Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря информация за бебешки колички?
Какви ванички сте избрали и в кое помещение ще къпете бебето?
Каква козметика сте използвали в началото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря информация за бебешки колички?
Форумът предоставя информация за магазини, където могат да бъдат намерени бебешки колички. Потребителите споделят своя опит с различни търговци на дребно, като Хиполенд в различни търговски центрове, като Пфое Мол и Мол Варна. Те също така споменават други магазини с богат избор от колички, като Arlekino и Obraztsov Dom.
-
Какви ванички сте избрали и в кое помещение ще къпете бебето?
-
Каква козметика сте използвали в началото?
Някои майки са избрали козметика от марки като Bubchen, Mustela, Vieleda, Johnson, Penaten и са се интересували от състава на продуктите. Имаше и дискусии за приготвяне на зехтин у дома с обсъждане кой вид зехтин е най-подходящ за процеса. Важно е майките да избират козметика, която е подходяща както за тях, така и за техните бебета.
-
Какви са плановете за къпане на бебетата?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка козметика и подходяща за бебета?

Купихме капките, капъхме и сега заспа.
,най-ме дразни някой, като ме кара да ям ,а аз не искам,а той пак да ме кани и да вика,трябва да си вземеш 

?Честит празник все пак на празнуващите:oops:
!
ето сега за момент ми мина ама след малко пак ще ме почнат,направо откачам днес
Малка душичка...дано скоро се оправи! 

защото така или иначе мъжо заминава до края на януари на рейс и аз 5 месеца сама ще бъда ,добре че съм при мама и брат ми та дано те да ми помагат
Да ти е здраво името и много щастие да ти носи!