Ужасна аритмия! Помощ!

• 354 574
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви и бъдете здрави! Simple Smile

# 646
  • в джунглата
Аз съм ги усещала в стомаха, все едно се  преобръща  за секунди и дъхът ти спира. 

# 647
Здравейте днес си закупих апарат за кръвно сендо .... на опаковката пише че ако излезе сърце и не се маха това показва аритмия .... но пулсът ми е 75 -80 -94 не знам какво трябва да означава това ходих на екг и там всичко излезе нормално .Но ми направи впечатление че на моменти е 75 после 94 и сърцето от апарата ту се крие ту излиза кръвното ми е 118  на 80 -90 кажете ми как да разпозная аритмията какви са симптомите защото сам много притеснена ! Благодаря предварително

# 648
А ти усещаш ли нещо?
Проблеми имаш ли?
Всеки може да има някаква моментна аритмия,  без да е проблем.

# 649
аами не сичко ми е идеално кръвно но незнам колко трябва да ти е пула моят е 80 -90

# 650
извинете за грешката пулса и какви са симптомите на аритмията

# 651
а много ме е страх не знам четох някаква статия че от аритмия може да умреш за секунди и се оплаших много

# 652
Ами така става като четеш такива статии. Пулса никога не е един и същ, затова ти показва различно. нормално е от 60 до 80 в покой, това че ти показва сърце, може би означава, че пулса е ускорен /което си е нормално, то се взема средна величина накрая/. Аритмията вярвай ми ще я разпознаеш, ако имаш. Айде спокойно сега, не знам защо сега въобще си си го купила тоя апарат.

# 653
Моят пулс винаги е бил 80-90 и си живея спокойно. Peace
И аз не разбрах защо е закупен този апарат?
Просто да го имаш ли?

# 654
ох и аз не знам ходих на лекар сърцето ми си било в ритъм но едно не разбрах при артмия пулса зачестен ли е или? Но все пак благодаря ви че поне малко се успокоих

# 655
понякога имам стягане в сърцето и е ужасно ... ходих на екг на лекар иследваня какво ли не

# 656
Учестения пулс е вид аритмия - синусова тахикардия, безобидна е. Много често се дължи на проблеми със щитовидната жлеза, нервите, стрес. Има много много видове аритмия, хората си живеят с аритмиите цял живот, има лекарства против аритмии, но ти нямаш нищо. Провери си щитовидните хормони и ако са ок, вземи си малко магнезий и мента, глог и валериана. И се успокой, колко хора познаваш дето ей така от раз са си заминали от аритмии.

# 657
сега както си лежах го усетих започна да тупти силно и поле сякаш стана нормално не знам  до сега не ми е е случвало

# 658
ами аз не познавам но четох че убивала и се уплаших много

# 659
Някой може ли да ми каже каква е разликата между аритмия и екстрасистули?На мене не ми обясниха точно какво ми е,макар,че ми изписаха бетаблокер,но както писах по-горе имам проблеми,които не знам какви са точно.Това прескачане постоянно много ме измъчва независимо,че личната ми увеличи  бетаблокера и вечерта да пия все още ги имам.

Общи условия

Активация на акаунт