Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 987
  • 637
  •   1
Отговори
# 210
Да ви помоля за линк към Малините 2007-  архивът ми забива. Отсега ще загрявам.  Mr. Green

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=250002.0

# 211
  • Sofia
Любопитен съм, не ви ли стигат собствените спамо-чатове, че считате за нужно да залеете и тази тема?!
Коментар е едно, глупането на дрънкости, друго.
При миналите номинации ми се наложи около 14 пъти да напомням, че това са весели номинации с цел забава, създадени от вас за вас.
Ако за някого са мазни, сухи, не кореспондират адекватно с чувството му за хумор и ирония или откровено ги смята за тъпи и обидни, просто не участва в масовата истерия и проблем няма.
Щом сами си спретвате игра, моля, играйте я коректно!

# 212
  • София
Аз ще номинирам само мъже тази година.
След много размисли реших, че жените, които харесвам, са повече от категориите и позволените бройки.

Гледам на номинациите с подобаваща сериозност, заявявам го категорично.

А, Татти!
И аз отдолу.С тоя мой късмет...

# 213
Абе, много ми се ще и КЛОНКА да я номинирам, ама не знам къде би си паснала най-добре... Thinking

# 214
Ама, моля ви, как решихте, че съм Атрактивен потребител в Родители в чужбина. Та аз почти не пиша там...

# 215
Мълчи сега, и аз те курдисах там. Все отнякъде сме се взели, май това се има предвид.  Mr. Green

# 216
Да, все  отнякъде сме се взели, вярно е. Аз още издирвам планетата си.

# 217
НУКИ, а на какво друго, освен именно на пристрастия могат да се крепят подобни номинации?  Shocked

Номинациите могат да бъдат и безпристрастни.

# 218
Току-що видях темата за спермчетата. Леле, колко много неща изпускам в този форум!  ooooh!
Що не свирнахте навреме, да излея древна мъдрост и аз по темата, а?  Mr. Green Crossing Arms
А като си помисля колко много бисерни теми се търкалят незабелязани...  Tired

# 219
Говори ни с линк, с подчертана думичка, ти, на нас, конкретно.
Аха. Лоша Хера. Има ли малинки за модове?

# 220
Потресена съм - не мога да си редактирам поста с номинациите!! Исках да допълня туй-онуй, уви, не става  Rolling Eyes

# 221
Потресена съм - не мога да си редактирам поста с номинациите!! Исках да допълня туй-онуй, уви, не става  Rolling Eyes

24 часа можеш да редактираш само Party

# 222
Оу, какъв срам...  Embarassed Прибирам си обратно потреса, явно е ненужен. Допълненията в новичко постче ще трябва да направя? Я, да взема, че да попрочета отново правилата  Laughing

# 223
Можеш да помолиш мод да го изтрие, като преди това го копираш.
За да можеш да го коригираш до 12 т.м., трябва от време на време, през интервал по-малък от 24 часа да го коригираш. Може даже ту да слагаш, ту да махаш една точица.
А може мод да ти внесе корекцията. Не знам дали след неговата ти пак ще можеш да коригираш до 24 часа.

# 224
Вълкът с дълъг ник, вие сте не само с обширно название, но и с отзивчив характер. Благодаря!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт