Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 966
  • 637
  •   1
Отговори
# 255
  • София
... Здравей, Татти!
Пак съм отдолу. Почвам да се плаша.
Предпочиташ отгоре ли?
Няма да спамя, само  отбелязвам, че като се появи татмана и всички зачезвате, а аз се оказвам все под него. Над него никога не съм била, защото щом се е появил, част от моите мнения логично са изчезнали.

# 256
  • София
Maрадона, да разбирам ли, че ти сериозно искаш да влезеш в конкуренция за Черпака, защото имам свободно място до Сопрано?
Не ми отговаряй, сложих те вече.

# 257
Повтарям се, но ограничението за три номинации в категория ми е твърде тясно. Все се сещам за нови и нови хора, а няма как да ги включа.

Здравей, Татти!
Пак съм отдолу. Почвам да се плаша.

Клонке, отгоре ти са Татти и марадона. Плашиш ли се наистина, или просто се надуваш, жено!

# 258
Някой да ме светне моля, какви са тия априлки дето се петляркат в номинациите?  newsm78
Ако не е много нахално, ша замоля някоя добра душица за резюме на последните събития, един вид как вървят нещата, че няма времеееее!!!. Ми нямам възможност по цял ден да кисна пред компа, пък!  Crossing Arms

# 259
  • София
Клонке, отгоре ти са Татти и марадона. Плашиш ли се наистина, или просто се надуваш, жено!
Ако отговоря, ще ме изтрият и ще освободя позицията. Няма да стане! Crossing Arms

Къде беше темата за Милото, някой даде линк, но го  изгубих.

# 260
Много, много ме е яд. Исках да номинирам Лиска в категория Златен калъп - за най-много копиран потребител. Ама късно...

# 261
  • София
Какво са й копирали на Лиска, бре?
Тя е уникат, така да се каже Whistling

# 262
Стихотворната форма на писане, как какво. Вече е толкова популярна, колкото и писането в болд (не мога да се сетя обаче кой беше беше калъпа там, да номинирам и него).

# 263
Стихотворната форма на писане, как какво. Вече е толкова популярна, колкото и писането в болд (не мога да се сетя обаче кой беше беше калъпа там, да номинирам и него).

Сопрано беше.

# 264
Тц, Калпазанка беше преди него. Не помня Шанел кога започна. Но все пак мисля, че е Калпазанка.

# 265
Тц, Калпазанка беше преди него. Не помня Шанел кога започна. Но все пак мисля, че е Калпазанка.
Аз видях от Сопрано.

# 266
  • При хората, които обичам
Калпазанка, Сопрано, Шанел - в този ред.

Колкото до Лиска... то калъпа трябва и да се напълни, нали. Кой може като нея?

# 267
Никой... но продължават да се опитват, не се предават  Grinning

# 268
  • Paradise
Е, тези дето се опитват, няма да бъдат подминати, все пак малините следват Grinning

# 269
Е да, ама беше хубаво да има награда и за оригинала   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт