Ужасна аритмия! Помощ!

• 354 608
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • София - Варна
Гала, съжалявам много.

Нямам време за губене за бременност, защото имам много сериозен репродуктивен проблем, така че не мога да чакам сърцето. То и сега не знам дали ще забременея, камо ли да губя време да лекувам нещо, което като гледам може и да не се излекува с години.

Аз тези дни ще изследвам калий, днес пак съм с хиляди екстрасистоли.

# 631
Африканчо, пробвала ли си с фитокардин? Аз по едно време само с него се оправях, има малко магнезий в него, ама едва ли ще ти е проблем. При мен подобряването настъпваше след около 2 седмици

# 632
  • София - Варна
Не, не съм.
Общо взето с нищо не съм пробвала. Само с магнезий, ама получавам разстройство, и става затворен кръг.

А твоят калий колко е?

# 633
5,1 при норма до 5,5. И натрият е на горна граница.
Пробвай с фитокардина, билково е.

# 634
  • София - Варна
А моите и натрият, и калият са ниски, даже натрият е точно колкото долната граница. Ама то с това потене, не се учудвам.
Ами ще опитам - мерси. Simple Smile

# 635
Мили момичета,искам да ви споделя нещо.
Смятайте ме за луда,смятайте ме за каквато решите,но само ВИЕ може да си помогнете,повече от 2 год  чета и следя тази тема и се вглъбявах все повече  и повече  в проблема. И той се задълбочаваше.Спрете да четете,спрете да мислите.да,тук има хора,които наистина имат някакъв здраварословен проблем,но останалите просто сте се шашардисали,точно както мене...
Момичета,работете,разсейвайте се,аз спрях всякакви хапчета,казах си майната му и дори да ми прескочи сърцето,просто махам с ръка. Спрят ли екстраситолите, започвам да си въобразявам,че се задушавам...ми да умирам,ако е писано,не мога повече така.
От страх и  самовнушение започнаха да ми се случват ужасни неща,започнах да вдигам кръвно 100/140 и захар,захарта ми от 4 стана 6 и нещо....припаднах от глад и нерви...това беше моментът ,в който си казах КРАЙ.
НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ПРОБЛЕМА.Живейте и се радвайте на живота.
Не мисля,че при мен нещата на 100 процента са отминали,но се опитвам сама да си помогна.Опитайте и вие.

# 636
  • София
Едва ли като не мислиш за проблема и той ще изчезне... Naughty
При мен изчезна откакто започнах да спортувам.От Великден насам съм се запалила по едни тренировки в домашни условия и наистина съм о.к.

# 637
Не казвам,че той ще изчезне,при мен също не е изчезнал напълно,но осъзнах,че сама повече си вредя,че четейки,мислейки  за това,никога няма да напусна този омагьосан кръг.
Ти виждаш,че при теб самата също не са помогнали хапчета и доктори.И слава Богу.
Пожелавам Ви здраве.Хубав ден :0

# 638
Откакто започнах да ходя поне по 5-6 километра на ден и да ходя на фитнес, определено имам подобрение. Препоръчвам на всички които имат екстрасистоли и са със здраво сърце спорт до дупка (повече аеробни упражнения). Много ходене, малко тичане, може и плуване или колоездене. Използвайте всяко свободно време да се движите, колкото повече - толкова по-добре. И имайте търпение. Нищо не става за два дена.

Диетата също е много важна. Забравете за пържените храни, месо, животински продукти, вредните мазнини (наситени, транс...). Наблягайте на ненаситените мазнини, плодове и зеленчуци, не пушете, не пийте алкохол, и след 1-2 месеца малко или много ще има ефект.

И не преяждайте!

Всичко това го казвам от опит Simple Smile Може да не съм ОК на сто процента, но определено съм в пъти по-добре откакто започнах спорта и диетата. Екстрасистоли имам само когато си поемам дълбоко въздух и то не винаги, що така не знам ...

И да, емоциите усложняват нещата, определено .....

# 639
Нямам време за губене за бременност, защото имам много сериозен репродуктивен проблем, така че не мога да чакам сърцето. То и сега не знам дали ще забременея, камо ли да губя време да лекувам нещо, което като гледам може и да не се излекува с години. Аз тези дни ще изследвам калий, днес пак съм с хиляди екстрасистоли
Аз моите екстрасистоли ги оправих с Изоптин SR по 1 таблетка на ден. След като се нормализира ритъмът на сърцето, вече не пия лекарства. Появяват се при стрес от 'добрите хора'. И моите бяха в легнало положение. За тези, които планират бременност, в случай че стигнат до ин витро, да не правят стимулации, да не приемат Клостил и аналозите му, защото екстрасистолите се влошават много поради ефекта на тези лекарства върху щитовидната жлеза. Само на естествен цикъл опити се препоръчват при епизодични проблеми със сърцето.

# 640
Здравейте и от мен.Искам да попитам,на някой случвалоли му се е да усети тези прескачания в областта на стомаха,поточно в слънчевия сплит?Аз имам в момента от седмица ужасни eкстрасистули или аритмия   не знам какво  са точно,но след сумати ходене при специалисти всеки казва,че нямам проблеми, да пия бета брокер и магне В6 и ще съм ок.Да ,ама не.Вече 10-ти ден нямат край тези прескачания.Та искам да попитам някой знае ли защо усещам тези прескачания в областта на стомаха,а повечето казват,че се усеща по-скоро в гърлото.И как да се преборя с това непоносимо чувство, все едно се свършва съществуването ми? Sad

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 20:29 от dilaila

# 641
Забравих да уточня,че аз съм с хипопаратериодизъм(махнати са ми щитовидната и по погрешка паращитовидните жлези)

# 642
Какви са тези екстрасистули в гърлото? Rolling Eyes
Никога не съм усещала там.

dilaila, щом си с проблемна ЩЖ, нормално е да имаш неприятни усещания откъм сърцето.

# 643
Аз също бих те посъветвала да се обърнеш към ендокринолог.  Непременно му сподели за усещанията ти. Включително за това:
Цитат
И как да се преборя с това непоносимо чувство все едно се свършва съществуването ми?
  Предполагам ще корегира дозата на лекарствата, които приемаш, или ще промени терапията и много скоро всичките ти изброени оплаквания ще изчезнат. Успех!
Скрит текст:
Колко време мина от операцията на жлезите?

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 20:20 от tetka_the_best

# 644
Не съм запозната съвсем, но като съм ходила на кардиоехография точно там, където е гастрита гледат аортата мисля, така че може да има някаква връзка между субективните ти усещания от сърцето. Иначе аз също съм ги усещала в гърлото.

Общи условия

Активация на акаунт