Отговори
# 75
alessiа, дано бързо се отървеш от гадната хрема!

Ради, и аз я заглеждам  Grinning

Моите резултати от изследванията са страхотни (пу-пу)!  Хемоглобина ми е скочил с 20 единици, сега е 121.. ха, той не е бил толкова и преди да забременея. Урината е чиста. Правихме запис на тонове, не падна под 130 удара/мин., много се успокоих.
На килограми съм +11, може и да се спра на +15 до термин.
Доки ми каза да пия хапове още 10 дни и след това да спирам всичко - магнезий, желязо, витамините на Хип.. нямало нужда повече от тях.

За подуването - и моите крака се подуват. Опитвам се да избягвам солените храни и да пия повече течности.

# 76
Invisible, мерси за снимката на ваничката!

yoyoana, браво за резултатите!

Краката ми видимо не ми изглеждат подути, но обувките започнаха да ми стягат, а чорапите ми остават ластични следи... Confused Солено почти никога не ям (за сладкото обаче се 'похвалих' по нагоре)... освен почивки и полягвания не знам друго да помага..

# 77
Ехо мами,

браво за новата тема, много е сладка и да ни е на късмет.
Аз докато се върна и вие сте изписали 4 страници.....

Ами Алекс е стабилна, днес пак спеше като ходих да я видя. Слага си главичката над дясната ръка и така спи, много е сладка, пу пу.
Утре ще говоря с очния, много ми е притеснено, но да се надяваме всичко да мине по вода. Сигурно следващата седмица ще е манипулацията. Ще ви кажа да стискаме палци.

Бай Боже нещата да са все така.

# 78
  • София
Мацки,
само да вмъкна - ваничката я има в софийските магазини Хиполенд на цена 79,90 (на фона на 100 и няколко в този онлайн магазин)...
В събота я видях - това за мамите, които проявяват интерес Wink

Йоанка - все така да я караш с резулататите Simple Smile
На болните - взимайте мерки, че аз вече 14 дни се мъча и ми писна вече...

# 79
Добър вечер мамчета!
Ники много се радвам за малката Алекс.Нека продължава все така съкровището и дано утре срещата с доктора мине ок.Ще стискаме палци и манипулацията да мине леко!Ще се  Praynig за нея!
Желая лека и спокойна вечер на всички мамчета!

# 80
 Praynig Praynig Praynig за малката Алекс  Hug Hug Hug

# 81
Алесия, оздравявай бързо, че ни липсваш на лекциите  Hug
Ники, дано всичко е наред с малката Алекс  Praynig

И аз да ви се оплача, краката ми вече доста се подуват, особено след по-дълга разходка. Явно ще е така до края  Twisted Evil
Относно къпането - баткото го къпехме  в детската стая, но цялото пренасяне на легени, ваничка и вода си е хамалогия. Отгоре на всичко от влагата и от разлятата вода паркета се надигна и започна едно скърцане...
Сега след ремонта, мисля да къпем в банята - първо да избегна разнасянето на вода, второ че банята е между спалнята и детската, трето че сме с парно /или поне бяхме/ и в нас е топло

Да ви питам нещо-каква козметика взехте за началото. Аз днес купих така препоръчваните от Елена Василева на лекциите на 9 месеца, миещо блокче и нежен крем за бебета на Себа мед. Но сега виждам, че кремчето съдържа парабени, а напоследък чета, че са доста вредни и ги отричат все повече в козметиката. Та сега се чудя дали въобще да го ползвам

# 82
Да кажа само, че ваничката на Абел бчера я гледах в Джъмбо-беше около 70 и няколко лева

# 83
Ники, дано всичко да е наред с Алекс Praynig
За козметиката - аз взех Мустела - някъде към 8 неща са, пък ще видиме, дано да е добра Simple Smile
И аз вчера бях до Джъмбо, но не ги видях. Ще отида пак, този път сама, че с таткото е...ужас, той все бърза, а аз мога да си откарам там 2 часа Grinning

# 84
Ради, бяха на долния етаж, в сектора за хавлии и продукти за баня, между гъбите за баня и постелките за във вана

# 85
Здравейте, мами!

Първо поздравления на виновничките за оформлението и заглавието на новата темичка!  bouquet

Да се включа по темата за ваничката - ако не знаете, продуктите на Fischer Price заемат половината магазин Бонжур на Славейков. Онзи ден бях там и направо се изненадах - отдавна не бях ходила и много са го променили. Не съм гледала цени, но просто за инфо.

Нина, радвам се, че Алекс продължава борбата, и стискам палци всичко да е наред с оченцето.  Praynig

Между другото, някой знае ли какво става с Мимина? Нещо изчезна от хоризонта...

И последно, присъединявам се към отбора на влезлите в болнични - и на мен днес ми беше последен работен ден и съм направо щастлива!  newsm68 newsm44 Толкова щастлива, че даже не ми се спи Simple Smile

Лека нощ на всички и по-малко болежки!

# 86
radi81 ,на каква цена си взе количката с трите коша,че цените в онлайн магазините са доста различни?

Аз съм си я харесала много ,но още съм в чуденка какво да правя.
От дъщеря ми имам "Макларън "който е в перфектно състояние(за мое съжаление  Embarassed) ,а така ми се иска нова количка.  Blush

# 87
Първият път, когато си я харесах беше 1170лв. и като отидох вече да я купя - изненада - 970 лв.  Rolling Eyesпо принцип винаги е обратното Shockedнякаква промоция съм уцелила. А тези на Mclaren са много готини, така че недей да съжаляваш! И аз ако имам второ дете пак бих си ползвала тази количка!
Мерси за инфото на bg desi  и ercm!

# 88
 Simple Smile   ...има ли и други неспящи мами     bouquet

Някоя мама пишеше за схващанията на краката - аз от както пия Магнезий почти не ми се получават схващания на краката, но от Магнезия може да се започна по често ходене до тоалетната ми каза една акушерка    Wink

Миналия ден питах тук за къпането и за козметиката за къпане и ми казаха, че в началото не се ползва никаква козметика и бебето да се къпе 1-2 пъти седмично. Миенето на дупето не се брои за къпане. Малко ми се стори странно, защото Лили я къпехме всяка вечер. На нея много и харесваше и сега не знам какво ще правим. Все си мисля, че на бебетата им харесва водата...ама...да видим Simple Smile

Хубав ден от мен   

# 89

Добро утро и от мен!

Как сте мамчета?Днес се очертава един студен ноемврийски,петъчен ден и тук във Варна още е доста мрачно!
Аз вчера прах дрешки и така ако продължава временцето има опсност и да завали,така,че май ще ги прибера да съхнат на сушилник в стаята.
За козметиката и аз се интересувам на какво сте се спрели?
Аз си мислех за Bubhen,ама нека по-опитните мами да дадат съвет.
Желая лек ден на всички и дано да няма болежки!!! smile3525 smile3525 smile3525
Ники  Praynig се за Алекс!!!

Общи условия

Активация на акаунт