Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 935
  • 637
  •   1
Отговори
# 330
Относно Малинките, признавам, че в "положителните" номинации се раздадох изцяло и не вярвам да имам енергия за другите.
Освен това, признавам и че съм безобразно разсеяна и сълзливо-меланхолично-мелодраматично-добра напоследък.
Вероятно преди поредното си отпътуване...
ку не ми цопнеш името... хич недей тръгвай! Ский колко фенки имаш.. .ше ме изберат одма!  Crazy

# 331
  • София
Фиате, аз те номинирах за плейбой.
Ако  имаш нЕ'ви други мераци, казвай, докато съм тук. Mr. Green

# 332
Фиате, аз те номинирах за плейбой.
Ако  имаш нЕ'ви други мераци, казвай, докато съм тук. Mr. Green
ух... не знаех...  Crazy ама то така е в политиката... слагаш се на всякъде.. пък където стане!  Crazy
Де каза, че ше одиш? Wink Теб ш тъ прая шеф на предизборния ми щаб!  #Crazy

# 333
Мерси за отговорите. Липсата на чувство за хумор у мен обяснявам с това, че аз ставам с кафе, когато вие си лягате с вино.

Иначе изчетох миналогодишните малини вчера и .. к'во да ви кажа.. много шум за нищо  - представях си скубане на коси, пък то едни елегантни кобри, едни мерудии - никой на никого не се сърди.. Няма екшън, или поне не явен.   Mr. Green ( А всъщност мисля като Buttinsky)

Мишон, ауу, изненадана съм!

Бабче, ми гласувай ти за други лица, за да не се въртят едни и същи.. Всеки може да внесе цвят стига да иска.

# 334
Настана време и за изтърканите приказки на баба...

# 335
Сега ще чакаме да стане време и за киселото мляко ( на баба) за гарнитура на Малините Mr. Green

# 336
Бавно загрях, ама значи Маратонакис се е клонирал, и гласува за всичките си личности, а? Очаквам скоро и Ренката да гласува за него.

Леко се притесних от номинации от мъж за жена си, не за друго, ами да не стане форумът място съпрузите да си оставят бележки:

"Пенчо, вземи хляб на връщане".
"Муци, ако се върнеш преди мен, нахрани рибките".
А след 5 бири "Обичам те, мъ, буцо" (това последното го чух наживо, всъщност, аз бях случаен минувач де, не обектът на обяснението.)

# 337
Тази година (както и миналата) мисля да не давам номинации. Все още не се чувствам достатъчно подготвен за да раздавам наляво, надясно номинации. Мисля че трябва да минат няколко години в този форум човек добре да опознае хората в него, тяхните мисли и чувства, стремежите им, душите им, мечтите им, добрите и лошите им качества и чак тогава да си позволи да раздава номинации. Към тия неща трябва да се подхожда обективно и отговорно.

# 338
  • София
Споко, Алис! Нямаме лимит на мобилните телефони.

# 339
Тази година (както и миналата) мисля да не давам номинации.

Боре, бъди мъж, кажи си мнението без да се скатаваш зад некви измислени обяснения.  Naughty Laughing

Иначе ще напиша за крилата фраза твоята "мен само понякога ме смятат за мъж" .  Mr. Green

# 340
Имелда, абе аз се притесних мъжът ми да не вземе да наминава, затова.
Добре че засега е решил, че ние тука си говорим глупости, де. Макар че не е прав, разбира се.  Wink

# 341
  Само на мен ли ми направи впечатление, че "номинации" не е с "й"? Още малко ще започнете да пишете и "стрии", вместо "стрий" Crossing Arms

# 342
Да си измърморя аз - по трима номинирани в категория е крайно недостатъчно.

Дона, за черпака също имаше голяма драма. Crazy

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 10:03 от Бианkа

# 343
Да си измърморя аз - по трима номинирани в категория е крайно недостатъчно.
Да, така е.
Исках да номинирам още няколко човека в категорията Златен зъб, например.  Crossing Arms

# 344

Смятам, че тази номинация е съвсем различна от плейбоя и защо пък да няма и мъже, в такъв случай...
Различна е, тая повече на нерез го докарва  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт