две в едно  Wink Ей тоя мъж, не знам какъв ще е , но май много инатлив.  newsm78
Леко раждане и после бързичко да го покажеш  Hug

Хаясче благодаря за кафенето   bouquet

Лек ден сладурки

# 108
Добро утро и от меня  Hug

hayasy , мерсаж за кафенцето, аз ще думна двенки , че още не знам на кой свят съм. Какъв беше тоя сън, все едно от гроба ме изкараха преди малко ... чак се чудих няколко секунди къде съм ... при маман ли,у в Софето ли ,  у в Бургас ли, Несебър , Варна  newsm78 newsm78 newsm78
Не можах да зацепя бе, залепнало ми релето нещо  Thinking

Фелинче, мерси , радвам се , че одобри избора и мерсаж за пожеланията  Hug
И ние го зарязахме Стоке-то  , поради същите причини  Crazy , а и нещо окото свиква бързо, нали й се точехме от рано-рано на таз количка и сякаш мерака по нея отлетя , та се не видя  Crazy
Същата работа стана и със Скейта на Педж Перегото , след Стокето бяхме решили да е Скейта ... ма с тоя един ми ти кош, много скучно ...

И след дъъълги мъкнения по магазините из село БургасТ, гдето нема кой знае какъв избор... та изведнъж на мъжо му писна , влезнахме в един магазин и рече, че щом аз от 9 месеца не мога да реша какво искам, той се заема с количката  Crazy  ... и ... отиде при продавачката и като й рече "Искам мерцедеса на бебешките колички "  Joy Joy Joy Оназ мига насреща му ... голяма веселба стана, та избрахме Мутсито, след доста хвалби и т.н.
Сега имаме 3 коша - летен, зимен и столче за кола с 3 степени за гръбчето + пълно легнало положение.(може да си ги поръчаш зелен, син и червен примерно, така все едно имаш 3 колички  за беб) 
Друго всичко сме взели, легла, постелки, дрешки , коритце за бани-буни, всичко е изпрано и изгладено , чака мойто диване да се накани най-сетне да излиза ... ама на... не ще, продължавам да не знам какво е това контракция, спа като бей, ям като слон ... и те така  Crazy

Айде твоето беби да си показва красотите вече, да се убедиш, че е мъж ииииииии газ по магазините . Моето диваче, още в 13-та седмица го познаха какво е , знчи и твоето скоро ще си покаже гащурките  Hug

^desika^   Hug
Инатливо МАКЕ ще да е младежа, ко да го прайш, нема на кой да мяза  Whistling

Абе хора, губят се някои мацки от хоризонта, ма пусто сега с тоя бременен мозък .... като родя ще ви подпукам пак всичките, че нещо ....  Mr. Green
Айде сладурки, лекичък и узмихнат ден от меня  Heart Eyes

# 109
Джинджърче!   Hug Hug Hug
Успех пиленце! Радвам се, че се отби да ни успокоиш! Айде чекаме вести най-убави!

# 110
Добро утрооооооо!

Кафееееееее??????????

Добре че е лошо времето та пишете повече, днес на отчет всички, може и по два пъти. Аз ще си сменя линийката за последните килограми, може пък да ме мотивира още повече, но честно казано много ме дразнят тия 5-6 кг. имам си едни дънки, които много си ги харесвам и искам да си ги нося, а за да стане това трябва да съм не повече от 48 кг. Та така, кой ял, ял, кой пил, пил. Забраних да се вкарва сладко и други изкушения вкъщи, който му се яде  smile3513 навън.

Успешна седмица и режимен ден.

# 111
Добро утро, момичета!  Hug Hug Hug
Минавам само набързичко да ви видя. Яко сте пописали през почивните дни...
Хаясче, мерси за кафенцето! Жужето как реагира на земетръса?
Ели, няма да даваш да ти се качват на главата.  Hug Бременността не е смъртоносна болест и работа зад бюро не е проблем да се работи. Е, ако има някакви тежести да се вдигат.... разбирам, ама.... да местиш мишката... 
Джинджи, супер бу! Направо е страхотно! Предполагам, че е бая парички, но пък е многофункционално  Hug
Айде много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички!!!

# 112
оф, хаясче, аз съм на същото дередже!
И се мъча и се пъна и съм режимна до има нема обяд и следобяда и вечерята нещо и след вечерята нещо - и много се дразня. А всеки божи ден се пробвам да му се незнае  ooooh!
чудя се дали нещо с хром да взимам, че глада за сладко да ми разкара...
А брат ми се рамотава с едни Фафли в големи количества в нас и  #Cussing out

# 113
  • Добрич
Хаясче мерси за кафенцето. Голям кеф е някой да ти сервира кафенце в такава красива чашка. Успешен ден и режимна седмица на всички. И никакви вафли ( само натурално шоколадче).

# 114
И никакви вафли ( само натурално шоколадче).

Mr. Green ok!

# 115
Питче, и аз така уж режимна и накрая оплескам нещата. Обаче сега съм се мотивирала много и съм предупредила всички да не ми развяват разни сладкиши пред носа. Пък мойте хора много послушни, че виждат ефекта. Замисилих се в събота колко бях мотивирана да отслабна в началото и как успях да съчетая всичко, правех сладкиши и торти и не ядях от тях, успявах да се удържа, мерех си храната да е точно до грамче иииииии успях да смъкна 16 кг. Сега реших, че съм се наяла на боклуци и съм разнообразила достатъчно и е време да започне втората фаза на моето слабеене. За това си смених и лентичката. Мъж ми е съгласен да готвя каквото аз ям и да яде и той от него, което ме улеснява. Намерих начин да ям навреме (заради жужето обикновено закъснявам, щото не ям пред нея), но сега пийвам една чаша прясно мляко и 3 бадема и изкарвам до обяд, когато жужето ляга и аз мога да пирувам на спокойствие. Не мога да се примиря, че за толкова малко ще се изложа и няма да имам волята да достигна крайната си цел и да се чувствам добре в кожата си. Не искам храната и лакомията да ме преборят. По-силна съм от тях. Уф, ай стига толкова, че се улях.

Борянче, жужето нищо не разбра, май се стресна повече, когато баща й я хвана за яката и я метна направо във въздуха, за да я гушне и избягат в банята. А сутрешния земетръс го усети само татито, ние го проспахме с жужето.

kate_p и аз обичам такива хубави и интресни неща като тази чашка. За това и сервирах кафето в нея. А за натуралния шоколад, аз не го обичам хич и ще мина и без него.

Джинджито, много е хубава количката, със здраве да си я ползвате и още 2-3 деца да отгледате с нея. Айде чакаме новините и да знаеш, че мястото на първия ред ти се пази и гласим турнирче в твоя чест. По случай завръщането ти.

Айде и го карайте режимно.

# 116
Ейй дечица как сте , гледам морални битки с пустата манджа се вихрят.
Питче мен така ме мориха едни фафли Family  едни малки с кафява коричка и ванилово кремче - леле..... детето ги хрущеше здраво .. ама вкуснииии
Аз вече съм 100 кила - 58 де ама нищо.
Днес видяхме и нащо диване - МОМЧЕ  беееее е тати му как се изкефи  newsm10 - бравос на майстора - похвалвам го пред строя  newsm47

ОТКРИВАМ СЕЗОНА НА ПАЗАРУВАНЕТО  smile3503
Вчера опекох цяло пиле с разни подправки в плик за печене.
Направо стана връхта ... направо смърт ... ма аз голям балък съм била до сега.
Мен все ме беше страх да не го омаскаря и ядяхме едни гадни грилени пилци от улицата.
Вече край - тия пликове за печене са номер 1 - страхотно става месото в тях ...крехко мммммм....

И като му метнах една зелена салатка страхотно.

Айде отслабвайте че да се омажем порядъчно по коледа ха ха ха

Джинджи чантичката зад вратата ли е мила  - памперси , превръзки и т.н. - стискаме палци  скоро да буташ новата кола.  Hug Hug Hug
Целувки девойчета мили и хубав ден  Hug Hug Hug Hug

# 117
  • Добрич

Честито ти момченце Фелинче. Голяма радост за мама и тати. smile3525 smile3525 smile3525

# 118
Felin4e, честит ви момък! И на теб и на цялата фамилия! Жив и здрав да е и много обичан!

# 119
Фелинче, ЧЕТИТО ВИ МЪЖЛЕ!

Аз като ви казвам, че ще са цял футболен отбор, вие не ми вярвате.

Утре ще водя детето на ясла вече и ще имам повече време, та мисля и да се премеря и да вкарам таблицата в употреба. Момичета стискайте палци жужето да се адаптира лесно, да не плаче и да не боледува.

Общи условия

Активация на акаунт