Отговори
# 225
Честит празник на всички празнуващи днес!    bouquet

Милена и Емилия  нямат ли и те имен ден днес?

# 226
  • София, в момента в любимото ми село Железница
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!  

Милена и Емилия  нямат ли и те имен ден днес?

Да имат.

# 227
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЧАЕНО МОМИЧЕ, ЖИВА И ЗДРАВА ДА СИ ТИ И ИМЕТО ТИ  И МНОГО, МНОГО РАДОСТ СКОРО ВКЪЩИ!!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!

Аз съм си харесала Ангелина за именце и даже в понеделник като ми бяха много контракциите се молех да устискам до Архангелов ден, та да си дойде точно с името....

Имам си обаче и други варианти и съм им казала на родата, че като го видя маймунчето ще реша как ще се казва!!!

Цюрих, друго си е да си имаш легълце Wink сега вече ми е спокойно!!

Аз също съм нервничка, ама не ме избива на рев, а на бесоча smile3508. Ако до сега имах търпение и можех да туширам някои дразнители, вече не си го и поставям за цел, стрелям на месо без предупреждение!!   Почнаха да ми избягват newsm48, ама така ми е по-добре!!!

smile3502

# 228
Здравейте и от мен,

miIV-Milena Ivanova това направо си приличат на предродилни контракции. Стягай багажа, че може и да е дошло времето.
стига бе Ники,наистина ли това са предродилни контракции newsm78лелееее багажа ми е готов от 1 седмица.ама аз вчера бях на ЖК и акушерката ми каза че бебето не е слязло още надоло и има време newsm78като съм седнала,легнала не ме боли толкова ама като стана ииии

# 229
Честит имен ден на всички именнички!!!!
Леле като ви чета направо тръпки ме побиват Shockedидва си момента лека - полека...скоро ще си гушкаме бебоците!
И като ви боли нещо мислете позитивно - за хубаво е!
Приятен ден Ви желая!

# 230
Честит имен ден на всички празнуващи! Да ви е живо и здраво името!

Аз също днес си харесах окончателно легло /на Дибо/ и другата седмица ще го поръчаме  Grinning Много съм доволна! Очаквам към края на седмицата да получим добра сума парички, които сме предвидили за бебка и се пускаме смело по магазините  Party

Всички мами с контракции - стискайте още малко крачетата, момичета! Дано бебчовците кротуват в тумбачетата  Hug

# 231
Честит имен ден на Чаено момиче,на Invisible,miIV и на всички останали,които празнуват!
Аз да се оплача,че май снощи имах на два пъти контракции.Досега не ми се беше случвало.Пих но шпа и мина,доста се изплаших,защото съм сама в момента и какво ли не ми мина през ума.

# 232
 Simple Smile   мамчета, аз сутринта си взех  още една доза Магнезий и си лежа. Контракциите затихнаха. Нямам болки и се надявам да ми се е разминало с ранното раждане.

Нинче, стискай още малко ,мила    Hug   а за серозния отит - много ти съчувствам, защото знам мн добре какво е и как плачат малките. Аз на Лили и слагах нагрята кърпа с ютията и тя казваше, че е по-добре. Във всички случаи много се гушкаше в мен. Дано леко да се разминете с тази мн неприятна болест    Hug    Hug    Hug

Честит Имен Ден   

# 233
Здравейте момичета! Сутринта започнах с ужасна тежест и повръщане. Едвам преди час успях да усвоя някаква храна и полегнах.Гледах за трети път сигурно Месец Любов с Киану Рийвс и вече съм малко по - добре. Ужасно меланхолична събота следобяд!
Чувствам се странно сигурно е от хормоните! Дано не ме помислите за луда .

# 234
Здравейте мамчета!

Дръжте се малко остана-стига с тез силните контракции!Почивайте повечко,че работата е сериозна!

Честит имен ден на всички празнуващи!!! smile3525

Мами от Варна-разкажете за лекцията,че аз не успях да дойда!Нещо ми се доспа зверски и уж легнах за малко пък то стана 18:00 часа доката се събудя!

# 235
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!!!

Дано с Велизара всичко е наред и утре я изпишат  Praynig

Мами с контракции, стискайте - още малко остана.

Вчера бях на ЖК всичко с бебето е добре за сега. Взеха ми вагинален секрет, та чакам резултати.
Иначе сме имали право по ЗК на последни изследвания в 37-ма седмица- кръв и урина. Тогава щели да ми дадат обменната карта и направлението??? Чудя се не е ли късно Thinking

# 236
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ   bouquet
Много здраве и късмет.

Дано всичко е наред с Велизара и скоро да се включи с добри новини.
Ники   стискам палци за малката принцеса. Praynig

Ние днес с половинката избирахме диван, а утре ще ходим за легълце на бебока. Имаме още доста неща да купуваме, но се надявам да имам време като изляза в болнични, че като ви чета направо ме плашите с тези контракции  Shocked
Дано всички да устискаме до термините си  Hug

# 237
Честит имен ден на всички именници! Да сте живи и здрави и вие и бебоците!  bouquet

Ние днес си купихме легло от ДИБО, модел Танита с 4 чекмеджета, цвят бреза и съм много доволна. Сигурно скоро и ще го сглобим, едва ли ще устискаме  Embarassed
Ходихме и до КОМО, но там не видях нищо интересно.

Айде аз ще се опъна малко пред ТВ-то, че ме понаболява кръста  Laughing

# 238
Здравейте и от мен!Момичета защо се плашите толкова от контракции,това е нормално,незначи ,че като има контракции трябва да се ражда.И аз така се чудех,питах доктора и той така ме изгледа учудено и каза ,че би трябвало от 5-я месец да има контракции.Това било нормално.

# 239
Добър вечер,лекцията мина,беше интересно,ще разберем като родим,дали сме разбрали всичко Wink.Ето и малко снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277476&pid=8787973
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт