Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 996
  • 637
  •   1
Отговори
# 180
Къде е мястото за поставяне на лозунги? newsm78

# 181
Преди доста време бях дал в деца с увреждания и хронични заболявания линк към клуба на социалните и обратно в клуба на социалните линк към деца с увреждания. Само katiABV дойде при нас, регна се и помогна на много родители с консултации. Какво толкова и в кои теми е успяла да раздразни съфорумките от БГ мамма, че толкова често е номинирана за най-голям дразнител. По брой на номинации ще е на първа позиция за гласуването.

просто мнението й често е различно от масовото такова и не се опитва да го крие, за което има поздравления от мен. по-подходяща е за категорията "И сам войнът е войн", но такава няма  Simple Smile

# 182
Допълних си номинациите в категория "Тихата стъпка  (За ненатрапващо се, но силно и стилно присъствие)". Три прекрасни дами, на които силно контрастирам и може би това е причината да ги харесвам.
Остават ми празни още няколко категории.

# 183
На мене ли ми се струва само,че народът масово не отговаря на въпрос номер 10?
Страх ли ви е ,що ли? Joy

Моля, моля, аз съвсем чинно съм си признала. Поради това, че си признах ме номинираха и мен в същата категория  Grinning

# 184
Разбрах си грешката, различни потребителки с близки никове
kati_v     и   katiABV

Разполагам с неизползвони квоти за номиниране,
офертирайте на лични, меил адресът ми е видим в подписа.

# 185
Та, последно, кой ще си направи една кампанийка, та да си стане баш ПРЕизборно?

до тук:
Вейдър и Еовин имат желание за кампания.
Еовин за кукувица, ама не разбрах Вейдър за какво newsm78

вейдър ме кефи, ама още малко да се постареш, викам...Да прочетем, викам, първо лозунгите, пък тогаз Mr. Green

# 186
Това за "Априлките" не мога да го разбера. Да не би всички майки в тоя форум да са раждали
през април месец. Защо точно "априлките" са толкова известни из форума.
Други майки раждали през други месеци няма ли из форума. Така ли пък само "априлки" се събраха в тоя форум.

# 187

Други майки раждали през други месеци няма ли из форума. Така ли пък само "априлки" се събраха в тоя форум.

Има, има! Аз втория път съм МАЙ-ка Mr. Green

Яка тайфа са просто. Явно.

# 188
шанел мъ пренебрегнала... - съсипан съм! нема да й пиша повече...  Twisted Evil

# 189
Така се получава, като се случи една яка тайфа, и после се потдържа традицията с години.
Аз например като отидох в института, групата автоматизация на производството беше най якия колектив и това си вървеше и за следващите. Правеха всичко един за друг. Те имаха две мацки, които на бригада например не бачкаха на полето. Момчетата им изпълняваха нормите, а те ги посрещаха с една голяма салата за бренди Златна котва.

# 190
Ти пък си ме пренебрегнал мене! Crossing ArmsА уж ме обичаше Crossing Arms....
Ооо, бедно мое сърце Cry Cry Cry

Яне, Яне - аз само се явявам подизпълнител на лозунгите Mr. GreenПиАр дет се вика Whistling

# 191
Ти пък си ме пренебрегнал мене! Crossing ArmsА уж ме обичаше Crossing Arms....
Ооо, бедно мое сърце Cry Cry Cry

Яне, Яне - аз само се явявам подизпълнител на лозунгите Mr. GreenПиАр дет се вика Whistling
Ано, теб тъ величая до небесата... тъй, че точно на мен не мой да се сърдиш! Бих те номинирал мвъв всички категории... (с изключение на готвенето) Mr. Green , ама ше ми нашокат репата!
Обичкам си те ма лудо...  Hug Heart Eyes

# 192
Ей, всичко на спамо чат обърнахте Thinking

# 193
От тези номинации попадам  в 3 категории...

Представям си в малинките.  Mr. Green

Наздраве!

# 194
Д... и на теб и на русенската маца ви се извинявам, че съм ви пропуснал в номинациите.., ама ей ся ш съ поправя!

Общи условия

Активация на акаунт