Отговори
# 210
Добро утро,

тази сутрин съм спала до 9,30, не мога да повярвам!!  И нощес си спах пу, пу.... Laughing

Милички, @->-- wild flower, ninanb  и всички с подготвителни контракции, почивка му е цаката, просто не си давайте  зор за нищо, нека да ви отменят близки и любими, малко е останало, ако обаче контракциите са други.....  по - добре при доки да се допитате. Пожелавам ви малките човечета да мирясат и да си стоят на топло до края Laughing Grinning

Мен ме въртят /като на артрит/ тазовите кости, ама рядко, иначе май коремчето ми за сега е височко, а и има време Laughing

Аз вече си имам легълце и ще го сглобяваме днес или утре!! Важното е, че е тук и вече съм спокойна!! Понякога си мисля, че контракциите са и на нервна почвка!!

Лека и весела събота, почивайте си , че после няма Wink

# 211
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! smile3525
 Слъневи и спокойни почивни дни

# 212
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ние с Йоана си имаме нови емоции. От сутринта пищи като убезомяла, реве и се оплаква от ушето. Значи отново отит. Почти година сме нямали и си мислех, че сме се оттървали, но не. Много е неприятно, защото гледаш как реве и пищи и неможеш да помогнеш.  Cry Купихме капките, капъхме и сега заспа.

# 213
Добро утро!
Петичката,добре дошла,по-добре късно от колкото никога Grinning
Вени,аз щях да го убия твоя свекър #2gunfire,най-ме дразни някой, като ме кара да ям ,а аз не искам,а той пак да ме кани и да вика,трябва да си вземеш #Cussing out
Инвизибъл,мила ,и аз имах такъв период с реване,това е от големия стрес на финала,който преживяваме.Мъжете ни не могат да го изпитат така,както ние го чувстваме и им е чудно.А вчера по новините казаха,че функционирането на мозъка на една родилка се равнява на това на един войник.
Санчес,най сетне легълце Laughing,няма да я слагате в коритцето Laughing
Мами с контракции,дръжте се и стискайте още малко Hug
Какъв имен ден е днес newsm78?Честит празник все пак  на празнуващите:oops:  bouquet!

# 214

Миленка другия път ако те мярна се обаждам,бъркам не бъркам то на мен много често ми се случва да се припознавам .Ти защо не дойдеш днес на семинара ако си свободна?

ами незнам,нали трябва само да лежа и малко ме е страх да ходя насам-натам.а и днес така ме болят яйчниците,имам чувството че всеки момент ще ми дойде #Crazyето сега за момент ми мина ама след малко пак ще ме почнат,направо откачам днес

# 215
Ние с Йоана си имаме нови емоции. От сутринта пищи като убезомяла, реве и се оплаква от ушето. Значи отново отит. Почти година сме нямали и си мислех, че сме се оттървали, но не. Много е неприятно, защото гледаш как реве и пищи и неможеш да помогнеш.  Cry Купихме капките, капъхме и сега заспа.
Sad Малка душичка...дано скоро се оправи! Peace

Вени,тоя твоя свекър чак и мен ме ядоса! #Cussing out

И аз това се чудя...какъв ден е днес? newsm78

# 216
  • Велико Търново
И аз това се чудя...какъв ден е днес? newsm78

Св. Архангел Михаил

# 217
Днес е Св. Архангел Михаил! Честито на празнуващите!   bouquet

bouquetЧаено момиче честит имен ден! Много здраве и щастие, и едно здраво и кротко бебе след Тони!   bouquet

И мен ме боли вече между краката, но не мога да определя дали е кост или сухожилия...След седмица влиздам в 9ти месец....как лети това време....тази седмица ми дадоха обменна карта и лист с кръвна група - такива ли хвърчящи листчета ви дадоха и на вас? Rolling Eyes

# 218
  • София
Добър ден!

Честит имен ден на Чаено момиче и на всички други именици! Много усмивки да им носи именцето!  Hug

# 219
  • София
Здравейте мили мамчета!
Аз откакто съм в болнични тези две седмици не си седнах на задника, само митках, а сега немога да ви изчета, но все пак:
Честито бебче на мама Eternity- да е живо и здраво и много да ги радва- а някой знае ли как са те?

Честит имен ден на всички празнуващи!!! smile3525

На мамите с контракции- стискайте още малко и си почивайте.

Болките ниско долу са нормални, от тежестта бебо и мен  ме притиска и получавам режещи болки по канала на уретера.
Аз имам друга силна болка - в таза,която ми е от самото начало, но сега като легна по гръб и направо блокирам и няма изправяне- даже на последните два прегледа усетих че доки направо искрено си ме съжаляваше.
Пишете за спането- аз от два месеца съм много зле- "спя" права, защото изгорях от киселини и направо в устата ми се качва тая горчилка, а и през деня, абе направо ужас. И все със същата сила, от което си мисля,че корема ми не е започнал да се смъква надолу.

Избрахте ли си педи вече и как точно става, моля споделете!

Приятен ден ви желая - гледам че и слънчице се опитва да изгрее навън!!!

# 220
  • Велико Търново
За киселините момичета пробвайте с таблетки Талцид - на мен поне мнага ми помагат

# 221
Честито ЧАЕНО МОМИЧЕ -бъди жива и здрава и другия месец най-щастливата мама
  АЗ    ИСКАМ   ДА  ВИ  ПОЧЕРПЯ  ..ДНЕС  МО МЪЖ ИМА ИМЕН ДЕН -дано да ми е жив и здрав и скоро да бъде най-щастливия татко   ylinfant  love001
ZUERICH  наистина е така и аз се усещам как все повече мисля за раждането (от което изпитвам ужасссс) мисля а това дали ще се справя като майка и направо започвам да рева защото идея си нямам от нищо ,и някой като дойде и като ми каже ,,ааааааааа сама е много трудно ,сама не може,, аз направо  smile3518 smile3511 защото така или иначе мъжо заминава до края на януари на рейс и аз 5 месеца сама ще бъда ,добре че съм при мама и брат ми та дано те да ми помагат
ПОЛИ не си избрах от тези кошарки които бях пуснала, съвсем случайно отидох в БЕБЧО  и ги видях на живо ,честно казано не ми харесаха толкова колкото на каталога ,другото което е ми обявиха някакви цени космически ,нищо общо с тези които знаех аз и така се отказах
 Кошарката и скринчето които харесах са много сладки от образцов дом са като ги взема ще ги покажа

# 222
  • София
Честит имен ден Чаено момиче! newsm51 Да ти е здраво името и много щастие да ти носи!

Честит имен ден и на останалите именници!

Талцид и аз взех вчера за пръв път и съм учудена от моменталния резултат! Soufi, по-добре си вземи да не се мъчиш!
Аз си избрах педиатър вече. Сега няма как да се запише още детето при нея. Като ни изпишат от болницата, трябва да й се обадя, за да дойде на първо посещение и ще го запиша, като му излезе акта за раждане. Но ти, като се спреш на някой конкретен, той ще ти обясни Peace

Вени, тоя твоя свекър е верно за убиване. Просто незнам ако ми е постоянно на главата с такива напътствия как щях да го изтрайвам ooooh!

П.С. Бамби, честит имен ден и вашия татко! Да е жив и здрав и да се грижи много за двете си принцеси!
А относно това дали ще справиш, разбира се че ще е така! Бебка ще те научи на всичко! Не се притеснявай!

# 223
Честит празник на всички именници!!!  bouquet

Бамби, не се притеснявай щом все пак няма да си съвсем сама. Знам какво е да ти липсва мъжа, но пък тогава ще си имаш друга радост! А това, че си нямаш идея от нищо не го вярвам- в този форум  си от началото и си научила много неща. Липсва ти още дна-две дози майчин инстинкт(като се роди бебчето ти ще го наваксаш) и малко повече кураж!

Софи, набелязала съм няколко имена на педиатри от близката поликлиника, но смятам да се консултирам и с моята лична лекарка. Мисля, че като го избереш трябва да говориш с него(не е задължително,де) и като ви изпишат с бебока да му се обадиш да дойде у вас на първо посещение. А документацията незнам как става, ще питам сега в понеделник ще ходя до моята доки.

# 224
Здравейте и от мен,

miIV-Milena Ivanova това направо си приличат на предродилни контракции. Стягай багажа, че може и да е дошло времето.

Общи условия

Активация на акаунт