Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 978
  • 637
  •   1
Отговори
# 225
Гледам темата с номинациите са я пооспамили малко някви незнайни девойки, пускащи  гласове само за някви априлки и някви дюкянки.  Няма ли да се елиминирва вота на таквиз гласоподавателки?

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 10:35 от минзухар

# 226
Гледам темата с номинациите са я пооспамили малко някви незнайни девойки, пускащи с гласове само зя някви априлки и някви дюкянки.  Няма ли да се елиминирва вота на таквиз гласоподавателки?

Мда...........и се получава Мами, хвърлят торти, правени април месец по мами, вървящи под ръка с Дюкан.......

# 227
  • София
Вълчо, благодаря ти, нямаше нужда  Hug!

Защо да се елиминират, минзухар? Банди са си. Дюканките са невероятна група за взаимна подкрепа, имаха хър-мър по едно време, но са стабилни  и са си взаимно полезни.
Дамите с тортите и априлските чеда не ги познавам, но с Дюканките движех миналата година и ги познавам.

Клото, някъде по-нагоре писаха, че може, защото са регистрирани след миналите номинации.

# 228
Да не са някакви сектантки тия дюкянки? Глейте кво правят само..  smile3502

Да се позабърсват имам предвид, то ясно, че  влизат в надпреварата, не е необходимо да правят темата  100 стр. за няколко часа.

# 229
  • При хората, които обичам
Тук ли е мястото да помоля номиниралите по повече от 3 потребители, да се върнат и да редуцират бройката?

# 230
  • Варна
ДюкАнки, бре. Почитатлки на Пиер Дюкан, смъкнали по 20-30-40 килограма от телосложението си.

Има тема в "Диети, отслабване, поддържане на фигурата"

Тъй като:
4. В анкетите ще участват първите 10, събрали най-много номинации.

стараем се да съберем достатъчно номинации, за да не сме 11-тата банда, ръйш ли.

# 231
  • Кацнала на едно дърво.
В подкрепа на дюкянките мога да кажа, че са наистина голяма и сговорна дружина, при това известна извън форума и привличаща нови попълнения в нашите нестройни редици.
П.П. И аз бях дюкянка, за кратко - не за друго, ами имах много малко килограми за сваляне. Иначе още да съм там.  Laughing

# 232
Ама то има номинирани общо 4 или 5 банди от 10 възможни. Няма нужда да се престарават.

# 233
  • Варна
Ама то има номинирани общо 4 или 5 банди от 10 възможни. Няма нужда да се престарават.

Де Ваня, ако трябва, мога да апелирам в дюканската тема да спрат, а?
Определено смятам, че Дюканската банда заслужава да бъде в класацията - това са поне 200 души, пишещи почти всеки ден. И е наистина банда за взаимна подкрепа. Не ми се ще да остане извън класацията.

# 234
Аз броя от категория №16 до края. Уверявам ви, че за категория 21 ще бъдете включени. Джули ме наблюдава изкъсо Mr. Green

# 235
  • Варна
ОК  Peace
Ще пиша в темата и се надявам скоро да утихнем.  Hug

# 236
ОК  Peace
Ще пиша в темата и се надявам скоро да утихнем.  Hug

Ще дам един глас за вас при всички положения. Три лъжици трици всяка сутрин си е геройство. Не се бъзикам.

# 237
Ще дам един глас за вас при всички положения. Три лъжици трици всяка сутрин си е геройство. Не се бъзикам.

Сега видях. Не било обаче само три лъжици трици. Плющят здраво пържоли всеки ден. Не са изобщо за оплакване.

# 238
Джули, те не четат...Просто отварят последната страница и праскат поста  Tired

# 239
Моля ви, дюканки, наистина спрете, щот накрая ще ни затрият и номинации, и сичко.

Общи условия

Активация на акаунт