Покажете си зимните обувки - 7 част

• 46 105
  • 248
  •   1
Отговори
# 105
  • Виена
Страхотни ботушки сте показали момичета  Heart Eyes.
Хайде и аз да се запиша с най-новите си ботушки,на които много се радвам  Blush
http://www.vladi2006.snimka.bg/album.php?album_id=147561&pid=8876543
http://www.vladi2006.snimka.bg/album.php?album_id=147561&pid=8876572

# 106
  • София
Страхотни ботуши видях  Hug Hug

Jezabel, в първия момент реших, че има DrMartens в България и изкрещях от радост и после ми стана много гадно като осъзнах, че не е така. Sad

# 107
Tedito_799 Предполагам,4е са от магазин на Пума .. а за колко ги взе?

# 108

Страхотни са!!!
Точно такива спортни ботушки си търся, но в черно. Имаше ли и други цветове?
 Heart Eyes

# 109
  • Виена
Tedito_799 Предполагам,4е са от магазин на Пума .. а за колко ги взе?
Ами не,не са от магазин на Пума...Тук си намерих един магазин,в който карат всички позастояли се модели,от всички магазини във Виена  Blush.Взех си ги намалени от 120 на 50 евро  Flutter.И аз исках черни,но за съжаление нямаше моят номер.Бяха останали само малки номера-36,37....

# 110
Много се чудя дали да си взема тези
на разпродажба са, защото са стар модел, но ми изглеждат супер  Laughing
Хич не се чуди, ами ги вземай  Grinning Харесала съм си почти същите, също са намалени, т.като моделът наистина не е от най-актуалните, но за мен си е класика  Peace Спира ме единствено че ги намалиха 2 пъти вече и се чудя дали да не изчакам да паднат още малко или направо да ги вземам  Laughing

# 111
  • София
Tedito_799 , много готини спортни ботушки.  Peace

# 112
  • Виена
Мерси Иля.
По принцип обичам по спортните модели.Иска ми се и по официални ботуши да нося,но на този етап, с  моите палави деца нямам избор  Rolling Eyes.
Твоите ботушки в начлото на темата страшно много ми допаднаха  Heart Eyes.Мечтая си деня в който няма да ми се налага да тичам след дивачетата  Flutter.

# 113
добро утро моми4ета! аз също искам да си купя тази година ниски ботуши, ест. кожа но всичко,което е по магазините е доста грубо и 4есно казано грозно...за това се ориентирам към някоя спортна марка(адидас,найк,пума) но в магазините им цените са си доста високи...някой да знае къде в Стз има нещо като магазин за застояли модели или ддз Blush

# 114
  • София
Мерси Иля.
По принцип обичам по спортните модели.Иска ми се и по официални ботуши да нося,но на този етап, с  моите палави деца нямам избор  Rolling Eyes.
Твоите ботушки в начлото на темата страшно много ми допаднаха  Heart Eyes.Мечтая си деня в който няма да ми се налага да тичам след дивачетата  Flutter.

Ааа Теди, ще дойде време и за ботушки с токче.  Flutter
Малките дивачета са големи сладурковци.  Heart Eyes

# 115

Не обърнах внимание, че не си в България.  Crazy
Дано и тук намеря подобно нещо. Hug

# 116
  • малкия град
Много се чудя дали да си взема тези
на разпродажба са, защото са стар модел, но ми изглеждат супер  Laughing
харесват ми.На Паоло Ботичели ли са и на какви парички? Hug
В понеделник /10,11,08/ се опитах да си ги поръчам, но от фирмата ми казаха, че този модел е вече изчерпан и го нямат в нито един склад  Sad.

# 117
Момичета, моля ви посъветвайте ме кой модел да си поръчам. Този

или този

# 118
Каси и двата са супер -аз много харесвам светли ботуши  Peace
Вземи ги и двата чифта. Twisted Evil
А ако не е тайна откъде ги поръчваш  Thinking

# 119
......
В понеделник /10,11,08/ се опитах да си ги поръчам, но от фирмата ми казаха, че този модел е вече изчерпан и го нямат в нито един склад  Sad.

Аз се надявах направо то магазина да си ги взема, но след като ги няма на склад .... май съм се чудила доста дълго  Rolling Eyes

kasito и двата модела са готини, но белите са по-оригинални  Peace

Общи условия

Активация на акаунт