Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 846
  • 637
  •   1
Отговори
# 435
Дали номиниралите ме за артистичност и талант биха ми казали какъв ми е таланта, за да си го обработя и ползвам. Благодаря.
Я пусни снимка на двете красиви дами, за да проверя дали не е заради тях.  Peace

А за красотниците как вървят номинациите - по съвест или по кройка на феса?
 Money

# 436
  • София
Аз пък само се шашкам с тази категория
" Кралица на мелодрамата", защото
все си мисля, че някой ме е номинирал  Crossing Arms
Нали в скобки пише /драма куин/ и като преглеждам
набързо все подскачам - мисля си, че пише мама куин  ooooh!
Отдавна обаче се разделих с тази категория  Hug

# 437
  • При хората, които обичам
Аз имам един неоспорим талант - мога да накарам Милото да вдигне кръвно за около 3 секунди. Ако вкарам и доза артистичност, две сълзи и едно обидено "подсмрък", инсултът не му мърда.

# 438
Аз имам един неоспорим талант - мога да накарам Милото да вдигне кръвно за около 3 секунди. Ако вкарам и доза артистичност, две сълзи и едно обидено "подсмрък", инсултът не му мърда.
Толкова си приличаме!Трябва да си сложим едновременно надписи:С Шанелка сме сестрички,малки хубавички.Защото аз мога да накарам милинкото да се качи на кораба веднага ,след като крака му тупне на сухата земя.Ама светкавично да се качи.

# 439
  • Paradise
Голяма драма се оказват тез' номинации ooooh!
Много елементи на Д и С има, много.

Освен Кьолшес Медел (нямам време да обръщам клавиатурата), някой друг да се бори за нещо?
Казвайте, не се свИнете Hug

# 440
  • София
На мен пък не би ми мръднала спонтанната битова злополука в случая, та ако имам нужда от хоспитализация на моето МиУо, ще те викам. Все пак, трябва да имам някаква изгода от номинацията.

# 441
Това, което схванах от темичката е, че:
1. Тончик си е вирнал кутрето
2. Имелда е красавица-принцесса
3. Флора не говори немски /безобразие/
4. На Вълкът му е високо гроздето
5. Шанел и ДеВаня живеят с едно и също Миуо
6. Рейни и да е права пак е седнала.
7. "Соделете" - тема за битови злополуки
8. Пътуващият се е надул, заради красотата на жена си.
9. На Нотар жена му е изтрещяла лелка.

Последна редакция: пн, 10 ное 2008, 17:23 от Мишона

# 442
  • София
Красавица - клоунеса, Мишон  Joy
Това е едно от най-хубавите обобщения на таз годишните номинации.

# 443
  • София
Това, което схванах от темичката е, че:
1. Тончик си е вирнал кутрето
2. Имелда е красавица-принцесса
3. Флора не говори немски /безобразие/
4. На Вълкът му е високо гроздето
5. Шанел и ДеВаня живеят със едно и също Миуо
6. Рейни и да е права пак е седнала.
7. "Соделете" - е тема за битови злополуки
8. Пътуващият се е надул заради красотата на жена си.
9. На Нотар жена му е изтрещяла лелка.

smile3532 rotfImbo Е нееее това ме уби... много добре обобщено...
Сега малко и за номинираните все пак жени ако и обобщиш, може да реша да гласувам ...
За мъжете много се изписа, а за жените.. примерно защо xenia е толкова недолюбвана... защо някой са записани толкова много пъти в кралица на мелодрамата... (а чета все пак ДиС ма не съм забелязвала...) Така ще ни (на хората, които не са толкова светнати) спестиш много време    bouquet

# 444
 Joy hahaha rotfImao - просто Мишона се яви мерудията на всяка манджа, толкова весело отдавна не ми е било във форума. Явно малко съм ви дразнил - то ясно че съм грозен тъп селянин, ама никаква награда тази година? И сега кво ше обяснявам на "лелката" в къщи? Че и  fight може да ям, пфууу .... За дагадина повечко! Хай!

# 445
  • София
Нотар, не си ми прочел номинациите. Присъстваш, знаеш, че те ценя. Flutter

# 446
Сега малко и за номинираните все пак жени ако и обобщиш, може да реша да гласувам ...
За мъжете много се изписа, а за жените.. примерно защо xenia е толкова недолюбвана... защо някой са записани толкова много пъти в кралица на мелодрамата... (а чета все пак ДиС ма не съм забелязвала...) Така ще ни (на хората, които не са толкова светнати) спестиш много време    bouquet[/b][/color]

Аааа, не така, малката, не така!  Naughty
Къде си спала цяла година, че не знаеш такива основни неща? Я марш оттука и отивай да четеш, ама-ха, резюме ще ми иска...  #Cussing out
Като си научиш урока, пак заповядай!  Laughing

# 447
Мишо, девета точка нещо не си я схванала правилно. От твърдението
Цитат
Някакси не е честно Нотаровото вярно куче, пардно, съпруга..
бих направила съвсем друго заключение.

# 448
Нотар, нищо нема да й обясняваш - запиши я в партията "КИЛ", на която съм председател вече близо година, пък аз ще я обуча да ти е в услуга. Hug

Минзухарчик, простено ми е - изтрещела съм тотално. Mr. Green

Силия и за теб има място, скъпа! PR как ти звучи?

Имелда, агитирай за мен за "черно злато" и ще продължа да те дразня по най-различни начини. Знаеш, нестабилна съм, с въображение и много отмъстителна. Laughing

Джули, звезда съм /седнала съм на елхата/

# 449
  • София
На мен Черно злато ми е свободна категория.
Ако някой има мераци, да казва.
Принципно е симпатична категория, но  мен наистина никой не ме дразни, щото съм ленива по пророда, а това отнема енергия.

Общи условия

Активация на акаунт