Коментари към Годишни форумски номинации 2008

• 22 915
  • 637
  •   1
Отговори
# 345
с четири ръце и един крак вдигам за "Плеймейт-тка" на годината Peace

Един въпрос за категория за хубавиците - ми аз само от няколко аватара със снимки, които предвидливи съфорумки са си сложили, съм видяла кой какво, ми другите как да ги разпозная хубави ли са, грозни ли са?

# 346
Луда Яна, лесно е. Просто номинираш мен.  Mr. Green

# 347
с четири ръце и един крак вдигам за "Плеймейт-тка" на годината Peace

Един въпрос за категория за хубавиците - ми аз само от няколко аватара със снимки, които предвидливи съфорумки са си сложили, съм видяла кой какво, ми другите как да ги разпозная хубави ли са, грозни ли са?

По този повод ще замоля номинираните или тези, които са ги номинирали да предоставят снимка. И ще ги направим като миналата година.
Това е официално съобщение.  Laughing

# 348
Виртуалното флиртуване обаче може да бъде обективно оценено.

Мда, както винаги Дона имаш право, но пак зависи от критериите за обективност. Защото трябва да се изясни красота на флирта ли ще се оценява или успеваемост.   Laughing

# 349
Така правите вие.
Когато трябваше да са предлагат категории, мълчахте като партизани, сега сте ми запускали едни предложения, кое от кое по- хубави. Crossing Arms

# 350
Виртуалното флиртуване обаче може да бъде обективно оценено.

Мда, както винаги Дона имаш право, но пак зависи от критериите за обективност. Защото трябва да се изясни красота на флирта ли ще се оценява или успеваемост.   Laughing
А, успеваемостта вече минава към чаршафа - не е публично достояние Simple Smile

# 351
  • София
По този повод ще замоля номинираните или тези, които са ги номинирали да предоставят снимка. И ще ги направим като миналата година.
Това е официално съобщение.  Laughing

Моля моите номинации в тази категория, направени  от Селтакис и Фиата, да не се зачитат. Давам гласовете си за Флор!!!

# 352
За мен чаршафите си включват и флиртаджийките. А Плеймейт- сопрано(опа, този, който спечели),  може да си го направи като съвсем отделен конкурс после. Така няма да има караници, надявам се, породени ограничение в броя на номинираните и подобни.

# 353
За Малините да ги оставим.
Нещо като категория ''Сън в лятна нощ'', само трябва да измислим по-малинено заглавие.
Малинен вариант на Плейбоя и Пламтящият чаршаф.
Чак аз не си разбрах обяснението. Crazy

# 354

само трябва да измислим по-малинено заглавие.
Малинен вариант на Плейбоя и Пламтящият чаршаф.

"Пълнолуние.
Дядо Стефчо дебне кака в малинака".

По-къс вариант:

"Ух на дядя!"

# 355
"Ух на дяда!" е много секси, гласувам за него.
Мъзгясала и бъздясала категория.

Кой е Дядо Стефчо, бе?

# 356
....
Мъзгясала и бъздясала категория.

Това ми напомни да добавя "Кой клеясал капут ми изтри темата" в номинация за златна фраза. Laughing

Може "Ух на дядя" да се допълни от "клеясал капут" и с това да се малинизира де що има останало немалинизирано. Joy

# 357
А имаше една тема, в която ставаше дума за  ''един гущер в полицейски дрехи, който дойде и ми заключи темата''  или нещо подобно.. Помни ли я някой - да номинирам за абсурдна реплика. Темата беше в клю май.

# 358
  • Варна
Ох, да  Joy
Един с картинка на жаба, при това мъж, ми заключи темата. Мъж в женски форум!  Laughing

# 359
за мен най-абсурдно е това :
11.Черна мерудия (точкотрупци )
каква е тази дума - точкотрупци ???!!!  Laughing
и ''черна мерудия'' ?!? а каква ли е бялата мерудия тогава ... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт